Rafi78 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nmzc oj jest Co tam Rafał ciekawego wsystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nmzc oj jest Co tam Rafał ciekawego wsystko A Ty mądralo ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ---------- wymieniłeś już tą burdelową gałkę burdelowa to ja miałem kierę kiera i gałka zmienione, jeszcze trochę i będziecie chcieli co bym do DiVIsion wstapił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Koniec o cyckach dzisiaj powinna wyjść wycieraczką ala Q5 Powiedzcie mi jak jest ze spalanie3.0tdi?? Jak będzie realne?? Użytkownicy mówią oże na trasie da radę zejść nawet do 6.5 a 7 to tak lekko przy normalnej jeździe?! Realne? Co do 3.0 to u mnie było 6.8 przy 90 km/h ale trzeba przyjąć 9 litrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Panowie Siemano Gdzie kupie panel do RNSe ? I ile takowy kosztuje ? ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:07 ---------- Zderzak Audi A4 S-Line 01-04 (3026898252) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Coś dla Wladiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iconslave Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 pany czym zmyc klej do szyb z lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Coś dla Wladiegohttp://i1.ujarani.com/3/4/4wuDvm.jpg wrrr:thumbup: powiem Ci że się takie zdarzają rodzynki;)memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 pany czym zmyc klej do szyb z lakieru? Ja zmywałem benzyną ekstrakcyjną ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ---------- Pierdoły które mi zostały nie potrzebuje ktoś czegoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Panowie Siemano Gdzie kupie panel do RNSe ? I ile takowy kosztuje ? ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:07 ---------- Zderzak Audi A4 S-Line 01-04 (3026898252) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak człowiek szukał s-line pod spryski to nawet niebyło bez sprysków a jak już zderzak zamówiony to sie pojawiają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iconslave Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 pany czym zmyc klej do szyb z lakieru? Ja zmywałem benzyną ekstrakcyjną ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 dobra locha Widzieli nowe allegro? Będzie bluzgów po tej rewolucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nie widziałem daj foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 cos tam wisi ze jakas nowa wersja alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nie widziałem daj foto se włącz nowy look. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja se na komie walczyłem a teraz wyłączyć nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 pytanie do mega rezaczy czy maty grzejące przednich foteli są takie same dla wszystkich modeli?? tzn czy maty ze zwykłego fotela np b7 podejdą do np fotela recaro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 pytanie do zwykłych rezaczy Jak podciągnąć ręczny w naszych gruchotach ? zaczyna mi łapać bardzo wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Audi A4 2.0 TDI DPF S line Sportpaket (plus) als Limousine in Lahr-Langenwinkel wczoraj widziałem czerwone b7 ale b8 jest :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 z czerwonym jest to samo to z białym z 5 lat temu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi