Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Srebrny by HaVoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie racja, jak ma się kasę to lepiej kupić i nie szukać bo można nie znaleźć albo naciąć się na "okazję" i tylko się wkurzać.

Szukam cały czas ramek na halogeny bo wisiały 2 miechy temu za 100 obie i myślałem że znajdę taniej. To teraz nie ma. :wallbash:

No popatrz a ja od Krychy kupiłem za 15zł jedną. Prawa pewnie jeszcze jest. [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 11:58_________________________________________________

grill RS na srebrnym sedanie? :mysli: brzmi znajomo :kox::decayed:

Dobry rezacz rośnie z tego Havoka :naughty: :> :good:

Nie żydzi, nie marudzi, nie płacze tylko reza :evil:

Opublikowano

Dobry rezacz rośnie z tego Havoka :naughty: :> :good:

Nie żydzi, nie marudzi, nie płacze tylko reza :evil:

dzięki temu cos będzie z tego autka :good: u mnie po rykach kobita lata srebrnym przedliftem z RSem, myśle jak ja tu zagadać :przebiegly:

Opublikowano

Lata już od paru lat, jak jeszcze miałem serię to ją przy uważyłem :decayed:

Opublikowano

W sumie racja, jak ma się kasę to lepiej kupić i nie szukać bo można nie znaleźć albo naciąć się na "okazję" i tylko się wkurzać.

Szukam cały czas ramek na halogeny bo wisiały 2 miechy temu za 100 obie i myślałem że znajdę taniej. To teraz nie ma. :wallbash:

ramki do zderzaka poliftowego na miejsce z halo leza u mnie w garage :decayed:
Opublikowano

To jak ładnie muszę się uśmiechnąć żebyś mi sprzedał w dobrej cenie :decayed:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 14:58_________________________________________________

grillp.jpg

Używany, ale stan IGŁA! :kox:

Wieczorem montaż :)

Opublikowano

To jak ładnie muszę się uśmiechnąć żebyś mi sprzedał w dobrej cenie :decayed:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 14:58_________________________________________________

grillp.jpg

z allegra jaka cena?

Armi, puerto moze cos miec takiego u siebie??? :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

grillp.jpg

z allegra jaka cena?

Armi, puerto moze cos miec takiego u siebie??? :mysli: :mysli: :mysli:

Z działu sprzedam :) Cena poszła na PW.[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 11:14_________________________________________________

Yeah Baby!

:guma:

img1374io.jpg

img1371ib.th.jpg img1370z.th.jpg img1376o.th.jpg img1372ii.th.jpg

Opublikowano

Jest idealnie :good:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Miód :good:

Opublikowano

Świetnie wygląda :naughty::kox:

I język pasuje :decayed:

Opublikowano

Świetnie wygląda :naughty::kox:

I język pasuje :decayed:

Dzięki :)

Język pasuje pasuje, gdzieś się człowiek naczyta głupot a potem się martwi na zapas nie potrzebnie :decayed:

Jak dla mnie wygląda teraz mega fajnie ;) No i teraz ma coś w sobie z RSa :D + 100 do lansu :afro:

Opublikowano

+ 100 do lansu :afro:

...ledwie +20 :decayed:

dobry mod :good:

z czarną ramką +25 :polew:

Opublikowano

Modyfikacja oczywiście na +

Teraz czas na zderzak, jaki będzie ?

Opublikowano

Modyfikacja oczywiście na +

Teraz czas na zderzak, jaki będzie ?

Teraz czas na koło :wink4:

Zderzaka w tej chwili nie planuje zmieniać.

Opublikowano

Więc ile cali będzie ? :naughty:

Opublikowano

Więc ile cali będzie ? :naughty:

Bez szaleństw. ;) Na początek 17 potem jak mnie bardziej wciągnie to będziem myśleć co dalej.

Opublikowano

To bierz moje RH :wink4:

Opublikowano

To bierz moje RH :wink4:

:decayed: Nie nie, mam już wzór na oku, przy czym nie będę jakiś specjalnie oryginalny :decayed: