Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jem tylko jem co popadnie :przebiegly:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to co sie dziwisz.tu trzeba wp***dalac i na polowanie chodzic na krowy :naughty:
Opublikowano
  • Autor

no to co sie dziwisz.tu trzeba wp***dalac i na polowanie chodzic na krowy :naughty:

a no właśnie

Opublikowano

NO TO ZACZYNAMY CYKL :kox: :kox: :kox::good: ZOBACZYMY ILE WPADNIE KILO HEHE :naughty:

Opublikowano

trzeba wp***dalać steki a nie małe kanapeczki :naughty:

Opublikowano

dokładnie

Opublikowano

no steki są dobre koksu też wpiernicza tonami hehhe :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

panowie a co polecacie na poprawę apetytu :mysli: bo nie chce mi się tak dużo jeść jak powininem :kwasny: dziennie to zazwyczaj płatki owsiane na śniadanie + kanapeczki w robocie + obiad popołudniu + wieczorem coś na ząb :disgust:

oczywiście oprócz metki :decayed:

Opublikowano

Coleman.... strasznie malo cwiczen.... a pozatym wszystkie maszyny odstaw ćwicz na wolnych ciezarach !!!! przysiady ze sztanga normalne dodaj do planu i katuj nogi !!!gdzie na plecy masz podciaganie na drazku...? Trzej krolowie cwiczen podciaganie przysiady i martwy ciag musza byc w kazdym planie na mase!!! bedziesz dobrze cwiczyl nogi bedzie reszta szla... bez tego ani rusz :) o jedzeniu odpowiedniej ilosci weglowodanow i bialka nie wspominam bo to oczywista oczywistosc :decayed: :decayed:

Opublikowano

MARTWY NAJLEPSZY :hi:

Opublikowano
  • Autor

martwego ja wcale prawie nie robie

Opublikowano

No to błąd, bardzo dobre ćwiczenie na wszystkie partie mięśni pleców i nie tylko

Opublikowano

do martwego n najlepiej z pasem :hi:

Opublikowano

a jak nie umiesz poprawnie robić martwego lub boisz się o plecy, to dobra jest rzymska ławka, czyli tak jak brzuszki tylko odwrócone o 180stopni, tutaj masz jak to robić:

Opublikowano

jak boisz sie o plecy to zakladasz mniejsze ciezary... to takie pier****enie boje sie o plecy podczas robienia barkow tez mozna sobie zrobic krzywde... PAS to jest do bicia rekortow podczas przysiadow i martwego nie powinno sie zakladac pasa bo przestaja pracowac miesnie brzucha itp zrob sobie pare treningow przysiadow bez pasa zobaczysz jakie zakwasy na brzuchu beda.. pas robi z ludzi kaleki pozniej bez niego nic nie zrobisz ... to tylko moje zdanie :wink4:

Opublikowano

Panowie zapodajcie sprawdzony sklepik z suplami ;) chcę kupić Mutant Masa ale ponoć podróbki się pojawiły, a ja znalazłem już trzy różne opakowania z tym gainerem :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

No to błąd, bardzo dobre ćwiczenie na wszystkie partie mięśni pleców i nie tylko

ja mam troche problemy z plecami unikam martwego i barków na stojąco

Opublikowano

katując nogi zwiększa ci się poziom testosteronu w organizmie, a co do sklepu dobrego polecam dso.pl oni również sprzedają na allegro ja jeździłem osobiscie do tego sklepu. A ktoś wcześniej pytał jak zwiększyć apetyt to polecam czystą kreatyne w proszku firmy megabol bierze sie bodajże z tego co pamiętam dwa razy po kilka gram na dzień i apetyt jest ogromny

Opublikowano

Panowie zapodajcie sprawdzony sklepik z suplami ;) chcę kupić Mutant Masa ale ponoć podróbki się pojawiły, a ja znalazłem już trzy różne opakowania z tym gainerem :wallbash:

http://sklep.kfd.pl/ i http://www.odzywki.pl/ - maja siedzibe w Warszawie.Kiedyś tam sie zaopatrywałem i lipy nie było :good:

Opublikowano

jak chcesz kupic megabola to ja ci sprzedam mąke za 50zl w promocji :decayed: