Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Przynajmniej palców nie upier@!li A co się dymu nawdychałem to moje...
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 U mnie też dzisiaj jakaś banda szalała na czymś mocniejszym... Kij z tym, oleję auto a kupię litra
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Koledzy, ze szwagrem szukamy kasku zamkniętego dla niego. Budżet nie za duży ok 500pln. Polecicie coś?
fucken Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 w tej cenie to agv,shark,zobacz link intermotors ma czasami dobre ceny Kaski i akcesoria | Kaski zamknięte / integralne | Części i akcesoria motocyklowe. Inter Motors - Fabryka Adrenaliny
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Agv odpada... Oglądaliśmy Shark'a S600, przyzwoicie się prezentuje
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dwóch znajomych jeździ w agv i narzekają, w ogóle dużo narzekań na agv słyszałem...ale to tylko ze słyszenia bo sam od początku latam w xr1000 i zmieniać nie zamierzam ale to już inna półka cenowa, używki po 700pln... Chyba się bryknę dzisiaj do inter bo nie byłem tam jeszcze, może coś w końcu szwagier wybierze
fucken Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja tam mam agv od dwóch lat i nie narzekam a shoei to już inna półka:wink:każdy lata w czym chce wiesz może kiedy sezon będzie???:grin:
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Który model masz? Śniegu nie ma, temperatury coraz wyższe...Ja praktycznie nie usypiałem moto w tym roku, sezon już trwa hehe
fucken Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 k-3,mój aku wyjęte od dwóch tygodni już stoi na kołkach:wink:
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie hula Ci tornado po wnętrzu? K głośne ponoć są
fucken Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie hula Ci tornado po wnętrzu? K głośne ponoć są nie:grin:
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 to może i pooglądamy te agv właśnie się zbieram do inter motors, zobaczymy co przywieziemy ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ---------- No i zakup dokonany Kupiliśmy Shark'a S700s, super się prezentuje jak na nowy garnek za 599pln,
fucken Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 ile? ---------- Post dopisany at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ---------- ile upustu było? zimowa cena
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 za rozmiar L 599zł tak jak pisałem wyżej Na wyprzedaży były S600 za 299zł, też fajny kask jak na moje oko ale napalił się na model wyższy to kupił ---------- Post dopisany 03-01-2013 at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2013 at 22:11 ---------- Dzisiaj znowu byłem na zakupach w inter, kupiłem tego s600 dla plecaczka i rękawiczki alpiny dla siebie... na całość dostałem prawie stówkę rabatu
fucken Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 dają dają rabaty ja kupiłem u nich z 2 tygodnie temu sp-8 w zimowej cenie:wink:
Dawid125 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Też śmigam w SP-8 i bardzo sobie chwałę. Teraz już będzie 3 sezon i nic się z nimi nie dzieje.
fucken Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Też śmigam w SP-8 i bardzo sobie chwałę. Teraz już będzie 3 sezon i nic się z nimi nie dzieje. o dobrze wiedzieć na czym latasz?
demzorq Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mogę polecić ci kaski marki Icon bardzo ciekawy wygląd i z bdb jakością sam używam Icon'a model Airflame, ale kolega ma tańszego Alliance 'a i jest również zadowolony dodam że jezdzimy w stuncie także kaski lekko nie maja i dobrze odprowadzają wilgoć i ciepło
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Też śmigam w SP-8 i bardzo sobie chwałę. Teraz już będzie 3 sezon i nic się z nimi nie dzieje. Też mam sp-8 od dwóch lat do turystycznej jazdy i nic się nie dzieje... Teraz kupiłem krótkie tekstylne smx-3 do wygłupów ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ---------- Mogę polecić ci kaski marki Icon bardzo ciekawy wygląd i z bdb jakością sam używam Icon'a model Airflame, ale kolega ma tańszego Alliance 'a i jest również zadowolony dodam że jezdzimy w stuncie także kaski lekko nie maja i dobrze odprowadzają wilgoć i ciepło Właśnie szukałem opinii o Icon'ie i nic nie znalazłem...tutaj też pytałem kiedyś ale cisza była... No i w końcu kupiliśmy dwa shark'i Ja swojego Shoei'ka i tak nie zmienię tak szybko A Icon to tylko zakup przez neta chyba...bo nie widziałem nigdzie dystrybutora...a to też nie dobrze btw co tam za stunt psa masz?
Rekomendowane odpowiedzi