wladi Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Ja za 95 zł widziałem ostatnio ale nie wiem czy by podeszło było chyba z golfa V...
domin79 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Ja za 95 zł widziałem ostatnio ale nie wiem czy by podeszło było chyba z golfa V... a to niewiem:wink: swap jest z przełącznika TT:wink:
wladi Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Acha booster z 3M pisał że przekładał i chyba właśnie z golfa i pasowało musiałbym się go podpytać
Wandej Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Kurfa już mnie uj strzela z tymi felgami:facepalm: ręcznie polerując nic się w sumie nie dzieje a jak próbuje papierem wodnym na maszynie albo pastą g3 to zrywa lakier:facepalm: Co tu robić?
P-U-M-A Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Po pierwsze G3 do kosza i kup coś sensownego. Co do zrywania lakieru to kiepsko pomalowane widocznie.
Wandej Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Po pierwsze G3 do kosza i kup coś sensownego. Co do zrywania lakieru to kiepsko pomalowane widocznie. Nakupiłem już tego markowego shitu i też to uj daje:kwasny: Lakier jest dobrze położony ale papier przy 2500 obrotach mi go przyciera:kwasny: Chyba oddam jakiemuś lakiernikowi niech to spoleruje potem walne wosk i będzie git:kwasny:
miszka Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Po pierwsze G3 do kosza i kup coś sensownego. Co do zrywania lakieru to kiepsko pomalowane widocznie. Nakupiłem już tego markowego shitu i też to uj daje:kwasny: Lakier jest dobrze położony ale papier przy 2500 obrotach mi go przyciera:kwasny: Chyba oddam jakiemuś lakiernikowi niech to spoleruje potem walne wosk i będzie git:kwasny: jak byś dał jakiegoś pikczera jak to wygląda to było by łatwiej coś doradzić
Wandej Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Po pierwsze G3 do kosza i kup coś sensownego. Co do zrywania lakieru to kiepsko pomalowane widocznie. Nakupiłem już tego markowego shitu i też to uj daje:kwasny: Lakier jest dobrze położony ale papier przy 2500 obrotach mi go przyciera:kwasny: Chyba oddam jakiemuś lakiernikowi niech to spoleruje potem walne wosk i będzie git:kwasny: jak byś dał jakiegoś pikczera jak to wygląda to było by łatwiej coś doradzić Jutro cyknę dzisiaj już mi się nie chce łazić do piwnicy:decayed:
miszka Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ja też szukam jakiś fajnych feluniów do siebie ale nie wiem co będzie dobrze pasowało i chyba zostanę przy moich tylko je odświeżę
kaju Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ja też szukam jakiś fajnych feluniów do siebie ale nie wiem co będzie dobrze pasowało i chyba zostanę przy moich tylko je odświeżę U Ciebie jest cacy, ja w tym sezonie rezygnuję z alu i idę w... Stal 16'
Chuck Norris Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Pany, kojarzycie te A4? Ale wali łogniem z d*py
miszka Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ja też szukam jakiś fajnych feluniów do siebie ale nie wiem co będzie dobrze pasowało i chyba zostanę przy moich tylko je odświeżę U Ciebie jest cacy, ja w tym sezonie rezygnuję z alu i idę w... Stal 16' ciekawe jak by te wyglądały i czy by pasowały , to ori od A5 2010
Wandej Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ja też szukam jakiś fajnych feluniów do siebie ale nie wiem co będzie dobrze pasowało i chyba zostanę przy moich tylko je odświeżę U Ciebie jest cacy, ja w tym sezonie rezygnuję z alu i idę w... Stal 16'
kaju Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ja też szukam jakiś fajnych feluniów do siebie ale nie wiem co będzie dobrze pasowało i chyba zostanę przy moich tylko je odświeżę U Ciebie jest cacy, ja w tym sezonie rezygnuję z alu i idę w... Stal 16' Ale mega stajl
Wandej Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ja też szukam jakiś fajnych feluniów do siebie ale nie wiem co będzie dobrze pasowało i chyba zostanę przy moich tylko je odświeżę U Ciebie jest cacy, ja w tym sezonie rezygnuję z alu i idę w... Stal 16' Ale mega stajl Daj spokój ja w zime nawet nie mówie ludziom że mam a4 bo na 15` jeżdzę
olek_BB Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 http://imageshack.us/a/img856/8072/img7966t.jpghttp://imageshack.us/a/img132/9396/img7969s.jpg rezać chopy:decayed: taki wyłaczniczek można sobie zrobić i z TT jak i z golfa czy polo jeden koń, bo i tak wystarczy przełożyć tę część z chromem. Jedyny minus tego moda, że trudniej wyciąga się wyłącznik (nie da się wciskać tej własnie wymienionej środkowej części) ale i tak warto:decayed:
miszka Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 http://imageshack.us/a/img856/8072/img7966t.jpghttp://imageshack.us/a/img132/9396/img7969s.jpg rezać chopy:decayed: taki wyłaczniczek można sobie zrobić i z TT jak i z golfa czy polo jeden koń, bo i tak wystarczy przełożyć tę część z chromem. Jedyny minus tego moda, że trudniej wyciąga się wyłącznik (nie da się wciskać tej własnie wymienionej środkowej części) ale i tak warto:decayed: mam od tt wciska się normalnie i wyciąga ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ---------- panowie pomoże ktoś coś w temacie http://a4-klub.pl/felgi-opony-18/felgi-audi-a5-2010-a-266161/
julo23 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Fajna alternatywa z tym przełącznikiem, mój już nie świeci w połowie. Może sobie wymienie ale widze że polo rzadko kiedy miało halogeny i cieżko trafić
Artur82 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Po pierwsze G3 do kosza i kup coś sensownego. Co do zrywania lakieru to kiepsko pomalowane widocznie. co masz do G3?? bardzo dobra pasta do wstepnej polerki!! (wiem co pisze)
Rekomendowane odpowiedzi