patryk10015 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 ja brałem wiele odżywek i po megabolu jakoś kolego wyżej apetyt był więc napewno to mąka nie była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony84 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://suple.us/ dobry sklep. dużo odżywek z usa (ogólnie sklep z usa prowadzony przez polaka) i u nas nie dostępnych. ceny rozsądne i przesyłka szybka. płacisz przy odbiorze. sam brałem kilka razy z tego sklepu i mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://suple.us/ dobry sklep. dużo odżywek z usa (ogólnie sklep z usa prowadzony przez polaka) i u nas nie dostępnych. ceny rozsądne i przesyłka szybka. płacisz przy odbiorze. sam brałem kilka razy z tego sklepu i mogę polecić zgadzam sie sie utopilo w tym sklepiku troszke $$$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 jak chcesz kupic megabola to ja ci sprzedam mąke za 50zl w promocji Megabol, Testosterol itp mają podobne działanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 nie wiem jak testosterol megabolu bo nigdy nie brałem ale dobrej opinii z tego co słyszałem to nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Zmija Ty koleś ja nie ćwiczę pierwszy tydzień ja już ćwiczę kilka lat ... A moje zdanie jest inne .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ty koleś ja nie ćwiczę pierwszy tydzień ja już ćwiczę kilka lat eeeee no to szacun... koleś [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 22:52_________________________________________________a przy okazji, Panowie jak liczycie BF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 kolego ilość lat nie zawsze daje znacznie większe doświadczenie no ja 3 lata cwiczyłem[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 15:32_________________________________________________ale specjalistą jakimś też nie jestem tylko to jest moje zdanie. Są i lepsze suplementy ale na apetyt wystarczy ta czysta kreatyna i ceny też znacznie wyższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 kreatyna nie jest na apetyt moze zamiast tej kreatyny wsypali jakis apetizer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ale to jest czysta kreatyna i tam chyba cos pisało że zwiększa łaknienie to się nazywalo total creatine czy jakoś tak. Wiem że kreatyna nie jest na apetyt pudełko było orginalnie zamknięte bo brałem ze sklepu z odżywkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 panowie a co polecacie na poprawę apetytu bo nie chce mi się tak dużo jeść jak powininem dziennie to zazwyczaj płatki owsiane na śniadanie + kanapeczki w robocie + obiad popołudniu + wieczorem coś na ząb oczywiście oprócz metki A ja tradycyjnie zamiast chemii polecę herbatkę z pokrzywy.Żresz jak świnia+żelazo.Ponadto imbir,który wzmaga wydzielanie kwasów żołądkowych i też się jeść chce.A dodany (zmielony) do potrawy np.przed snem pomaga ją szybciej strawić żeby się dobrze spało. Poza tym musisz "rozciągnąć" żołądek,żryj nie jedz,a właściwie odżywiaj się :>.Pchać żarcie i nie popijać,bo cie zapcha w pół drogi (płyn rozcieńcza kwasy żołądkowe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 kolego ilość lat nie zawsze daje znacznie większe doświadczenie racja ja ma za sobą 4 lata ale pierwszy rok zawalony człowiek był młody, głupi i zawsze mądrzejszy [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:00_________________________________________________ Zmija Ty koleś ja nie ćwiczę pierwszy tydzień ja już ćwiczę kilka lat ... A moje zdanie jest inne .... ...taki doświadczony a trzeba było kilka razy tłumaczyć (na jednej stronie) jaką krete masz kupić... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 kolego ilość lat nie zawsze daje znacznie większe doświadczenie no ja 3 lata cwiczyłem ale im więcej czasu ćwiczysz tym lepiej poznajesz swój organizm, a przez to jest się bardziej ogarniętym zarówno w ćwiczeniu jak i suplementacji. Oczywiście są osoby które przychodzą na siłkę tylko poprzerzucać żelastwo, ale o nich tutaj nie mówimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 11.02 V Charytatywna Gala Sportów Walki w Żarach, wybiera się ktoś przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 zgadzam sie good sie utopilo w tym sklepiku troszke $$$$ a pozniej walisz posty na FB ze pekło 50 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ..od najmłodszych lat :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mały starzem ale wie,że martwy ciąg to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ...ale dzisiaj nogi doyebaem już czuje co będzie rano :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ...ale dzisiaj nogi doyebaem już czuje co będzie rano :gwizdanie: Rano,to kicha stoi [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 21:14_________________________________________________Szczególnie po odyebaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 robiłem wczoraj martwy z łóżka dziś nie mogłem wstać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi