Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Sprzedający 312MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli generalnie konto wlasciwe wiec po nim mamy wlasciciela :) ja nie bede sobie d*py zawracal lazeniem na policje teraz poczekam do nowego roku :tongue4:

Opublikowano

Ja poczekam do nowego roku az minie miesiac od wplaty pieniazkow i przespaceruje sie na komisariat :)

Opublikowano

Napiszcie do tej lasencji na naszej-klasie - oczywisice Ci co sa poszkodowani... zobaczymy co sie bedzie dzialo :naughty:

Opublikowano

Lepiej sformułować jakiś tekst z opisem tego typa, dodać do tego linki z internetu z potwierdzeniem kim tak naprawdę jest ten typ i porozsyłać wśród znajomych.

Lepiej nasrać mu na łeb wśród jego znajomych

Opublikowano

No cos w ten desen sie wykona :)

Opublikowano

Możecie napisać do jego zony, może ona nawet nie wie jak jej mąż zarabia..hehe :P

Opublikowano

w ten wlasnie sposob przytwierdziliście mnie w przekonaniu aby pojsc na policje. pojde, pokaze im to wszystko, lacznie z tematem oszukanych bmw. predzej czy pozniej i tak odda kase.

Opublikowano

ładna ? bo nie mam konta :kox:

nie odpracowałaby pieniędzy do końca życia które on ukradł :decayed: więc nie masz co żałować że nie masz konta :cool1:

moim zdaniem wie ona o zdolnościach swojego męża i wcale bym się nie zdziwił jak i ona mu w tym pomaga.... ale to już nie mi oceniać

nienawidzę złodziejstwa! do tego jest okres jaki jest i wiadomo że każdy kasą nie sra, a on zamiast iść do roboty to zajął się takim czymś i taki daje przykład dzieciom

Opublikowano

Panowie jak ja wysyłałem kasę za kiere to szła pod te dane :hi:

Rafał Świetłowicz

ul.Orla 64/20

59-300 Lubin

Więc się zgadza :wink4:

Cieszę się że moja transakcja przebegła szybko i bezproblemowo, współczuje tym którzy muszą się użerać o zwrot kasy :thumbdown:

Opublikowano

Wniosek:

przed wysłaniem przelewu wrzucić nick, imię i nazwisko w google. Nie ważne czy to allegro czy to forum.

Opublikowano

No to widac na odzywki zabraklo :decayed: Tam sie logowal :) Pewnie kolega znany miejscowym strozom prawa :naughty: Od komentarzy wzgledem zony i rodziny proponuje sie oddalic bo nietaktownie jest oceniac jego rodzine ktora moze byc na poziomie :)

Opublikowano

jakiś a'la pudzianowski :polew: :polew: :polew:

"Najwięcej w: Sterydy i prohormony" już wiadomo co mu banie porysowalo :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

jakiś a'la pudzianowski :polew: :polew: :polew:

"Najwięcej w: Sterydy i prohormony" już wiadomo co mu banie porysowalo :naughty: :naughty: :naughty:

tam też prowadzi biznes :blink:

http://forum-kulturystyka.pl/topic/13707-sprzedam-lawke/page__p__85042#entry85042

a może by tak napisać do moderatorów tego forum kim tak naprawdę jest :mysli: może ma ktoś tam założone konto?

Opublikowano

Dwa tygodnie wysyła do mnie paczkę ,do końca roku daje mu czas potem zgłaszam na policję

Opublikowano

Ty to masz blisko to jedź osobiście.

Daniel dalej chcesz do niego jechać jak czytasz ile koksu wciągnął :decayed: Musimy zebrać pół wsi i tam jechać :polew:

Opublikowano

Dajcie spokoj z takimi pomyslami :) Policja zostaje i tyle... Ktos da mu w pysk i bedzie mial cieplej niz on za oszustwa :disgust:

Opublikowano

Żarty żartami ale ja tez poplynalem na forum :evil: Jak sie zarejestrowalem to napisalem ,ze kupie silniczek wycieraczki tylnej do avanta.No i kupilem :wallbash: od niejakiego raffi76 (Ostatnio aktywny: 09 Październik 2009, 08:02 )tyle ze przyslal mi spalony silniczek :kwasny: .Na nic PW ,dzwonienie na jego nr z roznych telefonow-150 zeta poszlo psu w dupe :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...