swir88 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 a ja troche z innej beczki robie dziare i chcialem jakis motyw zwiazany z silka ma ktos pomysl jakis?
Tzieland Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wyginajaca sie sztanga. Czesty motyw u fanow silowni
nex Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) kupuję rowerek , teraz bardzo się przyda. http://allegro.pl/rower-rowerek-treningowy-stacjonarny-evo-sport-i4830634390.html Panowie poszedłem na siłkę, co prawda mam 16km ale dużo sprzętu 800m2 i sauna. Sprzęt domowy dałem szwagrowi Edytowane 3 Stycznia 2015 przez nex
swir88 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja tez cwiczylem dlugi czas u siebie jednak na silce wieksze mozliwosci... A dziarke juz wybralem tylko jestem na tel i nie moge wrzucić zdjęcia
YOGI3000 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Co myślicie o tym? http://sklep.kfd.pl/uns-animal-protein-1800g-p-4215.html Warto?
bongod Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Kurna wbiłem śrubokręt w wewnętrzną część dłoni :/ . Pomysły co zrobić żeby nie bolało i zbytnio nie ciekło podczas trenngu? Kiedyś coś czytałem o boxerach i super glue Edytowane 9 Stycznia 2015 przez bongod
czorny_07 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 ja na rozciecia kupuje plaster w sprayu, za***isty jest bo sie skóra nie rozłazi
bongod Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 W wytrzyma to pod rękawiczką jak sztange chwyce?
czorny_07 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 w takim warunkach nie testowałem, ja przeważnie od rozcieć nożem, pęknięc itp, wtedy w robocie przy ujemnej temp trzyma, nie wiem jak tu u ciebie wygląda
Cristoforo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Siemka Pany używał ktoś z Was http://www.bcaa.pl/controlled-labs/purple-wraath-1108g-1528.html
Tzieland Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Panowie wiem, że to nie SAA ale szczerze polecam beta-alanine i argininę. Pompa niesamowita. Aż sam się przestraszyłem
Tzieland Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Panowie potrzebuję pełny, konkretny, dokładnie wyjaśniony i najlepiej na wideo (youtube) trening na linach TRX lub z użyciem tylko własnego ciała.
gies0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 kupujesz TRX czy masz już jakieś? jeśli kupujesz to w każdym zestawie jest płytka z ćwiczeniami gratris tam wszystko spoko jest wyjaśnione
Tzieland Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Już mam a te ćwiczenia to dla laików Chodziło mi o kompletny trening np. FBW. Znam podstawowe i bardziej zaawansowane ćwiczenia. Ćwiczę na tym od paru miesięcy. Chodzi mi jedynie o sprawdzone przez was treningi. I wiem, że na YT jest tego pełno ale nie chce mi się ich wszystkich oglądać, bo to nie ma sensu. Dlatego zadaję pytanie tutaj
bediks Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Chodzi ci o trening z własnym ciałem jedynie ? Brendan mayers Bar brothers Obaj wstawiają na YT programy treningowe i testowałem obydwu mocno konkret dają w pisde Chyba ze nie chodzi Ci o to Liny mocno zawężają krąg ćwiczeń uwazam chciałem kupic ale zrezygnowałem bo mam park kalisteniczny w miejscie , lepiej w dobry drążek zainwestuj
Tzieland Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ale chodzi mi o dokładne treningi. To że bar brothers wstawiają to wiem bo ich subskrybuję Chodzi mi o to, że chciałbym żebyście polecili konkretny filmik który ćwiczyliście A w dobry drążek nie zainwestuje bo w miejscu pracy nie mogę sobie go zawiesić. A wyjeżdżam na dwa miechy Dlatego mogę ćwiczyć tylko z TRX lub z własnym ciałem ale na powierzchni ok 4m2 i bez dodatkowych sprzętów
bediks Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Filmik pod tytułem 5 intense routine bar brothers robiłem i miazga
Tzieland Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 I właśnie o takie coś mi chodziło Jeśli sprawdzone przez ciebie to zarzucę to do treningu i zobaczymt
bediks Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ale zaznaczam zebys nie rzucał sie odrazu na ilośc powtórzeń w seriach oni chyba walą po 15 zacznij od 5 bo jest bardzo wymagające szczególnie rutyna na klatę
Rekomendowane odpowiedzi