mystic.pl Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 No proszę, umknęła mi gdzieś ta 5 strona no i mam już obraz jak to u Ciebie wygląda bo też mam trochę cognac w swoich fotelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 U mnie najbardziej brudzi się lewy boczek fotela kierowcy, zarówno jak na oparciu i siedzisku, najgorsze jak się przekonałem są jeansy, o dziwo brudzi nawet pas bezpieczeństwa, mimo że jest czysty (najprawdopodobniej włókna materiału jakoś przy tarciu odbarwiają skórę). Kiedyś kupiłem jakąś piankę do skóry ze stacji benzynowej. Myślałem że coś tam wyczyści.. Myliłem się bardzo, jednak ten płyn co jest w zestawie + oryginalna miękka szczotka czyni cuda. Jednak trochę po marudzę jeżeli chodzi o Gliptone. O ile mleczko jest niesamowicie wydajne, i chyba wystarczy mi na 2 lata, to płyn ginie w mgnieniu oka. W ogólne najśmieszniejsza jest Menzurka od tego płynu. Najprawdopodobniej Mr. Muscle naszych Pań jest w lepszej butelce Jak za taką cenę niesamowite badziewie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dzwon do Ola.Zmierza Ci auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 U mnie najbardziej brudzi się lewy boczek fotela kierowcy, zarówno jak na oparciu i siedzisku, najgorsze jak się przekonałem są jeansy, o dziwo brudzi nawet pas bezpieczeństwa, mimo że jest czysty (najprawdopodobniej włókna materiału jakoś przy tarciu odbarwiają skórę). Kiedyś kupiłem jakąś piankę do skóry ze stacji benzynowej. Myślałem że coś tam wyczyści.. Myliłem się bardzo, jednak ten płyn co jest w zestawie + oryginalna miękka szczotka czyni cuda. Jednak trochę po marudzę jeżeli chodzi o Gliptone. O ile mleczko jest niesamowicie wydajne, i chyba wystarczy mi na 2 lata, to płyn ginie w mgnieniu oka. W ogólne najśmieszniejsza jest Menzurka od tego płynu. Najprawdopodobniej Mr. Muscle naszych Pań jest w lepszej butelce Jak za taką cenę niesamowite badziewie.. Ja na szczęście boczki mam czarne a tylko środek w cognacu więc się tak nie brudzi Przy płynie szczotkę używałem tylko przy najmocniejszym i najbardziej uporczywym zabrudzeniu. Wszystkie fotele przeleciałem ostrzejszą mikrofibrą ze sklepu Tchibo. Plus taki, że gdy szmatka cała mokra to płynu starcza na długo a mikrofibra brudu nie oddawała z powrotem na fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dzwon do Ola.Zmierza Ci auto Coś muszę właśnie wymyślić Ja na szczęście boczki mam czarne a tylko środek w cognacu więc się tak nie brudzi Przy płynie szczotkę używałem tylko przy najmocniejszym i najbardziej uporczywym zabrudzeniu. Wszystkie fotele przeleciałem ostrzejszą mikrofibrą ze sklepu Tchibo. Plus taki, że gdy szmatka cała mokra to płynu starcza na długo a mikrofibra brudu nie oddawała z powrotem na fotele Widzisz, nie wpadł bym na takie rozwiązanie, świetny pomysł. Na pewno z niego skorzystam, bo faktycznie na co marnować płyn np na tylną kanapę, gdzie brudu praktycznie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Rdzewek, mam rozrysowany dystans pod piastę 57mm z B6/B7 z przejściem na felgę 66,5mm od B8 może się podejmiesz tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Rdzewek, mam rozrysowany dystans pod piastę 57mm z B6/B7 z przejściem na felgę 66,5mm od B8 może się podejmiesz tematu się pytasz jeszcze, dawaj PW :decayed: tylko ciekawe czy będzie dobrze zwymiarowane, bo ostatnio były małe niedociągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 jak tylko będziesz miał gotowy komplet (B7/B8 10mm) to kupuje na testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 W czwartek się zgadamy btw a co było nie teges w rysunku ? Masz na myśli ciasny pierścień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 jak tylko będziesz miał gotowy komplet (B7/B8 10mm) to kupuje na testy ok btw a co było nie teges w rysunku ? Masz na myśli ciasny pierścień ? Rozstawy otworów (dlatego tylko jeden rozstaw jest na tych co Ci wysłałem) jutro podeśle Ci rysunek jak powinno się wymiarować takie rzeczy. No i ten jeden wymiar w "szyjce" który mówiłeś że wyjdzie tzw wynikowo, jednak to nie była taka prosta sprawa, a sam wymiar był kluczowy, ponieważ wpływał na grubość ścianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 VAG EVENT 2011 :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 22:51_________________________________________________0:33-0:44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 A Lodówa szukał kompana do Worthersee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ta biała B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Zacne fury i Twoja Rdzewek_RdK na czele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ta biała B6 miałem z nią sesję do gazety volxzone, niedługo może będzie artykuł. Co do zacnych fur to mi osobiście było wstyd.. zdjęcia nie oddają klimatu i wyglądu innych aut.. A Lodówa szukał kompana do Worthersee miałem jechać na 5 dni, ale niestety praca nie pozwoliła, za rok śmigamy na cały tydzień :good:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 12:53_________________________________________________wypadało by zrobić małe uaktualnienie.. jakieś tam strzały z VAG Eventu wpadło psss.. Fakt że moja zabudowa nie jest najszybsza na świecie (chociaż nie pracuje wolno), pewnie nie zgarnie też nagród za wygląd, ale co dla mnie najważniejsze jest na prawdę pewna całość zbudowana na przewodach wytrzymujących 180PSI :-D :-D jedynie podłączenie do samych zaworów zostało na starych 10mm niebieskich przewodach (do poprawki na kolejny sezon) sporo godzin nad tym siedziałem, ale wydaje mi się że wszystko na prawdę zostało przemyślane przy okazji wpadły heble od S4 345mm z nowymi tarczami i klockami więcej fot później Zrobione testowo 150km po gładkich jak i dziurawych drogach.. na prawdę nie mogę narzekać, w zakrętach jest twardo (podobnie do gwintu), dziury natomiast wybiera praktycznie jak oryginalne s-linowskie zawieszenie. Teraz trzeba skosić trawę, umyć auto i cieszyć się weekendem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ten air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 pokaz wiecej fot na maksa podniesionej i na maksa glebie ? fajnie by bylo tez zobaczyc filmik pozatym gratuluje aira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 wow...car looks amazing dude :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi