badboy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 A ten jednolity zderzak to nie rieger??Albo jakiegos tunera Out.. nie pAmiętam nazwy. Są za***iście niskie przodem te zderzaki. może masz Oettingera na myśli.
domin79 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 A ten jednolity zderzak to nie rieger??Albo jakiegos tunera Out.. nie pAmiętam nazwy. Są za***iście niskie przodem te zderzaki. może masz Oettingera na myśli. tamten co Marcin miał fote to s-line złączony w kupe:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 A ten jednolity zderzak to nie rieger??Albo jakiegos tunera Out.. nie pAmiętam nazwy. Są za***iście niskie przodem te zderzaki. może masz Oettingera na myśli. Mamy zwyciezcę.
wladi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 A ten jednolity zderzak to nie rieger??Albo jakiegos tunera Out.. nie pAmiętam nazwy. Są za***iście niskie przodem te zderzaki. może masz Oettingera na myśli. tamten co Marcin miał fote to s-line złączony w kupe:decayed: No pamiętam jak nawijał że będzie szpachlował żeby była jedna całość:D memory five-wladi i wszystko jasne:)
Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 chłopaki ile moze kosztować przegub zewnętrzny dobrej jakosci do b6 1.8t 150KM? tutaj masz z allegro: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a u Dzika Lobro coś około 200zł dzieki ,,,mam rozumiec że lobro to juz dobre graty?pytam bo malo w tym siedze ale nazwa juz mi sie o uszy obiła nie raz Tak - Lobro to najlepszy after market jaki możesz założyć jako zamiennik. Bartku najlepszy? A nie Spidan? To grupa ZF o ile dobrze pamiętam:wink: Ja polecam Ruville:good: Tani i dobry:kox:
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 chłopaki ile moze kosztować przegub zewnętrzny dobrej jakosci do b6 1.8t 150KM? tutaj masz z allegro: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a u Dzika Lobro coś około 200zł dzieki ,,,mam rozumiec że lobro to juz dobre graty?pytam bo malo w tym siedze ale nazwa juz mi sie o uszy obiła nie raz Tak - Lobro to najlepszy after market jaki możesz założyć jako zamiennik. Bartku najlepszy? A nie Spidan? To grupa ZF o ile dobrze pamiętam:wink: Ja polecam Ruville:good: Tani i dobry:kox: Z tego co wiem to dla VAG przeguby robi właśnie Lobro. Spidan jest też pod tą samą grupą (GKN).
Marcino87 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jestem blisko wygrania aukcji ze zderzakiem od S4... i szczerze mówiąc średnio mi pasują kratki od eSy. Można do niego upchać s-liny? chyba cie rozumiem..tylny zderzak z esy wymiata ale moim zdaniem przedni jakiś taki ni z d*py:wink: zwłaszcza te dziwne kratki To powszechna opinia do której się przychylam Ideał to przód S line i listwy + tył S (no i gdyby tylko przód S line był w jednej skorupie...). a widziałem s-line w jednej skorupie i taki chyba zrobie , przekozak:kox: Poka widziałem fote w gazecie jakieś , jak wpadnie tu Marcin to może on coś wklei bo sie tym zajarał mam tą gazetę odszukam zrobię i pokaże ale jak dla mnie miażdży jajca
Artur82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Marcin dawaj dawaj bo ja muszę coś ze swoim zrobić bo miałem spotaknie z krawężnikiem i trz coś na wiosnę przrezać
domin79 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jestem blisko wygrania aukcji ze zderzakiem od S4... i szczerze mówiąc średnio mi pasują kratki od eSy. Można do niego upchać s-liny? chyba cie rozumiem..tylny zderzak z esy wymiata ale moim zdaniem przedni jakiś taki ni z d*py:wink: zwłaszcza te dziwne kratki To powszechna opinia do której się przychylam Ideał to przód S line i listwy + tył S (no i gdyby tylko przód S line był w jednej skorupie...). a widziałem s-line w jednej skorupie i taki chyba zrobie , przekozak:kox: Poka widziałem fote w gazecie jakieś , jak wpadnie tu Marcin to może on coś wklei bo sie tym zajarał mam tą gazetę odszukam zrobię i pokaże ale jak dla mnie miażdży jajca to nieta gazetka przy której :jerk: to ta druga:polew:
Artur82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 to nieta gazetka przy której :jerk: to ta druga:polew: jak zawsze wie o Marcinie wszystko :decayed::polew:
domin79 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 to nieta gazetka przy której :jerk: to ta druga:polew: jak zawsze wie o Marcinie wszystko :decayed::polew: my jak bracia syjamskie:grin:
Artur82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 to nieta gazetka przy której :jerk: to ta druga:polew: jak zawsze wie o Marcinie wszystko :decayed::polew: my jak bracia syjamskie:grin: to się da zauważyć...ale przy rezaniu
miki Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Tak się cieszyłem z lampki z otworami pod Ambiente a tu zonk... Ja potrzebuję ciemnoszarej a ta jest jasnoszara czy jakoś tak Wychodzi na to że będę musiał i tak wiercić... Jakim wiertłem to robiliście?? 3??
Artur82 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Tak się cieszyłem z lampki z otworami pod Ambiente a tu zonk... Ja potrzebuję ciemnoszarej a ta jest jasnoszara czy jakoś tak Wychodzi na to że będę musiał i tak wiercić... Jakim wiertłem to robiliście?? 3?? ja zaczynałem od fi 2 a później fi 6
miki Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 no nic, trzeba będzie spróbować... a ori są tak ładnie sfazowane...
Artur82 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 no nic, trzeba będzie spróbować... a ori są tak ładnie sfazowane... no to zrób fazowanie fi 7 i będzie malina
darooo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 no nic, trzeba będzie spróbować... a ori są tak ładnie sfazowane... no to zrób fazowanie fi 7 i będzie malina Nie!!!! ---------- Post dopisany at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ---------- Nic nie fazować bo będzie kupa, zobacz sobie moje foto: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-elementow-pakietu-oswietlenie-kratek-nawiewow-lampki-przedniej-13568/index41.html#post3255356
P-U-M-A Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mógł by mi ktoś podać nr wszystkich poduszek w AVF 3 pod silnikiem i jedna pod skrzynią
?uki1984 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 W tym linku jest ETKA online KLIKAMY "CarProg2", WYBIERAMY AUTO I DALEJ JUŻ Z GÓRKI ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- Kurfa zapomnialem, linka wkleic:facepalm: ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- Dobra jest link IFI :: Free services
Rekomendowane odpowiedzi