Wąski Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Podaj nr tego koreczka jak możesz
Ponior Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Podaj nr tego koreczka jak możesz i cene bo jak pamiętam to była niemała. http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=korek+r8
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Ciekawe czy na tych heblach bedzie duża różnica. Najlepiej zbadaj droge hamowania (np z 50km/h) na seryjnych a potem na tych nowych heblach. z 50kmh? sekunda
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Droge hamowania a nie czas siemian Ci odpowie i nawet nakręci filmik, hamowanie z 200-0km/h
baszmak7 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 podobna do mojej ale twoja piękna
_Makki_ Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Bardzo fajny zestaw kosmetykow Gliptone Masz pianownice prawda? Dodaj sobie troszeczke Citruswash&gloss do mieszanki to zobaczysz co sie dzieje CG Speed Wipe to jeden z moich ulubionych zapachow.. Jak idziesz w CG to wyprobuj jeszcze CG Blacklight + Hybrid V7..
Rdzewek_RdK Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 antonio Twoja osłona leży w garażu, metalowa czeka w sumie na nawiercenie otworów i montaż.. może jutro to ogarnę, chociaż mało czasu.. Podaj nr tego koreczka jak możesz Numer podam zaraz jak wrócę z pracy, jak coś to mam jeszcze jeden koreczek. Mogę oddać za 80zł (wysyłka gratis) Heble wymieniam dopiero wiosną, nie mam ochoty szukać teraz jakiś 18 na zimę i wydawać nie wiadomo jakich pieniędzy na nowe opony. Wtedy gdy założę jakieś letnie gumy i znajdę kawałek suchego asfaltu coś się nakręci Makki Pianownica oczywiście jest Citruswash'a właśnie kupiłem aby go mieszać, chyba nawet w Twoim wątku to podejrzałem ogólnie cały czas szukam, z megsa czy PB wszystko sprawdzone, teraz pora na coś nowego.. na początek niech to będzie CG. Mam że się sprawdzą Powiedz mi Makki jeszcze jak sprawuje się Micro-Dry towel od SV? Mogę się założyć że posiadasz coś takiego w zestawie :naughty:
antonio Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 przydałaby się mi ta osłona bo jeszcze pare dni aukcji i jak auto nie pójdzie to ogarniam wielki przegląd i B7 zostaje jakbyś ogarnął tą nową osłonę to może po niedzieli podleciałbyś do Mydlanego jak ja będę???
Rdzewek_RdK Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 jakbyś ogarnął tą nową osłonę to może po niedzieli podleciałbyś do Mydlanego jak ja będę??? no jasne :good:
mydlo Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 jakbyś ogarnął tą nową osłonę to może po niedzieli podleciałbyś do Mydlanego jak ja będę??? no jasne :good: To przy okazji ja może bym też koreczek łyknął
_Makki_ Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Powiedz mi Makki jeszcze jak sprawuje się Micro-Dry towel od SV? Mogę się założyć że posiadasz coś takiego w zestawie :naughty: Ehh, nic ciekawego wedlug mnie. Moje ulubione reczniki to Fluffy Dryer, Miracle Dryer i CG Mammoth
Rdzewek_RdK Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Za jednym razem zapowiedź jak i mała ciekawostka.. Wpadł też nowy RNS z 2010 roku. Dzięki adamooo z rzeczy najważniejszych to: -softowo odblokowany tv free -vin urządzenia zmieniony na 8E0 -polskie menu Wbrew pozorną różnica jest kolosalna, wyświetlacz na prawdę jest świetny, a samo oprogramowanie jakby milsze dla oka. Cieszy nawet obsługa większych kart pamięci. Wpadają też ostatnie graty od aira.. Coś zza wielkiej wody: i parę krajowych wyrobów..
adamooo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 stara navi to syf..zobaczysz jak chwile pojeździsz i wsiądziesz do kogoś kto ma stare rns-e to będzie szok niezły magazyn gratów
MARCIN607 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 20 inczy będzie? RNS 2010 :slina: kolejna rzecz z mojej listy na którą nie mam co liczyćw najbliższym czasie :wallbash:
Ponior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ale gratów nakupiłeś Ale 20" to przegięcie, wygląd będzie extra ale o normalnej jeździe można zapomnieć
Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ale gratów nakupiłeś Ale 20" to przegięcie, wygląd będzie extra ale o normalnej jeździe można zapomnieć Będzie szał macicy Spokojnie.. na co dzień będą 19", ten kpl będzie na "święta"
Rekomendowane odpowiedzi