joker-lukasz Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie rób białych bo ja będę miał ..już się malują od tygodnia ciągnij się.. :polew: ale chyba pomaluje je na czarny połysk, po pierwsze ciekawi mnie efekt a po drugie na tak pomalowane koła mam nawet od ręki klienta, więc czemu nie.. ale jakiś kolor tez mnie kusi.. będzie za dużo czarnego daj jakiś ciekawy kolor a nie pieprzyć się w tańcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie będę zaśmiecał w innych działach, dlatego zapytam się tutaj.. Kiedyś natknąłem się tutaj na link do pdf'a z instrukcją wymiany tunelu środkowego. Teraz jednak nigdzie nie mogę go odnaleźć. Jakby ktoś był tak miły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zobacz na fotki u Bartka cos tam pomoga http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=113683.75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zobacz na fotki u Bartka cos tam pomoga http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=113683.75 widziałem to oczywiście w sumie szukałem z ciekawości tego pdf jeszcze, bo nie lubię jak coś naglę zapada się pod ziemię. Dzisiaj będę wymieniał tunel, przy okazji zrobi się pranie tapicerki dokładne. Myślę że uda się też podpiąć tuner TV oraz DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tu masz instrukcje w PDFie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193540.0 Tuner i DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ten tuner i DVD to zupełnie przypadkiem i przy okazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czemu wymieniasz tunel jak można spytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czemu wymieniasz tunel jak można spytać? Bo pewnie nie podoba się gadżet na telefon, z którego nie korzysta... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Sliczna furmanka....nie robi Policja problemu z brakiem blachy z przodu?? Czy zawsze Cie widza z tylu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale kolor wyszedł tunel faktycznie zmieniam tylko i wyłącznie ze względów na ten telefon, dorwałem nówkę w okazyjnej cenie to czemu nie skorzystać co do policji śmigałem cały czas bez i tylko raz mnie zatrzymali, teraz mam założoną normalną tablicę, blendę zostawię na trochę ładniejsze dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kozak auto :wink4:Ja bym Ci proponował jeszcze ramke pod tylną rejestracje taką jak ma mój szwagier "NIE KRADNIJ MAFIA NIEZNOSI KONKURENCJI" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 http://www.autogespot.com/nl/viewimages.php?id=1214748364814042011220316 co byś powiedział na taki kolor felg :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ;( :sick3: :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 i jaki byl final zatrzymania?? tragedia ?? slyszalem opinie ze sa cieci na takie bez tablicowce ze wzgledu na fotoradary... zastanawiam sie nad taka blenda tylko ze duzo jezdze.... wyglad kozak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 dawno nie robiłem tutaj żadnego aktuala, dlatego skorzystałem w wolnej chwili i pokaże co tam ewentualnie się zmieniło.. nic ciekawego w sumie.. przytargałem z Radomska cudowne kółka teraz pójdą na 2-3 tygodniową renowację, potem zostaną pomalowane na srebrny kolor a tak to wrzuciłem dystanse, pojechałem trochę gwintem w dół, auto turla się jeszcze na standardowych 18 we wtorek odbieram lambosy pomalowane na czarno auto idzie na 2 dniową korekcję lakieru, bo jednak dobrze naświetlona powierzchnia ukazuje taki oto straszny widok ale po wszystkim lakier będzie niszczył wszystko inne, przez to że nie ma perły, tylko jest to typowa smoła, w słońcu daje niesamowite efekty.. wracając to trochę innego tematu, mogę pokazać już co nieco.. Po drodze mała nagroda na rozpoczęcie sezonu Fakt że zdjęcia robione cyfrówką, a auto brudne po NS ale coś tam widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 na ile masz teraz skręcobny zawias? ile masz cm z przodu i z tyłu od ziemi do rantu błotnika/nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 wkladasz AIR RIDE no i te felgi BENTLEYA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 :kox:Jest kosa. Namierzylem Cie dzisiaj za Leborkiem kolo 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 wygląda ślicznie... jesdnak tak patrzę to niski zawias jest dobry w czarnych autach... u mnie jak mam skręcony przód tak jak ty paraktycznie to nie wygląda to ciekawie przez powstałe dziury za i przed kołam a nadkolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi