Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Panowie, kto ma to niech lajkuje z góry dziękihttps://www.facebook.com/pages/Honest-Serwis-Aparat%C3%B3w-Cyfrowych-i-Kamer-Video/118847331621775 Poszedł lajk:good: Siema z rana:hi: Wczoraj troszkę roboty zrobiłem:kox:Grill założony + czujnik temp(po 3 latach działania kiedy mu się chciało) + czujnik pedału hamulca:kox: Jutro pewnie Plasti dip przyjdzie:jerk: Wystarczy rozpuszczalnikiem odtłuścić powierzchnie i można nakładać tak?
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie musisz nic odtłuszczać wystarczy że umyjesz element żeby syfu nie było:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie musisz nic odtłuszczać wystarczy że umyjesz element żeby syfu nie było:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) A Ty coś tym psikałeś że się tak wymądrzasz? I jeszcze ładuję takie żarówy na długie OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2884599350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak pierd..lne to asfalt się stopi
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie musisz nic odtłuszczać wystarczy że umyjesz element żeby syfu nie było:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) A Ty coś tym psikałeś że się tak wymądrzasz? I jeszcze ładuję takie żarówy na długie OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2884599350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak pierd..lne to asfalt się stopi Ty cwaniaczku jak byś chociaż raz wszedł na mój wątek to byś wiedział co malowałem:D:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:)
darooo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie musisz nic odtłuszczać wystarczy że umyjesz element żeby syfu nie było:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) A Ty coś tym psikałeś że się tak wymądrzasz? I jeszcze ładuję takie żarówy na długie OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2884599350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak pierd..lne to asfalt się stopi Mam takie i z przykrością muszę cie zmartwić, d*py nie urywa
Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie musisz nic odtłuszczać wystarczy że umyjesz element żeby syfu nie było:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) A Ty coś tym psikałeś że się tak wymądrzasz? I jeszcze ładuję takie żarówy na długie OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2884599350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak pierd..lne to asfalt się stopi Mam takie z przykrością muszę cie zmartwić, d*py nie urywa Poważka? Masz jakieś foto jak to daje? Czyli pewnie lepiej będzie NiGHT BREAKER`y kupić Wladi też ramki malowałeś
darooo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kiedyś tu pisałem i wklejałem zdjęcia, tu jest porównanie z moimi starymi osram super mega power ale w każdym razie takie porządniejsze. Trzeba by posta mojego odszukać to będzie lepiej odpisane bo już nie pamiętam. Przy czym ja mam to do mijania włożone ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ---------- Oczywiście wszystko krzywo bo to tylko lampa włożona nie przykręcona a ciemno bo bardzo krótkie czasy. Na zdjęciach miałem zamiar pokazać różnice w barwie a nie "jakość/moc" świecenia... ---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ---------- Mam http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/b5-battalion-87847/index3279.html#post2989879 ---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- Alledrogo od rana nie domaga czy coś u mnie nie ten teges
Młody_drog Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Odtłuść odtłuść przed malowaniem, nie słuchaj wladiego:facepalm: On myśli, że wszystko wie:decayed: Odtłuszczona powierzchnia to zawsze lepsza przyczepność
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Odtłuść odtłuść przed malowaniem, nie słuchaj wladiego:facepalm: On myśli, że wszystko wie:decayed: Odtłuszczona powierzchnia to zawsze lepsza przyczepność Nie pier**l Młody ja malowałem obydwa grille i nic się nie dzieje z tym nawet na myjke mechaniczną i też dały radę:pmemory five-wladi i wszystko jasne:)
Młody_drog Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Odtłuść odtłuść przed malowaniem, nie słuchaj wladiego:facepalm: On myśli, że wszystko wie:decayed: Odtłuszczona powierzchnia to zawsze lepsza przyczepność Nie pier**l Młody ja malowałem obydwa grille i nic się nie dzieje z tym nawet na myjke mechaniczną i też dały radę:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) Bo to na helu inne myjki:decayed:
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 No żebyś wiedział ale byłem na takiej dziwnej co zamiast tych szczotek z włókna miała takie z gąbki jakieś i plastidipa nie zerwało:D:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 No żebyś wiedział ale byłem na takiej dziwnej co zamiast tych szczotek z włókna miała takie z gąbki jakieś i plastidipa nie zerwało:D:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Nie pier..l pewno żeś do morza wjechał
domin79 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 No żebyś wiedział ale byłem na takiej dziwnej co zamiast tych szczotek z włókna miała takie z gąbki jakieś i plastidipa nie zerwało:D:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Nie pier..l pewno żeś do morza wjechał i foki mu fure opierdoli...:polew:
MARCIN607 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 No żebyś wiedział ale byłem na takiej dziwnej co zamiast tych szczotek z włókna miała takie z gąbki jakieś i plastidipa nie zerwało:D:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Nie pier..l pewno żeś do morza wjechał i foki mu fure opierdoli...:polew: a on Foki. Elita
iconslave Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 No żebyś wiedział ale byłem na takiej dziwnej co zamiast tych szczotek z włókna miała takie z gąbki jakieś i plastidipa nie zerwało:D:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Nie pier..l pewno żeś do morza wjechał i foki mu fure opierdoli...:polew: eheheh zes doj**ał
pocas Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Panowie.. kur... jakie w końcu pasują guziki w chromie do naszych B6? Kupiłem teraz komplet od A6 i to są te same co z A4 B8... ;]
darooo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Orientuje się ktoś co może być przyczyną, że jak "trzasnę" klapą od bagaznika avant (siłowniki pierwszej nowości nie są a za tydzień je będę wymieniać) to zamek "nie zdąży" się zamknąć i klapa tak jak by się odbiła od ramy i zostaje taka luźna na uszczelka - nie zamknięta. Trzasnę z 2-3 razy i się zamyka a jak zamykam delikatnie, w sensie przytrzymam klapę to absolutnie zawsze zamknie się poprawnie. I szybkie drugie pytanie: nie świeci się lampka w bagażniku, nie ma prądu wiec domniemam, że blokuje coś wcześniej? Czasami jak się jej zachce to świeci normalnie...
turzol Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Panowie.. kur... jakie w końcu pasują guziki w chromie do naszych B6? Kupiłem teraz komplet od A6 i to są te same co z A4 B8... ;] Jakie masz numerki?
Stichy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zamek tylnej klapy sobie przeczysc i klapa bedzie lepiej sie zamykala A lampka ktora - w klapie czy podsufitka?
Rekomendowane odpowiedzi