bongod Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nie zdziw się że będzie w białej torbie bo to nowe jest właśnie w białej. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Kupuj bezposrednio na stronie Ostrovi Maja duzo innych ciekawych rzeczy i pelen zakres smakow Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Kupuj bezposrednio na stronie Ostrovi Maja duzo innych ciekawych rzeczy i pelen zakres smakow Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Ale drozej jest , a ja tutaj mam jeszcze shalker ktorego nie posiadam wiec super zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja jeszcze ostatnio nie miałem żadnego to teraz mam 3 i wszystkich używam hahaha Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 A powiedzcie mi , trzeba to jakos specjalnie stosowac , odnosnie dni treningowe a nietreningowe ? Czy poprostu uzupelniac niedobor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Panowie, czy to bialeczko bedzie ok ? http://allegro.pl/ostrovit-wpc80-eu-1-8kg-bialko-ostrowia-shaker-i5170343301.html i jesli ktos mial to jak wypada smak czekoladowy ? Ja to wcinam , mi podszedł najbardziej smak "Tiramisu" , z wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) To gadaj jak ci się skończy to się złożymy na więcej będzie taniej Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Października 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Panowie, czy to bialeczko bedzie ok ? http://allegro.pl/ostrovit-wpc80-eu-1-8kg-bialko-ostrowia-shaker-i5170343301.html i jesli ktos mial to jak wypada smak czekoladowy ? Ja to wcinam , mi podszedł najbardziej smak "Tiramisu" , z wodą. Tiramisu jest najlepszy.Ja teraz banana mam otwartego i tez daje rade. Nie jest za slodki Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Koledzy bral ktos moze ostatnio cos na stawy? niestety nadszedl czas ze zaczynaja bolec hehe animal flex, trzyma moc? czy cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) A w jakich proporcjach bialeczko rozrabiac ? Przyszlo mi dzis Chyba zaczne kuracje w piatek a nie w poniedzialek Kreatyna mi zostala jeszcze wiec zaczne znwou brac, BCAA tez jeszcze jest Edytowane 7 Października 2015 przez sebul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A w jakich proporcjach bialeczko rozrabiac ? wedlug brakow w diecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ale chodzi mi ile wody/mleka na ile , jakie proporcje aby bylo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 bez roznicy, tak aby TObie smakowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Tylko Animal pack flex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Białko podobno 2g na 1 kg Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 A w jakich proporcjach bialeczko rozrabiac ? Przyszlo mi dzis Chyba zaczne kuracje w piatek a nie w poniedzialek Kreatyna mi zostala jeszcze wiec zaczne znwou brac, BCAA tez jeszcze jest Przeca na białku jak koń napisane, w jakich proporcjach rozrabiać Chyba, że serwatkę w worze jakimś kupiłeś na bazarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Hahaha kiedyś jak w wojsku byłem to typ właśnie w jakiś worach miał ze wsi to przywoził i pił straszny typ był Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Hahaha kiedyś jak w wojsku byłem to typ właśnie w jakiś worach miał ze wsi to przywoził i pił straszny typ był Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka To na bank był "Mlekopan" , dla cielaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Hahahha to nieźle w sumie wyglądał jak cielak Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Duzo osob dekade temu wpieprzalo jakies pasze dla swin zamiast bulkow Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi