Młody_drog Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 za***iste ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Nosb, wrzuc troche wiec ej fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 fmic krzywo rury krzywe maska zagieta lakier brzydki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 to żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Flyer ale Cie zazdrosc pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Flyer ale Cie zazdrosc pali lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsus Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A moze Kaschmirowy braz z passata wedlug mnie z czarnymi dodatkami i widocznymi przetloczeniami jest miazga Co do projektu to naprawde szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 fmic krzywo rury krzywe maska zagieta lakier brzydki... Dokładnie Fajnie lampy się prezentują, musi być miazga w nocy na żywo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Tylko coś maska odstaje, chyba jakiś składak :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 A moze Kaschmirowy braz z passata wedlug mnie z czarnymi dodatkami i widocznymi przetloczeniami jest miazga ten kolor się zwie jasnoszary "Light" metalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 a jak ja ciągle widzę ten Pysk w tej czerni to mi się suty gną :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 no ten czarny nie jest zły a nawet jest :good: jeździ to już normalnie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 co to mosz za rinki w reflektorach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 No skladak w choy Nie jezdzi normalnie Musze spuscic 95 z baku i zalac swiezej 98 bo to pewnie bolaczka auta Nie ma kiedy stoi i sie kurzy bo mialem sporo zametu ostatnio. Moze cos ją dotkne na dniach jak czasu zostanie Pozatym nie poskladane wnetrze itd itp... Dokladna nazwa tego lakieru ? A no ringi z allegro z jakiejs bmw chyba Mi sie zakurwiscie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 czesci z bmw do audi to juz przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Czekaj kur%a czekaj zobaczysz jak ja bede twoją kwitowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 czekam juz dwa miesiace i sie doczekac nie moge :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 jak bys nosb te ringi tak samo wlozyl w te refleksy do jazdy dziennej znaczysie na rand to mialybs wyglad symetryczne 2 polowki okregow moglo by wygladac zajebiaszczo ) (c c) naturalnie odwrocone c po prawej -- ale teraz wyglada juz super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi