domin79 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. . niby młodsze tyle że oprócz 3.0tdi to to samo a może i gorsze od B6:kwasny:
turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. . tylko to jest Q i S-line z końca produkcji. Cena akurat mi się wydaje. Brać VIN i sprawdzać. Ja dałem za swoją znacznie więcej, ale w porównaniu z moją to ten z ogłoszenia to golas
wladi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. . tylko to jest Q i S-line z końca produkcji. Cena akurat mi się wydaje. Brać VIN i sprawdzać. No w sumie może i tak jak będzie wszystko siiii to zabierać diabła:wink:---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- To ja mojego jutro za 35K wystawiam
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. . tylko to jest Q i S-line z końca produkcji. Cena akurat mi się wydaje. Brać VIN i sprawdzać. VIN już mam i na jutro będę miał wszystkie dane, jak się potwierdzą to wygląda że wszystko ok, prawdopodobnie ma tylko lewy tylny błotnik malowany, reszta niby ok.
barrowiec1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgadza się ale ciężko coś znaleźć w 1.9TDI, q i s-linem zew i wew ale tam nie żadnego s-lina... przynajmniej zewnętrznego
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Domin, będę wdzięczny nie wdzięczny tylko połóweczkę gorzołki podeślesz ładnie koledze za fatygę
turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 jest wewn, zewn to tylko 4 elementy do dorezania. wiec nie ma zle
wladi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgadza się ale ciężko coś znaleźć w 1.9TDI, q i s-linem zew i wew ale tam nie żadnego s-lina... przynajmniej zewnętrznego Ty nie bądź taki Only You:decayed: zewnętrzny się doreza:naughty:
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. . niby młodsze tyle że oprócz 3.0tdi to to samo a może i gorsze od B6:kwasny: B7 only 3.0tdi i ma być nie bity a reszta i tak,się,kiedyś wysra
barrowiec1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie no wiadomo - się doreza tylko niech gościu nie pisze, że full wypas:facepalm:
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. . niby młodsze tyle że oprócz 3.0tdi to to samo a może i gorsze od B6:kwasny: B7 only 3.0tdi i ma być nie bity a reszta i tak,się,kiedyś wysra ja tak właśnie łyknąłem b6
turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie no wiadomo - się doreza tylko niech gościu nie pisze, że full wypas:facepalm: standard. wiekszosc handlarzy jak widzi w aucie skóry i xenon to pisze full, mega wypas itp bo całe życie pomykali Polonezami albo 125P
domin79 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie no wiadomo - się doreza tylko niech gościu nie pisze, że full wypas:facepalm: jak będzie miał czas to zbadam tego pacjenta:grin:
marcin_o23 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 trochę sprzedawce poniosło, no ale dorezać zewnętrzny łatwiej niż wewnętrzny, mając taka kase wolałbym wypasione b6 z końcówki produkcji niż gołe b7, co kupi 2.0tdi i będzie się bujał, raz że byłby golas dwa kicha silnik, a do 3.0 to trzeba jednak sporo kasy dorzucić, jak ma byc igła
domin79 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Domin, będę wdzięczny nie wdzięczny tylko połóweczkę gorzołki podeślesz ładnie koledze za fatygę podminie najwyżej tą grzaną przenią szybe jeśli jest:grin:
Wandej Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. . tylko to jest Q i S-line z końca produkcji. Cena akurat mi się wydaje. Brać VIN i sprawdzać. No w sumie może i tak jak będzie wszystko siiii to zabierać diabła:wink:---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- To ja mojego jutro za 35K wystawiam ZA inwalide 35k? Jak B7 to tylko 2.0TFSI i w quattro. Ale taki to sporo ponad 4dyszki:kwasny: A Wy tylko te dyzle i dyzle:decayed:
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Domin he he spox, napijemy się w Bukowinie
domin79 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Domin he he spox, napijemy się w Bukowinie podeślij fona na pw to zdam relacje na bierząco:naughty:
Stolkien Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. . tylko to jest Q i S-line z końca produkcji. Cena akurat mi się wydaje. Brać VIN i sprawdzać. No w sumie może i tak jak będzie wszystko siiii to zabierać diabła:wink:---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- To ja mojego jutro za 35K wystawiam ZA inwalide 35k? Jak B7 to tylko 2.0TFSI i w quattro. Ale taki to sporo ponad 4dyszki:kwasny: A Wy tylko te dyzle i dyzle:decayed: Nie wiem o co chodzi ale ja Swoje B7 2.0TFSI Q MANUAL!!! s-line sprzedam za 39:)
Rekomendowane odpowiedzi