Tzieland Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 co tam pismo najlepsi są kumple prawie lekarze :gwizdanie: a ty co lekarz jesteś, że tak cwaniakujesz ja opisuję doświadczenia własne i bardzo dobrych znajomych, a nie zmyślonych przyjaciół Pani Foster
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 co tam pismo najlepsi są kumple prawie lekarze :gwizdanie: a ty co lekarz jesteś, że tak cwaniakujesz ja opisuję doświadczenia własne i bardzo dobrych znajomych, a nie zmyślonych przyjaciół Pani Foster abyś nie miał problemów to radzę skonsultować się z lekarzem to nie cwaniactwo tylko rada :gwizdanie:
Tzieland Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 co tam pismo najlepsi są kumple prawie lekarze :gwizdanie: a ty co lekarz jesteś, że tak cwaniakujesz ja opisuję doświadczenia własne i bardzo dobrych znajomych, a nie zmyślonych przyjaciół Pani Foster abyś nie miał problemów to radzę skonsultować się z lekarzem to nie cwaniactwo tylko rada :gwizdanie: ale nie napisałeś, żeby skontaktować się z lekarzem, tylko pojechałeś wszystkim pisząc "prawie lekarze" a sam nim nie jesteś
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 co tam pismo najlepsi są kumple prawie lekarze :gwizdanie: a ty co lekarz jesteś, że tak cwaniakujesz ja opisuję doświadczenia własne i bardzo dobrych znajomych, a nie zmyślonych przyjaciół Pani Foster abyś nie miał problemów to radzę skonsultować się z lekarzem to nie cwaniactwo tylko rada :gwizdanie: ale nie napisałeś, żeby skontaktować się z lekarzem, tylko pojechałeś wszystkim pisząc "prawie lekarze" a sam nim nie jesteś tego nie wiesz
Tzieland Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 jakbyś był to twoje wypowiedzi byłyby bardziej profesjonalne więc przestań pisać takie kozackie odpowiedzi a co do tonu twoich wcześniejszych odpowiedzi, to ja np. nikogo nie zmuszam do brania czegokolwiek, mnie to wali co kto robi, ja tylko napisałem co wiem (zweryfikowane własnymi doświadczeniami i spostrzeżeniami) i tyle, ale np. wypowiedzi "nie bierz tego bo to ZŁO" mnie śmieszą, bo tak naprawdę wszystko teraz szkodzi od tak zwanego "junk food", po inne używki (fajki, alkohol) :gwizdanie: a wracając do tematu, dzisiaj w pewnej gazetce dla facetów, chyba MH, przeczytałem o tym, aby ciężar w seriach nie był większy niż 60% maksymalnego ciężaru jaki potrafimy unieść w konkretnym ćwiczeniu przy 10-12 powtórzeniach w serii, trening siłowy może wy się podzielicie swoimi sposobami na treningi? ja tam ćwiczę tak, że robię 3 serie po 8 powtórzeń i biorę takie obciążenie jakim dam radę zrobić te 8 ruchów prawidłowo (powiedzmy 80-90% max obciążenia)
Coleman Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 ba no nie powiem ze nie we wszystkim teraz chemia jest...
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nie napisałem że to zło,tylko bez konsultacji medycznej może skończyć się śmiercią
Tzieland Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nie napisałem że to zło,tylko bez konsultacji medycznej może skończyć się śmiercią to masz rację, tylko nie sądzę, żeby jakiś lekarz chciał pomóc przy wyborze koksów do kuracji
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nie napisałem że to zło,tylko bez konsultacji medycznej może skończyć się śmiercią to masz rację, tylko nie sądzę, żeby jakiś lekarz chciał pomóc przy wyborze koksów do kuracji każdy profesjonalny sportowiec ma sztab lekarzy,taką poradę też możesz dostać wystarczy popytać na pewno Ci pomogą
Tzieland Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nie napisałem że to zło,tylko bez konsultacji medycznej może skończyć się śmiercią to masz rację, tylko nie sądzę, żeby jakiś lekarz chciał pomóc przy wyborze koksów do kuracji każdy profesjonalny sportowiec ma sztab lekarzy,taką poradę też możesz dostać wystarczy popytać na pewno Ci pomogą wiesz mi to nie potrzebne, bo nie mam zamiaru niczego brać jedynie jakieś odżywki ale to jeszcze za wcześnie nawet na nie
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 przyjdzie stagnacja to sięgniesz
Tzieland Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 odżywki tak, ale nie stery bo mi to niepotrzebne nie mam zamiaru być super szerokim karkiem mam cel, aby tylko trochę zwiększyć masę mięśniową i pozbyć się brzucha
Wandej Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 3 lata trenuje raz juz pobralem 100 mety ruskiej 10strzalow tescia do tego mega mas bcaa l-glutamin Ruski metenabol :thumbdown: :bicz3: Nie bierz tego k**estwa A moge wiedzieć po ile za 100tab płaciłes? Jak metanabol to british dragon
Luka3s Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 apropo siłowni, kto jest takim kozakiem ? I to się nazywa piękna sylwetka a nie swinia 150kg i git majonez.
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 apropo siłowni, kto jest takim kozakiem ? I to się nazywa piękna sylwetka a nie swinia 150kg i git majonez. Przec**j z niego..
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 pic na wodę fotomontaż Coraz częściej mam wrażenie, że chrzanisz od rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi