Gość zdeniu Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 no i ja tez juz założyłem zimowe buciki :mrgreen: pol godzinki krecenia z pifffkiem pod domem i jak bylo mi zimno na początku to przy ostatnim kapało ze mnie :mrgreen:
MARTiiii Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Co przy oponie oznacza dodatek XL? Przy UG7 jest.
Nomal Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 No i stało się. U nas zaspy na 70 cm a ja na letnich kapciach Ale nie dam zarobić bandytom z oponiarni. Chcieli ze mnie zedrzeć za Firestony Whinterhawki 195/65/15R po 294 zety za sztukę. Zamówiłem na www.oponymax.pl po 203 zł za sztukę z transportem pod próg Jutro chyba będą :mrgreen:
Dexter Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Miłałem dziś okazje przetestewać ug7 i jestem pod wrażeniem tych opon.Dwa sezony przelatałem na nokianach i dobrze sie stało że teraz kupiłem ich nie kupiłem
piurko Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 No i stało się. U nas zaspy na 70 cm a ja na letnich kapciach Ale nie dam zarobić bandytom z oponiarni. Chcieli ze mnie zedrzeć za Firestony Whinterhawki 195/65/15R po 294 zety za sztukę. Zamówiłem na www.oponymax.pl po 203 zł za sztukę z transportem pod próg Jutro chyba będą :mrgreen:[/quote Tylko gdzie je założysz, wszędzie kolejki na kilka dni :razz: [ Dodano: 05-11-2006, 20:50 ] Miłałem dziś okazje przetestewać ug7 i jestem pod wrażeniem tych opon.Dwa sezony przelatałem na nokianach i dobrze sie stało że teraz kupiłem ich nie kupiłem UG7 są extra, wczoraj i dziś jeździłem i po śniegu i po błocie śniegowym i po wodzie, normalnie poezja
Gość MorgothDBMA Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 co Wam powiem to Wam powiem, ale Wam powiem: kupuję jednak zimówki
piurko Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 co Wam powiem to Wam powiem, ale Wam powiem:kupuję jednak zimówki Chłopie i tak trzymać To forum uratowało Ci życie :mrgreen: a co najmniej blachy Twojej A4 :razz:
Nomal Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Tylko gdzie je założysz, wszędzie kolejki na kilka dni założe, założe - już założyłem :mrgreen: zima się skończyła i kolejki też
spanky Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 co Wam powiem to Wam powiem, ale Wam powiem:kupuję jednak zimówki Chłopie i tak trzymać To forum uratowało Ci życie :mrgreen: a co najmniej blachy Twojej A4 :razz: nie tyle jemu co innym .... :twisted:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 nie no bo przejechałem się w sobote po śniego-wodo-lodzie i widzę że wypadałoby..... co do założenia... co ja inwalida jestem czy co ??
pre_pl Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Opublikowano 7 Listopada 2006 co do założenia... co ja inwalida jestem czy co Sam sobie też wyważysz ?
Hauzer Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 W sobote miałem okazje przetestowac moje mowe Bridgestone LM25 i jestem bardzooo zadowolony. Teren testowania -- waskie, krete uliczki, duże ilosci mokrego sniegu W skali od 0 do 5 dalbym tym oponom, w tych warunkach, 4,5. Polecam.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Kupiłem nowe opony Pirelli 185/65 R15 zimowe na giełdzie (220 za sztukę) i do tego oryginalne stalowe felgi Audi (używane niestety bo nowych nie znalazłem) 260 za komplet felg W tym tygodniu założę to ustrojstwo i zobaczymy..... pierwszy raz w życiu będę jechał na zimówkach a podobno jest różnica... czekam na gołoledź lub śnieg
Kunio Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 czekam na gołoledź akurat na gołoledź to Ci nic nie pomoże Tylko stary nie rozpedzaj sie tak, bo Ty wychodzisz teraz z założenia ze masz zimówki i nic Ci sie nie stanie - obyś się nie przeliczył
Gość Tomboy Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 czekam na gołoledź lub śnieg byle nie na ulicach jako jedyny czekasz - my czekamy na mozliwość pojeżdżenia na placu jakimś z rękawem itp.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 troche źle mnie zrozumieliście Nie czekam żeby poszaleć i się zabić, wiem że zimówka automatycznie nie zwalnia mnie z myślenia itd. Po prostu jestem ciekawy jak to będzie.....
Gość rob Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 tak, zima to nie bajka :mrgreen:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Założyłem wczoraj zimówki: Pirelli 185/65 R15 (nówki) + stalowe felgi Audi + wyważenie Jeszcze chyba sobie kołpaki dokupię.....
Damianus Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Ja założyłem Michelin Alpin na alumy.
Rekomendowane odpowiedzi