Wojtek_A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jak zawsze klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 kw się pozbyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 kw się pozbyłeś? zostawiłem na "czarną" godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 fakingtastic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 nice wpadnij na ogólnopolski bo chętnie obczaję na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 jemu na spota ciężko wpaść :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 kosa :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 pikne auto jest teraz czekamy na filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Teraz możesz wszystkie drogi odśnieżać żart zawiecha :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Samochód super się prezentuje na airride i 19". Tylko czarne szyby są tu zbędne moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 bardzo ładnie ci to wyszło... w b7 czarnych przedni hokej daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Szał pał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Rdzewek zostawiasz gdzieś dlużej auto np. pod centrum handlowym itp. ? Chodzi mi głównie o dekielki, które pewnie nie trudno wyjąć a kosztują parę złotych.... Kiedyś dowiadywałem się o cenę w serwisie bentleya... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Stark Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Chodzi mi głównie o dekielki, które pewnie nie trudno wyjąć a kosztują parę złotych.... uwierz mi ze dekielkie wcale nie jest latwo sciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 uwierz mi ze dekielkie wcale nie jest latwo sciagnac na szczęście nie są one tylko wciskane, ale mam je zabezpieczone w odpowiedni sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 uwierz mi ze dekielkie wcale nie jest latwo sciagnac na szczęście nie są one tylko wciskane, ale mam je zabezpieczone w odpowiedni sposób Dobrze wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Piotr, masz kilka ciekawych fotek to wyślij je do kalendarza na lipiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi