miki Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 ma ktoś namiary na firmę produkującą na zamówienie tablice rejestracyjne w nieco mniejszym rozmiarze??
H4mm3R Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Audi A4 B6 B7 Układ kontroli ciśnienia w oponach (3139106627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wojthass Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 ma ktoś namiary na firmę produkującą na zamówienie tablice rejestracyjne w nieco mniejszym rozmiarze?? Ja od nich zamówiłem i jestem zadowolony:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Audi A4 B6 B7 Układ kontroli ciśnienia w oponach (3139106627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. k... już mnie przebili
jozek726 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Biale Recaro.Szkoda , ze fotel kierowc wypierdzialy. FOTELE RECARO AUDI S4 A4 RS4 B6 B7 SKÓRA PERFEKCYJ (3142372799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za***iste jest to białe recaro , sam bym się zamienił za te swoje, nawet bym dał na flachę ale taki aż wysiedziany to nie jest Pewnie pochodzą z tego auta : Oferta - Audi S4 - -CENA DOTYCZY GOŁEJ ZDEKOMPLETOWANEJ KAROSERII Z POLSKĄ DOKUMENTACJĄ -MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU POSZCZEGÓLNYCH CZĘŚCI -AUTO PRZED ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Audi A4 B6 B7 Układ kontroli ciśnienia w oponach (3139106627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. k... już mnie przebili ja
miki Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 ma ktoś namiary na firmę produkującą na zamówienie tablice rejestracyjne w nieco mniejszym rozmiarze?? Ja od nich zamówiłem i jestem zadowolony:decayed: A kim są ONI?? ---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- Biale Recaro.Szkoda , ze fotel kierowc wypierdzialy. FOTELE RECARO AUDI S4 A4 RS4 B6 B7 SKÓRA PERFEKCYJ (3142372799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za***iste jest to białe recaro , sam bym się zamienił za te swoje, nawet bym dał na flachę ale taki aż wysiedziany to nie jest Pewnie pochodzą z tego auta : Oferta - Audi S4 - -CENA DOTYCZY GOŁEJ ZDEKOMPLETOWANEJ KAROSERII Z POLSKĄ DOKUMENTACJĄ -MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU POSZCZEGÓLNYCH CZĘŚCI -AUTO PRZED ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Audi A4 B6 B7 Układ kontroli ciśnienia w oponach (3139106627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. k... już mnie przebili ja wiedziałem że będzie wojna jak tylko Hammer to wrzucił
Fr0styyy. Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Biale Recaro.Szkoda , ze fotel kierowc wypierdzialy. FOTELE RECARO AUDI S4 A4 RS4 B6 B7 SKÓRA PERFEKCYJ (3142372799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za***iste jest to białe recaro , sam bym się zamienił za te swoje, nawet bym dał na flachę ale taki aż wysiedziany to nie jest Pewnie pochodzą z tego auta : Oferta - Audi S4 - -CENA DOTYCZY GOŁEJ ZDEKOMPLETOWANEJ KAROSERII Z POLSKĄ DOKUMENTACJĄ -MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU POSZCZEGÓLNYCH CZĘŚCI -AUTO PRZED ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Audi A4 B6 B7 Układ kontroli ciśnienia w oponach (3139106627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. k... już mnie przebili ja Tak myślałem Ile to w ogóle warte jest? Bo więcej niż 150 nie dam Trzeba szykować na 4 osiemnastki + opony i swap na manual + q
dawid97531 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Pytanie do posiadaczy 320mm , jakie polecacie klocki?
Stichy Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 LEGO - za***iste - prawie codziennie musze sie nimi bawic z synem
miki Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Frościak, broń Cię Panie Boże wrzucać łopat
AndyN Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Pewnie pochodzą z tego auta : Oferta - Audi S4 - -CENA DOTYCZY GOŁEJ ZDEKOMPLETOWANEJ KAROSERII Z POLSKĄ DOKUMENTACJĄ -MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU POSZCZEGÓLNYCH CZĘŚCI -AUTO PRZED Listwy drzwi S4 ....
P-U-M-A Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 LEGO - za***iste - prawie codziennie musze sie nimi bawic z synem +1
miki Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Pewnie pochodzą z tego auta : Oferta - Audi S4 - -CENA DOTYCZY GOŁEJ ZDEKOMPLETOWANEJ KAROSERII Z POLSKĄ DOKUMENTACJĄ -MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU POSZCZEGÓLNYCH CZĘŚCI -AUTO PRZED Listwy drzwi S4 .... Całe szczęście dla mikasziego, prawa przednia ocalała :grin:
Fr0styyy. Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Frościak, broń Cię Panie Boże wrzucać łopat Chyba coś innego wpadnie
H4mm3R Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Pytanie do posiadaczy 320mm , jakie polecacie klocki? Ferodo DS / Premier
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Biale Recaro.Szkoda , ze fotel kierowc wypierdzialy. FOTELE RECARO AUDI S4 A4 RS4 B6 B7 SKÓRA PERFEKCYJ (3142372799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za***iste jest to białe recaro , sam bym się zamienił za te swoje, nawet bym dał na flachę ale taki aż wysiedziany to nie jest Pewnie pochodzą z tego auta : Jak dla mnie wysiedziane. Nie lubie jak na siedzeniu kierowcy robi sie ta beznadziejna falda od pierdzenia:grin:
wojthass Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 ma ktoś namiary na firmę produkującą na zamówienie tablice rejestracyjne w nieco mniejszym rozmiarze?? Ja od nich zamówiłem i jestem zadowolony:decayed: A kim są ONI?? ---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- Biale Recaro.Szkoda , ze fotel kierowc wypierdzialy. FOTELE RECARO AUDI S4 A4 RS4 B6 B7 SKÓRA PERFEKCYJ (3142372799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za***iste jest to białe recaro , sam bym się zamienił za te swoje, nawet bym dał na flachę ale taki aż wysiedziany to nie jest Pewnie pochodzą z tego auta : Oferta - Audi S4 - -CENA DOTYCZY GOŁEJ ZDEKOMPLETOWANEJ KAROSERII Z POLSKĄ DOKUMENTACJĄ -MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU POSZCZEGÓLNYCH CZĘŚCI -AUTO PRZED ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Audi A4 B6 B7 Układ kontroli ciśnienia w oponach (3139106627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. k... już mnie przebili ja wiedziałem że będzie wojna jak tylko Hammer to wrzucił Tablice amerykańskie USA | PPHU AGO :decayed:
miszka Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Pewnie pochodzą z tego auta : Oferta - Audi S4 - -CENA DOTYCZY GOŁEJ ZDEKOMPLETOWANEJ KAROSERII Z POLSKĄ DOKUMENTACJĄ -MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU POSZCZEGÓLNYCH CZĘŚCI -AUTO PRZED Listwy drzwi S4 .... Całe szczęście dla mikasziego, prawa przednia ocalała :grin: nosz kur...a bo nie mógł drugim bokiem przywalić ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- panowie ile można dostać za: 3 listwy zewnętrzne S4 B6 nówki sztuki nigdy nie zakładane 4 listwy zewnętrzne S-line B7 w stanie bardzo dobrym w kolorze LZ5W tylna dokładka S-line B6 do avanta na dwie rurki używana w czarnym podkładzie przednia dokładka S-line B6 w bardzo dobrym stanie ale do malowania nic nie sprzedaje badam rynek
Rekomendowane odpowiedzi