wypsiu Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 U mnie też pogoda sprzyja i CBR-a lata co dzień ...
Lulek Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 no dzisiaj też mam ładną to i polatam cebrą
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Kumpel dzisiaj wywinął na crossie była czołówka z drugim motocyklistą
wojtekce Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Kumpel dzisiaj wywinął na crossie była czołówka z drugim motocyklistą jeden z nich jechał pod prąd czy jak ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Kumpel dzisiaj wywinął na crossie była czołówka z drugim motocyklistą jeden z nich jechał pod prąd czy jak ? Dokładnie Jakiś świeżak nie wiedział w którą stronę ma latać... ale nie ważne, chłopaka w ciężkim stanie zabrał śmigłowiec...mamy wszyscy nadzieje, że żyje i dojdzie do siebie. Kumpel zaś lekkie wstrząśnienie mózgu i szyte udo.
MaciekW. Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Koledzy wiem, że nie ten dział, ale tu najwięcej forumowych motocyklistów się kręci więc.... Chcę sprzedać Yamahę Fazer FZS 600 z 2001r.; niestety z lekkim defektem Jakby ktoś był zainteresowany to proszę PW i przepraszam za OT
makiGS Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 hej, macie jakieś strony ewentualnie program gdzie można poczytać o testach specjalistycznych na kat. A - oprócz PORD
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Są tu jacyś jeźdźcy z Dolnośląskiego?
MarianekZg Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 może kogoś zainteresuje temacik http://a4-klub.pl/sprzedam-22/kurtka-spodnie-motocykl-buse-buty-puma-280911/#post3682602
Duch^ Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Są a to taki filmik z lotów z kumplem ten na niebieskiej R6 w białym kasku na początku filmu ..na końcu filmu tylko wkradł się błąd w napisach ale trudno
makiGS Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Są a to taki filmik z lotów z kumplem ten na niebieskiej R6 w białym kasku na początku filmu ..na końcu filmu tylko wkradł się błąd w napisach ale trudno ciebie matka nie kocha! o kręcimy rurę do końca "ogień z rury przód do góry":decayed:
Dumel Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 koledzy szukam jakiś opinii o Suzuki Gsxf.. ?? może ktoś z forum śmiga na takim sprzęcie.. ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 :hi:sezon w pełni a tu cisza Dzisiaj nakręciłem 300km Niestety nie uniknąłem wkurwień bilans dnia: 1 jełop na czerwonym mi wyleciał na skrzyżowaniu oraz drugi zawodnik, nawet nie wiem jak go nazwać łeb yebany na dwupasmowej drodze, chyba nawet obwodnica to była, jadąc z naprzeciwka chciał zawrócić jakieś 100m przedemną...oczywiście bez kierunku i nie wspomnę o podwójnej ciągłej. Przy 2pakach zapiąłem tylny hebel na max, kłęba dymu i udało mi się go ominąć jakoś cudem gdyby jechał sam, bez dziecka i żony, przysięgam byłby nokaut zapytałem jedynie jak się czuje ze świadomością, że mógł zabić swoja córkę siedzącą z tyłu bez fotelika
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 koledzy szukam jakiś opinii o Suzuki Gsxf.. ?? może ktoś z forum śmiga na takim sprzęcie.. ? Przyzwoity turystyk, olejak, ale dobrze sobie radzi. Bierz 750-kę.
kudalty66 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 koledzy szukam jakiś opinii o Suzuki Gsxf.. ?? może ktoś z forum śmiga na takim sprzęcie.. ? Przyzwoity turystyk, olejak, ale dobrze sobie radzi. Bierz 750-kę. do tego kręci przebiegi rzędu 100Kkm bez problemów, kumpel na korsyke takim jechał, nawet oleju za duzo nie brał, a przebieg powyżej 1oo tys DEv a ty czym śmigasz??? ja ostatnio Banditem 600, na miasto wstarcza,. pozdr
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Teraz ? Na miotle W tym sezonie nie zrobilem ani kilometra na jednosladzie. Nie ma kiedy, za duzo roboty
wypsiu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Panowie ma ktoś może dojście do części motocyklowych,potrzebuję jedną końcówkę kierownicy do CBR-y F4i ....
taktuś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Panowie ma ktoś może dojście do części motocyklowych,potrzebuję jedną końcówkę kierownicy do CBR-y F4i .... chodzi ci o ciężarek kierownicy?, ostatnio kupiłem jedną sztukę nówkę na allegro do F4i, u mnie sezon już zakończony, był szlif na VFR nad morzem, 2 śruby mam w barku, po zdjęciu ortezy rehabilitacja... szkoda
Rekomendowane odpowiedzi