Młody_drog Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 szybkie pytankoCzy w 2001r z grudnia AWX była sonda lambda w kacie ? Nie bylo tapatalk
P-U-M-A Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Za bardzo zlewały się z kolorem auta Marcin:wink:
marcin_o23 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 no to ładnie ciśniesz do przodu, fajnie fajnie
pocas Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ostatni Mod w B6:naughty: Ostatni Mod felg chciałeś powiedzieć ;]
P-U-M-A Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Nie będzie zmiana auta więc trzeba oszczędzać
daniels Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 panowie pytanko odnośnie bumpera s4 przód,czy belka pasi ta od zwykłej wersji,czy Fmic się zmieści,bo ze zderzakiem s line jest na styk
Chuck Norris Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Panowie jeśli temperatura dojdzie do 90 to powinien się załączyć wentylator? Wymieniałem termostat i nawet przy pałowaniu trzyma temp. 90, może skoczy tam więcej z milimetr ponad 90. 3/4 B6 ma na forum ten silnik i nikt nie wie?
daniels Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 ja w 1.9tdi wentylatora prawie nigdy nie słyszałem
turzol Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 panowie pytanko odnośnie bumpera s4 przód,czy belka pasi ta od zwykłej wersji,czy Fmic się zmieści,bo ze zderzakiem s line jest na styk Nie trzeba zmieniac belki Wysłane z mojego MT11i
Chuck Norris Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 ja w 1.9tdi wentylatora prawie nigdy nie słyszałem Nie napisałem jaki silnik, a w danych profilowych nie mam, sorry . Oczywiście mam 1.9tdi, ja właśnie słyszałem po zgaszeniu silnika wentylator chodził jeszcze z kilka sekund, ale to było w upalne dni, a teraz po wymianie termostatu nie słyszałem go stąd pytanie . Najważniejsze, że trzyma temp. narazie dam sobie z tym spokój, ew. zobacze czy wtyka jakaś nie jest odpięta, bo wymieniałem rozrząd. Dzięki Daniels
daniels Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 ja w 1.9tdi wentylatora prawie nigdy nie słyszałem Nie napisałem jaki silnik, a w danych profilowych nie mam, sorry . Oczywiście mam 1.9tdi, ja właśnie słyszałem po zgaszeniu silnika wentylator chodził jeszcze z kilka sekund, ale to było w upalne dni, a teraz po wymianie termostatu nie słyszałem go stąd pytanie . Najważniejsze, że trzyma temp. narazie dam sobie z tym spokój, ew. zobacze czy wtyka jakaś nie jest odpięta, bo wymieniałem rozrząd. Dzięki Daniels nie ma sprawy przy takiej aurze jaka teraz panuje raczej na bank nie usłyszysz wentylatora ---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- panowie pytanko odnośnie bumpera s4 przód,czy belka pasi ta od zwykłej wersji,czy Fmic się zmieści,bo ze zderzakiem s line jest na styk Nie trzeba zmieniac belki Wysłane z mojego MT11i to już jakieś dobre info
MARCIN607 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 http://s17.postimage.org/95esphprz/blbla.jpg:kox::kox: zepsułeś koło,moim zdaniem
P-U-M-A Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 A moim zdaniem o jest o niebo lepiej:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 A moim zdaniem o jest o niebo lepiej:decayed: Zobaczymy jak będzie na aucie Do mnie by akurat pasował ten gunmetal/grafit
Młody_drog Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 ja w 1.9tdi wentylatora prawie nigdy nie słyszałem Nie napisałem jaki silnik, a w danych profilowych nie mam, sorry . Oczywiście mam 1.9tdi, ja właśnie słyszałem po zgaszeniu silnika wentylator chodził jeszcze z kilka sekund, ale to było w upalne dni, a teraz po wymianie termostatu nie słyszałem go stąd pytanie . Najważniejsze, że trzyma temp. narazie dam sobie z tym spokój, ew. zobacze czy wtyka jakaś nie jest odpięta, bo wymieniałem rozrząd. Dzięki Daniels W gorący dzień po zgaszeniu auta zwykle słychać wentylator klimy przez 2-3 sekundy:hi: A co do felg Pumy to moim zdaniem też popsuł ale co zrobić, każdy reza po swojemu:wink:
Rekomendowane odpowiedzi