Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ten jednolity zderzak to nie rieger??

Albo jakiegos tunera Out.. nie pAmiętam nazwy. Są za***iście niskie przodem te zderzaki.

może masz Oettingera na myśli.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Albo jakiegos tunera Out.. nie pAmiętam nazwy. Są za***iście niskie przodem te zderzaki.

tamten co Marcin miał fote to s-line złączony w kupe:decayed:

Opublikowano

Mamy zwyciezcę.:wink:

Opublikowano

tamten co Marcin miał fote to s-line złączony w kupe:decayed:

No pamiętam jak nawijał że będzie szpachlował żeby była jedna całość:D:D

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
chłopaki ile moze kosztować przegub zewnętrzny dobrej jakosci do b6 1.8t 150KM?

tutaj masz z allegro:

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a u Dzika Lobro coś około 200zł

dzieki ,,,mam rozumiec że lobro to juz dobre graty?pytam bo malo w tym siedze ale nazwa juz mi sie o uszy obiła nie raz

Tak - Lobro to najlepszy after market jaki możesz założyć jako zamiennik.

Bartku najlepszy? A nie Spidan?:whistling: To grupa ZF o ile dobrze pamiętam:wink: Ja polecam Ruville:good: Tani i dobry:kox:

Opublikowano
chłopaki ile moze kosztować przegub zewnętrzny dobrej jakosci do b6 1.8t 150KM?

tutaj masz z allegro:

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a u Dzika Lobro coś około 200zł

dzieki ,,,mam rozumiec że lobro to juz dobre graty?pytam bo malo w tym siedze ale nazwa juz mi sie o uszy obiła nie raz

Tak - Lobro to najlepszy after market jaki możesz założyć jako zamiennik.

Bartku najlepszy? A nie Spidan?:whistling: To grupa ZF o ile dobrze pamiętam:wink: Ja polecam Ruville:good: Tani i dobry:kox:

Z tego co wiem to dla VAG przeguby robi właśnie Lobro. Spidan jest też pod tą samą grupą (GKN).

Opublikowano
Jestem blisko wygrania aukcji ze zderzakiem od S4... i szczerze mówiąc średnio mi pasują kratki od eSy. Można do niego upchać s-liny?

chyba cie rozumiem..tylny zderzak z esy wymiata ale moim zdaniem przedni jakiś taki ni z d*py:wink: zwłaszcza te dziwne kratki

To powszechna opinia do której się przychylam :wink: Ideał to przód S line i listwy + tył S (no i gdyby tylko przód S line był w jednej skorupie...).

a widziałem s-line w jednej skorupie i taki chyba zrobie , przekozak:kox:

Poka :decayed:

widziałem fote w gazecie jakieś , jak wpadnie tu Marcin to może on coś wklei bo sie tym zajarał:decayed:

mam tą gazetę odszukam zrobię i pokaże ale jak dla mnie miażdży jajca :jerk:

Opublikowano

Marcin dawaj dawaj bo ja muszę coś ze swoim zrobić bo miałem spotaknie z krawężnikiem i trz coś na wiosnę przrezać :decayed:

Opublikowano
Jestem blisko wygrania aukcji ze zderzakiem od S4... i szczerze mówiąc średnio mi pasują kratki od eSy. Można do niego upchać s-liny?

chyba cie rozumiem..tylny zderzak z esy wymiata ale moim zdaniem przedni jakiś taki ni z d*py:wink: zwłaszcza te dziwne kratki

To powszechna opinia do której się przychylam :wink: Ideał to przód S line i listwy + tył S (no i gdyby tylko przód S line był w jednej skorupie...).

a widziałem s-line w jednej skorupie i taki chyba zrobie , przekozak:kox:

Poka :decayed:

widziałem fote w gazecie jakieś , jak wpadnie tu Marcin to może on coś wklei bo sie tym zajarał:decayed:

mam tą gazetę odszukam zrobię i pokaże ale jak dla mnie miażdży jajca :jerk:

to nieta gazetka przy której :jerk::jerk: to ta druga:polew::polew:

Opublikowano

jak zawsze wie o Marcinie wszystko :decayed::decayed::decayed::polew::polew::polew:

Opublikowano

jak zawsze wie o Marcinie wszystko :decayed::decayed::decayed::polew::polew::polew:

my jak bracia syjamskie:grin:

Opublikowano

my jak bracia syjamskie:grin:

to się da zauważyć...ale przy rezaniu :polew:

Opublikowano

Tak się cieszyłem z lampki z otworami pod Ambiente a tu zonk... Ja potrzebuję ciemnoszarej a ta jest jasnoszara czy jakoś tak :kwasny:

Wychodzi na to że będę musiał i tak wiercić... Jakim wiertłem to robiliście?? 3??

Opublikowano

Lutownica i pilnik :)

Opublikowano
Tak się cieszyłem z lampki z otworami pod Ambiente a tu zonk... Ja potrzebuję ciemnoszarej a ta jest jasnoszara czy jakoś tak :kwasny:

Wychodzi na to że będę musiał i tak wiercić... Jakim wiertłem to robiliście?? 3??

ja zaczynałem od fi 2 a później fi 6

Opublikowano

no nic, trzeba będzie spróbować...

a ori są tak ładnie sfazowane...:kwasny::wink:

Opublikowano

no to zrób fazowanie fi 7 i będzie malina :wink:

Opublikowano

no to zrób fazowanie fi 7 i będzie malina :wink:

Nie!!!!

---------- Post dopisany at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

Nic nie fazować bo będzie kupa, zobacz sobie moje foto:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-elementow-pakietu-oswietlenie-kratek-nawiewow-lampki-przedniej-13568/index41.html#post3255356

Opublikowano

Mógł by mi ktoś podać nr wszystkich poduszek w AVF 3 pod silnikiem i jedna pod skrzynią:wink:

Opublikowano

W tym linku jest ETKA online

KLIKAMY "CarProg2", WYBIERAMY AUTO I DALEJ JUŻ Z GÓRKI :wink:

---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ----------

Kurfa zapomnialem, linka wkleic:facepalm:

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ----------

Dobra jest link

IFI :: Free services