kaju Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 http://img208.imageshack.us/img208/841/18894761899808478265458.jpg Poszło na fejsa
slo Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Lampy bi-xenon A4 B6 komplet lewa prawa całe ładne (3084379417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. koledzy nie chce ktoś bixów ?
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie listwy progowe w b6 są takie same w avancie i sedanie ?
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie listwy progowe w b6 są takie same w avancie i sedanie ? Miszka tu masz : LISTWA OZDOBNA PROGU AUDI A4 B6 B7 S-LINE KOMPLET (3083770979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mało ogólnie ich jest
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie listwy progowe w b6 są takie same w avancie i sedanie ? Miszka tu masz : LISTWA OZDOBNA PROGU AUDI A4 B6 B7 S-LINE KOMPLET (3083770979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mało ogólnie ich jest chodzi mi o te zewnętrzne listwy - dokładki, które maluje się kolor jak są czarne
turzol Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak duze jest prawdopodobieństwo, że wiązka drzwi z B7 nie zagada z B6? Założyłem do siebie wiązke drzwi kierowcy z S4 B7 w full opcji , spiąłem wszystko jak ori i nie działa kompletnie nic, od sterowania szybami, centralnym zamkiem, lusterkami aż po illuminacje. Wtyczki sa wszystkie p&p, czyżby całkiem inna pinologia?
Gość Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 siema Rezacze, jest sprawa - jeśli mam 1 BA i założyłbym sprężyny 1BE - auto pójdzie mi 2 cm w dół ?
P-U-M-A Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak duze jest prawdopodobieństwo, że wiązka drzwi z B7 nie zagada z B6?Założyłem do siebie wiązke drzwi kierowcy z S4 B7 w full opcji , spiąłem wszystko jak ori i nie działa kompletnie nic, od sterowania szybami, centralnym zamkiem, lusterkami aż po illuminacje. Wtyczki sa wszystkie p&p, czyżby całkiem inna pinologia? Dziwne tyle przypadków gdzie wkładali przecież całe boczki z B7 jak też u mnie i wszystko śmiga:wink:
turzol Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak duze jest prawdopodobieństwo, że wiązka drzwi z B7 nie zagada z B6?Założyłem do siebie wiązke drzwi kierowcy z S4 B7 w full opcji , spiąłem wszystko jak ori i nie działa kompletnie nic, od sterowania szybami, centralnym zamkiem, lusterkami aż po illuminacje. Wtyczki sa wszystkie p&p, czyżby całkiem inna pinologia? Dziwne tyle przypadków gdzie wkładali przecież całe boczki z B7 jak też u mnie i wszystko śmiga:wink: dzisiaj bez zakladania boczka wpialem sie w modul drzwi, i w glosnik tą 2 pinową kostką . Przekrecam zapłon i jest echo
Młody Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak duze jest prawdopodobieństwo, że wiązka drzwi z B7 nie zagada z B6?Założyłem do siebie wiązke drzwi kierowcy z S4 B7 w full opcji , spiąłem wszystko jak ori i nie działa kompletnie nic, od sterowania szybami, centralnym zamkiem, lusterkami aż po illuminacje. Wtyczki sa wszystkie p&p, czyżby całkiem inna pinologia? Może coś z tą wiązką jest nie halo zobacz w innej B6 jak możesz.
greg2505 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 siema Rezacze, jest sprawa - jeśli mam 1 BA i założyłbym sprężyny 1BE - auto pójdzie mi 2 cm w dół ? jeśli dobierzesz dobrze klasę wagową to usiądzie poczytaj ten wątek http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/all-b6-b7-obnizenie-zawieszenia-sprezynami-dobierac-zakres-mas-osi-136448/
Wojtek_A4 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak duze jest prawdopodobieństwo, że wiązka drzwi z B7 nie zagada z B6?Założyłem do siebie wiązke drzwi kierowcy z S4 B7 w full opcji , spiąłem wszystko jak ori i nie działa kompletnie nic, od sterowania szybami, centralnym zamkiem, lusterkami aż po illuminacje. Wtyczki sa wszystkie p&p, czyżby całkiem inna pinologia? W mojej poprzedniej b7 malem chyba z 10 roznych kompletow i wszystko smigalo bez zajakniecia. Nie wazne czy z b6 czy b7.
Rekomendowane odpowiedzi