Tony Stark Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Rdzewek_RdK tak sie zastanawiam jak udalo Ci sie upchan felgi w nadkola? JA patrzylem u sibie to niestety nadkole bedzie icoerac felge jesli zejde jeszcze nizej Felgi te same wiec ET tez, czyzby a4 mialo bardziej wypchniete nadkola niz a6?
Ponior Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Może byś tak pierwszą strone doprowadził do porządku :gwizdanie:
antonio Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 jakbyś zmieniał listwy boczne na S4 to rezerwuję twoje s-linowe i jak Piotrek z tym tematem??? działasz coś???
Rdzewek_RdK Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Rdzewek_RdK tak sie zastanawiam jak udalo Ci sie upchan felgi w nadkola? JA patrzylem u sibie to niestety nadkole bedzie icoerac felge jesli zejde jeszcze nizej Felgi te same wiec ET tez, czyzby a4 mialo bardziej wypchniete nadkola niz a6? Normalnie ET41, z tyłu mieści się z minimalnym zapasem (ale nic nie trze, można nawet jechać) z przodu natomiast jest sporo luzu Może byś tak pierwszą strone doprowadził do porządku cool1 gwizdanie Trzeba w końcu o tym pomyśleć jakbyś zmieniał listwy boczne na S4 to rezerwuję twoje s-linowe i jak Piotrek z tym tematem??? działasz coś??? Na razie dziura w budżecie więc wiesz..
Tony Stark Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Rdzewek_RdK tak sie zastanawiam jak udalo Ci sie upchan felgi w nadkola? JA patrzylem u sibie to niestety nadkole bedzie icoerac felge jesli zejde jeszcze nizej Felgi te same wiec ET tez, czyzby a4 mialo bardziej wypchniete nadkola niz a6? Normalnie ET41, z tyłu mieści się z minimalnym zapasem (ale nic nie trze, można nawet jechać) z przodu natomiast jest sporo luzu zazdroszcze u mnie niestety nie da sie ruszyc autem jak mam zgelbione na max, teraz czeka mnie wypchniecie nadkoli :/
Rdzewek_RdK Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 w najbliższym czasie będę miał na sprzedaż parę gratów, kpl hebli przód + tył od 3.0tdi (tarcze, zaciski, jarzma itp), osobno tarcze przód + tył zimmermann do 3.0 tdi (przód nawiercany, praktycznie nie używane), czarne relingi + listwy dachowe
Rdzewek_RdK Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jakie nowe hamulce montujesz? no już jest kpl przód+tył od S4 na nowych klockach i tarczach :gwizdanie: ale chyba będę szukał czegoś jeszcze mocniejszego :naughty:
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 zakladaj to co ja mam, ostatnio jak mocno depnalem przy 200km/h, to az mi sie w glowie zakrecilo
Rdzewek_RdK Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Bieniu po pracy luknę po ile takie zestawy chodzą i zaproponuje Ci "przyjacielską" cenę :polew:
H4mm3R Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 w najbliższym czasie będę miał na sprzedaż parę gratów, kpl hebli przód + tył od 3.0tdi (tarcze, zaciski, jarzma itp), osobno tarcze przód + tył zimmermann do 3.0 tdi (przód nawiercany, praktycznie nie używane), czarne relingi + listwy dachowe Mi też napisz ile chcesz za te graty, bo możliwe że jutro pojadę do Gdyni po auto, to bym Cię odwiedził
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 w najbliższym czasie będę miał na sprzedaż parę gratów, kpl hebli przód + tył od 3.0tdi (tarcze, zaciski, jarzma itp), osobno tarcze przód + tył zimmermann do 3.0 tdi (przód nawiercany, praktycznie nie używane), czarne relingi + listwy dachowe ...mniejsza o te czesci, kiedy Bentleye do sprzedania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 wreszcie przyszedł trochę większy luz, dlatego mogę poinformować że pod koniec tygodnia będę miał parę kpl dystansów 10mm z pierścieniem centrującym oraz parę kpl dystansów/przejściówek z 57,1 na 66,6 ceną około 220zł + KW i już teraz na poważnie zabieram się za stalowe osłony pod silnik
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a mi miales wyslac te 2 sztuki ostatnie i sie nie doczekalem PW z nr konta
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a mi miales wyslac te 2 sztuki ostatnie i sie nie doczekalem PW z nr konta a ja Ci ich nie wysłałem ? normalnie poszły do Ciebie dawno te 2szt, przed albo po jakimś długim weekendem.. albo już mi się w głowie przewraca
Rekomendowane odpowiedzi