MARCIN607 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 tylko klocki mają 25kkm a płyn dolaliśmy :thumbdown::thumbdown: jak wezmę check to to słoneczko pojwia się przy oil :doh:.To nie olej na bank pewnie kabelek się uwalił miałem to samo ale problem rozwiązany:wink: to kamień z serca- tak kojarzyłem że to coś z hamulcami ale ten oil mnie zmylił DZięki :decayed: wpadła dzisiaj tylna wycieraczka ala Q5 - jest mały gniot w tylnym zderzaku- jutro robię foto i ślę do ubezpieczyciela sprawcy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Siemanko. Mojej sztuki już nie widać dzisiaj spod śniegu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A ja już po weekendzie będę miał niunie na chodzie Zderzak od S-y już jest czekam na prowadnice do sprysków i zostanie tylko troche blacharki i malowanie ale smigać już można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pany, polećcie jakiś kabel z alledrogo + soft tak abym mógł sprawdzić błędy auta i je skasować i co nieco porobić taki bedzie ok? KB1 KABEL INTERFEJS VAG-COM 409.1 VW SEAT AUDI USB (3012177434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ktory program bedzie lepszy VAG-COM =< 409.1 • Polski Vag 4.9 ?? w aukcji jest info Windows 95, 98, Me, 2000, XP, Vista, 7 32bit/64bit czytałem gdzieś ze soft działa tylko na systemach 32bitowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 po pierwsze to nie przez aledro , po drugie tym gównem wiele nie zdziałasz chyba że znajdziesz pełną wersje , a po trzecie pytaj siemiana lub czakiego o kabelek, tymi już ogarniesz wsio:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a jest kabel który obsługuje Polski VCDS® (wersja 11.11.5)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Panowie ma ktoś z Was dokładnie rozmiary dekorów na deskę, boczki, popielniczki prżód i tyl oraz ramkę? Byłbym wdzięczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jeżeli chodzi o oklejanie folią to kiedyś liczyłem że kawałek 60x120 cm starczy na dekory :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ale mi się dzień w robocie ciągnie f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Aha dzieki kolego a jaka folia oklejales? Mam floka na desce...zastanawiam sie nad bialym karbonem albo na pomaranczowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mialem zamiar obklejac ale ostatecznie kupilem inne dekory Na wszelki wypadek zmierz jeszcze swoją miarka bo nie chcę Cię wprowadzić w błąd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Aha dzieki kolego a jaka folia oklejales? Mam floka na desce...zastanawiam sie nad bialym karbonem albo na pomaranczowo... koledzy a macie jakiegos sprawdzonego sprzedawcę ? czy ktoś może oklejał dekory folią o struktórze zamszu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ile warta jest taśma 8e0 953 541 C bo nigdzie na forum nie mogę znaleźć C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ile warta jest taśma 8e0 953 541 C bo nigdzie na forum nie mogę znaleźć C Rozwaliłeś brykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie, mam drugą na części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie, mam drugą na części Tak się kaszle:decayed: To mam sprawę do Ciebie:whistling: ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Pumcia zaglądasz tutaj jeszcze? Po ile miałeś te gewindy SS? Bo na allegro TA-technix stoi za niecałe 900zł (wiem że czajna ale ludzie latają) a Fk za 999zł. I tak myślę że na mój zawias na H&R`ach pewnie bym kupca moment znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie mam Wandej już gwintów. A te co napisałeś lepiej odpuść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Edriu posadź ją - to ja będę myślał :whistling: Panowie wiecie ile za fukę zderzaka tył na dwa kominy?? moja seria plus ta listwa przez cały zderzak? a tu takie cuś wczoraj wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iconslave Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 wycierczka z q5 tez mialem a teraz latam bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 wycierczka z q5 tez mialem a teraz latam bez Łukasz a masz u siebie zaślepkę? Ja szukam masz jakiś namiar:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi