Trezor Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Patryk robi tyle softów, że sam pewnie nie wie. Ale wygląda na to, że obowiązująca jest wartość 336KM.
Nosfer Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Szedłem pod strzechę w Bukowinie i podknąłem się o kamień i wyrżnąłem na ten samochód.. Rano obczaiłem więc postanowiłem przebrnąć Ładny koksik Emblematy robią robotę :naughty:
adamooo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 końcóweczki są wyj..bane fajne wyglądają te rury dolotowe w czerni i firma nowa widzę
KOval81 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Firma stara, tylko nazwę zmieniła Patryk - furka malina, chyba się specjalnie wybiorę na korektę do Was, żeby obczaić osobiście
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 końcóweczki są wyj..bane fajne wyglądają te rury dolotowe w czerni i firma nowa widzę Adas i jak to gada
Pzwmichal Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Przy takiej mocy to S4 B8 chyba nie straszne
David Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 najlepsza b8 na forum dla mnie marzy mi sie taka swietnie ze sedan a nie trumniak
augustA4 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Na żywca wyglada jeszcze lepiej niż na zdjęciach mega kox :kox:
mystic.pl Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Jeśli jest taka moc to seryjnego S4 B8 zjada niutonem
alvaro Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 To jaka ta moc jest obecnie ? To nie oglądałeś filmiku ? Na końcu jest podane...
turdzi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 łoooo kurna , tak na oko ty ty chyba S4 zjadasz wtej chwili
Patrox Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Jeśli w tygodniu czas pozwoli to nagram filmik z dzwięku wydechu. Bo moim skromnym zdaniem miażdży cyce:) Tak jak napisałem to nie jest efekt finalny tego auta. Wkrótce update
Chuck Norris Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 B7 latało, a te B8 to miazga po prostu .
turdzi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Jeśli w tygodniu czas pozwoli to nagram filmik z dzwięku wydechu. Bo moim skromnym zdaniem miażdży cyce:) Tak jak napisałem to nie jest efekt finalny tego auta. Wkrótce update tez tak mysle , slysze uz na tym filmiku ze dzwiek mega
mgtan Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 to od kiedy będzie Stage II dostępny w ECU Project jako jeden z poziomów do piekła?
Patrox Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 to od kiedy będzie Stage II dostępny w ECU Project jako jeden z poziomów do piekła? Jeżdzę już na tym setupie od 3 miesięcy, zanim cokolwiek wrzucimy do naszej oferty skrupulatnie to testujemy :> :> :> :> :> :>
adamooo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 to od kiedy będzie Stage II dostępny w ECU Project jako jeden z poziomów do piekła? Jeżdzę już na tym setupie od 3 miesięcy, zanim cokolwiek wrzucimy do naszej oferty skrupulatnie to testujemy :> :> :> :> :> :> tak powinien wyglądać biznes zrobić w swoim samochodzie, potestować i dopiero potem wprowadzić do obiegu Patryk napisz czemu użyłeś takie kiepskie maty do wyciszenia ?
Patrox Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 to od kiedy będzie Stage II dostępny w ECU Project jako jeden z poziomów do piekła? Jeżdzę już na tym setupie od 3 miesięcy, zanim cokolwiek wrzucimy do naszej oferty skrupulatnie to testujemy :> :> :> :> :> :> tam powinien wyglądać biznes zrobić w swoim samochodzie, potestować i dopiero potem wprowadzić do obiegu Patryk napisz czemu użyłeś takie kiepskie maty do wyciszenia ? Uzyłem takich jakościowo mat jakie są głośniki. One aż za nadto tłumią w porównaniu do tego co potrafi ten głośnik.
Rekomendowane odpowiedzi