Armi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 W sumie racja, jak ma się kasę to lepiej kupić i nie szukać bo można nie znaleźć albo naciąć się na "okazję" i tylko się wkurzać. Szukam cały czas ramek na halogeny bo wisiały 2 miechy temu za 100 obie i myślałem że znajdę taniej. To teraz nie ma. No popatrz a ja od Krychy kupiłem za 15zł jedną. Prawa pewnie jeszcze jest. [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 11:58_________________________________________________ grill RS na srebrnym sedanie? brzmi znajomo Dobry rezacz rośnie z tego Havoka :> Nie żydzi, nie marudzi, nie płacze tylko reza
Kowi87 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Dobry rezacz rośnie z tego Havoka :> Nie żydzi, nie marudzi, nie płacze tylko reza dzięki temu cos będzie z tego autka u mnie po rykach kobita lata srebrnym przedliftem z RSem, myśle jak ja tu zagadać
Armi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Lata już od paru lat, jak jeszcze miałem serię to ją przy uważyłem
_Solar_ Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 W sumie racja, jak ma się kasę to lepiej kupić i nie szukać bo można nie znaleźć albo naciąć się na "okazję" i tylko się wkurzać. Szukam cały czas ramek na halogeny bo wisiały 2 miechy temu za 100 obie i myślałem że znajdę taniej. To teraz nie ma. ramki do zderzaka poliftowego na miejsce z halo leza u mnie w garage
HaVoK Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 W sumie racja, jak ma się kasę to lepiej kupić i nie szukać bo można nie znaleźć albo naciąć się na "okazję" i tylko się wkurzać. Szukam cały czas ramek na halogeny bo wisiały 2 miechy temu za 100 obie i myślałem że znajdę taniej. To teraz nie ma. ramki do zderzaka poliftowego na miejsce z halo leza u mnie w garage To jak ładnie muszę się uśmiechnąć żebyś mi sprzedał w dobrej cenie [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 14:58_________________________________________________ Używany, ale stan IGŁA! Wieczorem montaż
mrogal Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 W sumie racja, jak ma się kasę to lepiej kupić i nie szukać bo można nie znaleźć albo naciąć się na "okazję" i tylko się wkurzać. Szukam cały czas ramek na halogeny bo wisiały 2 miechy temu za 100 obie i myślałem że znajdę taniej. To teraz nie ma. ramki do zderzaka poliftowego na miejsce z halo leza u mnie w garage To jak ładnie muszę się uśmiechnąć żebyś mi sprzedał w dobrej cenie [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 14:58_________________________________________________ Wieczorem montaż z allegra jaka cena? Armi, puerto moze cos miec takiego u siebie??? :mysli:
HaVoK Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 W sumie racja, jak ma się kasę to lepiej kupić i nie szukać bo można nie znaleźć albo naciąć się na "okazję" i tylko się wkurzać. Szukam cały czas ramek na halogeny bo wisiały 2 miechy temu za 100 obie i myślałem że znajdę taniej. To teraz nie ma. ramki do zderzaka poliftowego na miejsce z halo leza u mnie w garage To jak ładnie muszę się uśmiechnąć żebyś mi sprzedał w dobrej cenie [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 14:58_________________________________________________ Wieczorem montaż z allegra jaka cena? Armi, puerto moze cos miec takiego u siebie??? :mysli: Z działu sprzedam Cena poszła na PW.[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 11:14_________________________________________________ Yeah Baby!
HaVoK Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Świetnie wygląda I język pasuje Dzięki Język pasuje pasuje, gdzieś się człowiek naczyta głupot a potem się martwi na zapas nie potrzebnie Jak dla mnie wygląda teraz mega fajnie No i teraz ma coś w sobie z RSa + 100 do lansu
Michał Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 + 100 do lansu ...ledwie +20 dobry mod
slepy Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 + 100 do lansu ...ledwie +20 dobry mod z czarną ramką +25
medik Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Modyfikacja oczywiście na + Teraz czas na zderzak, jaki będzie ?
HaVoK Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Modyfikacja oczywiście na + Teraz czas na zderzak, jaki będzie ? Teraz czas na koło Zderzaka w tej chwili nie planuje zmieniać.
HaVoK Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Więc ile cali będzie ? Bez szaleństw. Na początek 17 potem jak mnie bardziej wciągnie to będziem myśleć co dalej.
HaVoK Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 To bierz moje RH Nie nie, mam już wzór na oku, przy czym nie będę jakiś specjalnie oryginalny
Rekomendowane odpowiedzi