insane_Infinity Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 hehe tak ma byc ale jak zatankowałem full'a ostatnio to moja kobita miała spalanie 5L po mieście i zasięg pokazywało 999Km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 1000L na jednym baku przy jeżdzie 120 hehe ach te DIZLE :polew: Dokładnie :> serce się raduje na taki widok 1000km zasięgu na FISe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Siemanko - chlopaki jest ktos w "naszej okolicy dobry od gazu" chodzi mi o kogos kto naprawde sie zna, zalozyłem gaz w kameleonie, mam auto po chipie i nie mogli mi go wyregulowac , bo pojawia sie tzw zapetlanie wtryskow i gaz sobie z tym nie radzi, zalozyłem standard komputer na 50 km , i chodzi ale wolałbym ogarnac ten gaz na starym kompie bo mocy mi teraz brakuje;) Moze ktos z Was zna sie na regulacji lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 kameleon i wszystko jasne :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 kameleon i wszystko jasne :polew: Daj spokoj juz na ten temat to mi sie gadac nawet nie chce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 sbenios widziałem cie dzisiaj .Staliśmy przez moment koło siebie na światłach kolo pks.Chyba goniłeś na jakiś rodzinny obiadek albo do koscioła bo gajerek był wdziany . pozdro :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Łukasz ale to są ludzie co nie mają pojęcia..jak ciebie uraziłem sorry :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 a masz kogos dobrego w tych sprawach, teraz to trudno mam w d*pie ich gwarancje i wszystko, teraz potrzebuje fachowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 http://www.autoservisgaz.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Tomek, było mnie obtrąbić Szczerze powiedziawszy nie zauważyłem Cie :hi: Co do kameleona, jak dla mnie pracują tam ludzie mądrzy inaczej, włącznie z szefem Ale to moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 nie tylko twoja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 To na pewno jest już nas 2 Niby robią tam i luksusowe auta i sportowe, ale te zestawy co tam pakują to kaszana, sam pojęcia dużego nie mam, ale wystarczyło kilka minut rozmowy z nimi i obejrzenie autek co zrobili Ja chyba gazować swoje OOOO będę na Mieszka I, tam podobno ogarnięty koleś, i dobre opinie ma. Edit. Teraz zauważyłem, że ten zakład na Lechickiej za torami poleciłeś. Osobiście też nie przypadli mi do gustu. Zapytałem o jak najlepszą instalke, a koleś mi o Valtekach zaczął gadać i Tomasetto... podziękowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Dokładnie ... ale co tam są ludzie co u nich tam robią autka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Kupując swojego dziadka byłem zdecydowany na zagazowanie go i bardzo się zdziwiłem gdy dowiedziałem się, że według ''świetnego'' koszalińskiego diagnosty pana Preckajło silnik ADR kompletnie się do tego nie nadaje . Według innych źródeł np. A4 - klub.pl nie ma lepszego silnika pod LPG. Jakie to szczęście, że nie posłuchałem tego pana, jeżdżę na junkersie czwarty rok i świetnie się sprawdza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A w którym miejscu w końcu założyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A w którym miejscu w końcu założyłeś? Założyłem w Jamnie ale nie wiem czy to są jacyś wybitni fachmeni, silnik dobrze działał na benzynie (a to podstawa) więc powkładali swoje gazowe graty i tyle miałem z nimi kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 nie trąbiłem bo psy stały :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Wiecie może jaki kabel kupić do autka? http://allegro.pl/vag-com-kabel-diagnostyczny-obd2-usb-program-pl-i1831625119.html niby wszystko obsługuje, tylko czy za 20zł to może być dobre? Czy nie lepiej kupić coś droższego, a jak tak to na przykład jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 nie wiem czy to obsluzy wszystko jakos niechce mi sie wierzyc ja za swój dąłem 100 i i tak wszystkiego nie obsługuje a teraz dokupiłem vag tacho i to jest juz kabelek wszystko co potrzebne jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A mógłbyś sprecyzować który w takim razie się nada? Dać linka do jakiegoś konkretnego. Np taki styka: http://allegro.pl/polski-vag-2-5-vag-kkl-adapter-obd-i-vat-gw-i1862557114.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi