verus Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Jak będzie wojna to pierdyknie raz a porządnie a my nawet nie zdążymy forum włączyć żeby coś o tym napisać. Obyśmy nie dożyli, chociaż wątpię w to coraz bardziej. Globalny reset przy obecnym napięciu to konieczność. A potem karuzela kręci się dalej... Kto ma blade pojęcie o historii ten wie...
Andrzej88 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Przeżyją jakieś mikro bakterie i cała ewolucja zacznie się od nowa.
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 strzały w Korei :gwizdanie: http://konflikty.wp.pl/kat,107154,title,Na-pograniczu-koreanskim-slychac-strzaly%3B-Phenian-ostrzega-zblizamy-sie-do-krawedzi-wojny,wid,12888680,wiadomosc.html?ticaid=1b4fa "Sytuacja na Półwyspie Koreańskim zbliża się do krawędzi wojny" może klubowy bunkier zbudujemy ??
SoMeS Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 może klubowy bunkier zbudujemy ??
Dev Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 zal jest tylko tego narodu... Glod nedza, wszechobecny strach. Polnoc ma tylko jedno szczescie ze graniczy Chinami i Rosja bo w przeciwnym razie juz dawno by ja zaorali razem Kim Ir Senem i jego synem debilem Kim Dzon Ilem. Armia Polnocy nie ma paliwa nawet na kilka dni wojny a Chiny w przypadku agresji raczej im nie pomoga
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja przerabiam Audi na rakiete i spadam na księżyc .... może obejrze wojne na tv w jakości HD j**any
Skyliner89 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Bunty w kilkunastu krajach arabskich (jak na zdjęciu): Ciekaw jestem jak dalej się potoczy sytuacja na świecie...
taktuś Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Bunty w kilkunastu krajach arabskich (jak na zdjęciu): Ciekaw jestem jak dalej się potoczy sytuacja na świecie... Ruchawki będą w tym regionie tolerowane dopóty, dopóki Izrael nie będzie zagrożony i Kanał Sueski bezpieczny. Choćby najbardziej efemeryczne rządy, które powstaną po tej "wiośnie ludów" w poszczególnych krajach będą dla świata do przełknięcia o ile nie zagrożą bytowi Izraela, Państwo Żydowskie jest dla tego regionu "papierkiem lakmusowym". Państwa Maghrebu są w miarę przewidywalne, kluczem do konfliktu może być Iran i Syria.
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Bunty w kilkunastu krajach arabskich (jak na zdjęciu): Ciekaw jestem jak dalej się potoczy sytuacja na świecie... mam nadzieje że i Polska niedługo będzie na czerwono
David Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Bunty w kilkunastu krajach arabskich (jak na zdjęciu): Ciekaw jestem jak dalej się potoczy sytuacja na świecie... mam nadzieje że i Polska niedługo będzie na czerwono mi sie marzy zobaczyc jak ludzie leja Tuska na ulicy
sancho80 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 ja bym wolal widziec Kaczynskiego jak go leja na Krakowskim...
Grzesiekkbc Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Chłopaki ja tak jak reszta czekam na bunt ludu w naszej kochanej RP. Sam wyjdę z widłami na ulicę, w robocie dadzą umowę zlecenie, traktują cię jak psa a jak nie pasuje to spierd...aj przyjdzie inny. Pierwsze co to trzeba by wziąć się za pracodawców i po kolei w górę iść pacyfikując resztę. Mamy drugą Irlandię ponoć tylko gdzie się pytam bo jakoś jej nie widzę. Dzisiaj mówili że mało ludzi chce iść na zawodowego żołnierza. Klich tłumaczy to tym że za dużo okienek ktoś musi przebyć by uzyskać wszystkie badania a jak się mu powiedziało żeby dali więcej kasy zarobić w woju to nie bo to nic nie da Chory kraj naprawdę, bo ja osobiście bym nie pojechał na wojnę za marne 10 000zł mając tą szansę że dostane kule w łeb.
Skyliner89 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Ale 6 nic nie zdziałamy... . Też mi się marzy bunt w Polsce, ale niestety większość ludzi w PL ma klapki na oczach
Armi Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Chłopaki ja tak jak reszta czekam na bunt ludu w naszej kochanej RP. Sam wyjdę z widłami na ulicę, w robocie dadzą umowę zlecenie, traktują cię jak psa a jak nie pasuje to spierd...aj przyjdzie inny. Pierwsze co to trzeba by wziąć się za pracodawców i po kolei w górę iść pacyfikując resztę. Mamy drugą Irlandię ponoć tylko gdzie się pytam bo jakoś jej nie widzę. Dzisiaj mówili że mało ludzi chce iść na zawodowego żołnierza. Klich tłumaczy to tym że za dużo okienek ktoś musi przebyć by uzyskać wszystkie badania a jak się mu powiedziało żeby dali więcej kasy zarobić w woju to nie bo to nic nie da Chory kraj naprawdę, bo ja osobiście bym nie pojechał na wojnę za marne 10 000zł mając tą szansę że dostane kule w łeb. Uwierz mi na żołnierzy niedługo nie będzie żadnych chętnych. Straszą, że zabiorą 13, mundurówki, o zmianach w emeryturze w ogóle nie wspomnę :gwizdanie:
Sander Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 ja bym wolal widziec Kaczynskiego jak go leja na Krakowskim... no, a Tuska to bys pewnie chetnie wycalowal, no ale coz kolega przeciez ze stolycy
Dev Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 jak Kaczor wskoczy do koryta to wrócimy do epoki kamienia łupanego :wallbash:
Popers Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 jak Kaczor wskoczy do koryta to wrócimy do epoki kamienia łupanego :wallbash: taaa, tylko, że za Ś.P. Kaczyńskiego nie było podsłuchiwania jakie jest teraz . . . Pracujesz uczciwie, harujesz jak wół, opłacasz podatki jak trzeba, chcesz zwrot VAT-u a tu niet, kontrola goni kontrolę :/ , a wracając do podsłuchów z wiarygodnego źródła to wiem, można powiedzieć, że nawet z 1 ręki. Niestety ale bunt społeczeństwa jest potrzebny, bo jeszcze bardziej nas pogrążą! Tyle tylko, że ludzie boją się, że oprócz tego co im zabrali zabiorą całą resztę i pozostaną z niczym
Skyliner89 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Wystarczy tylko chcieć zmian, a bunt to jedyny skuteczny środek . Nie ma się co oszukiwać Panowie... jest coraz gorzej... , a w lipcu Polska będzie przewodniczyć Unii Europejskiej... Na Euro 2012 miały być wybudowane drogi: autostrady: 1800 km ekspresówki: 2418 km Będzie: autostrady: 1604 km ekspresówki: 1159 km Czy będzie kompromitacja na skalę światową? Odpowiedź już w połowie czerwca 2012 .
Rekomendowane odpowiedzi