jozek726 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 em... Vcds/vag ? vag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 rotory tez w 19 calach? Jak się na nie nie zdecydujesz to daj znać... Tak w 19 Ori. Na ta chwile nie moge sie zdecydowac:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W sobotę Ci doradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 OK:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 SCANDINAVIAN SURPRISE: ONE MENTAL QUATTRO - Speedhunters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam ekipe rezaczy Szybki pytanie zdejmowal ktos pułke z tylu w sedanie ? Bo musze ją wyjąć tylko nie wiem na czym ona sie trzyma a nie chciał bym czegoś połamac Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 rotory tez w 19 calach? Jak się na nie nie zdecydujesz to daj znać... Tak w 19 Ori. Na ta chwile nie moge sie zdecydowac:grin: z czego ten rotor? B8 czy A5? jak A5 to może chcesz w rozliczeniu felgi z S5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam ekipe rezaczy Szybki pytanie zdejmowal ktos pułke z tylu w sedanie ? Bo musze ją wyjąć tylko nie wiem na czym ona sie trzyma a nie chciał bym czegoś połamac Podbijam było gdzieś to opisane , wiem bo też szukałem info jak to zrobić żeby niczego nie połamać . na pewno trzeba ściągnąć grill od głośnika i pod nim są śruby , jak siedzenia nie składane to trzeba je wyciągnąć , półka jest z przodu na takich metalowych zatrzaskach , trzeba pociągnąć mocniej do siebie i powinny puścić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 SCANDINAVIAN SURPRISE: ONE MENTAL QUATTRO - Speedhunters :kox::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 SCANDINAVIAN SURPRISE: ONE MENTAL QUATTRO - Speedhunters :kox::slina: mimo to i tak wole takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 racja, kolor piękny, czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 czerwone szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam ekipe rezaczy Szybki pytanie zdejmowal ktos pułke z tylu w sedanie ? Bo musze ją wyjąć tylko nie wiem na czym ona sie trzyma a nie chciał bym czegoś połamac Podbijam było gdzieś to opisane , wiem bo też szukałem info jak to zrobić żeby niczego nie połamać . na pewno trzeba ściągnąć grill od głośnika i pod nim są śruby , jak siedzenia nie składane to trzeba je wyciągnąć , półka jest z przodu na takich metalowych zatrzaskach , trzeba pociągnąć mocniej do siebie i powinny puścić ... Tak myślałem że nie jest na samych zatrzaskach bo nie chciało nic puścić jak próbowałem W sobote będe kombinował, musze ją czymś wygłuszyć czy coś bo mi drga jak głośniej sie słucha i mnie denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ulep Audi A4 1,9 tdi nawi bosse 6 biegów 2003 Chodzież ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ulep Audi A4 1,9 tdi nawi bosse 6 biegów 2003 Chodzież ? Tablica.pl i to jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 jak można tak auto popsuć ,b6 ma piękny przodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 co Wy tam wiecie mi się podoba :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 co Wy tam wiecie mi się podoba :kox: Czekamy na dalsze poczynania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 zróbcie ankietę, komu taki wynalazek się podoba, przód b7 - reszta b6 jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi