Patrox Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Szkoda że allroud nie występuje w sedanie. Te poszerzenia zrobiły wielką robote w sedanie. Wyglądałby trochę jak RS. Gratki fury. Bardzo ładny kolor auta. allroad i sedan wzajemnie sie wykluczaja Aż mnie poruszyło jak przeczytałem sedan-Allroad Dla mnie ten samochód od początku produkcji powinie wygladać tak: W sedanie w kolorze czarnym lub białym wygladałby obłędnie. Jedyny uroki allroeuda to poszerzenia, reszta jest zbędna:)
Flyer Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 ale w/g Ciebie tak powinien wygladac allroad, czy poprostu B8 ? allroad ma byc przede wszystkim praktyczny, wiec te listwy/poszerzenia nie sa lakierowane zeby w razie czego latwo bylo je wymienic...
Slawko 08 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 super wozidło i kolor nr.1 Ekstra
MARCIN607 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 piękne auto :kox: tylko koło rozmiar większe bym dał. gratki fury
pawel1380 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 :good: daj ładniejsze koło i będzie pieknie
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 zajebiaszczy wóz kolor też ciekawy, zawias masz regulowany ? tak jak wyżej pisali prosi się tylko o większe koło
zenonw Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 No , to teraz wiem co kupić po B7 Super autko no i silniczek właściwy
turdzi Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Gratk fajny sprzet. Jak spalanie ,i ogolnie jak odbierasz ten silnik ?
genesis Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jak ktoś kupuje allroada to najczęsciej nie po to, żeby go upodabniać do rs i fele zmieniać na 19'. To auto dla mnie prezentuje się znakomicie z tymi plastikami, a i felgi bym takie zostawił, mając spokój z omijaniem czegokolwiek na ich drodze. Tutaj ten wysoki profil nie razi w oczy, bo to autko ma wyglądać bardziej terenowo
joker-lukasz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 graty za furkę allroada właśnie brakowało w A4-kach
MarianekZg Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 wygląda naprawdę w tym kolorze , Silver już się tak nie prezentuje (jak dla mnie oczywiście) aż miło patrzeć - podejrzewam, że jeszcze milej jeździć :cool1:
conner001 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Gratulacje furki. Jak sie spisuje? Napisz cos wiecej o spalaniu i trakcji. Dzięki wszystkim za podpowiedzi . Co do jazdy to ja dla mnie rewelka. Quattro robi swoje. Początkowo miałem obawy że prawie 4 cm wyżej zawieszony będzie się bujał na zakrętach, ale w zamian dostał bardziej sztywną budę oraz po 2 cm w szerz a kółkach. Silnik dla mnie super zwłaszcza z tą skrzynką (haha przed zakupem nie miałem przekonania do automatu, ale jak chcę sie pobawić manualem i poszaleć to mam mozliwość przesiadki na inną furmankę ). Spalanie to obecnie ok 11-12,5. Felgi ori zostały na zimę. Na lato planuję kupić inne i mam zgryz co do rozmiaru ponieważ dosyć często śmigam po nieutwardzonej nawierzchni. Dlatego też na razie nie idzie w dół.
turdzi Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Spalanie to obecnie ok 11-12,5. a to srednie z miasta , z trasy czy mieszane ?
conner001 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 zajebiaszczy wóz kolor też ciekawy, zawias masz regulowany ? tak jak wyżej pisali prosi się tylko o większe koło to jedyna rzecz, której mi w niej brakuje ale niestety juz nie miałem mozliwości domówienia [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 21:04_________________________________________________ Spalanie to obecnie ok 11-12,5. a to srednie z miasta , z trasy czy mieszane ? miasto + boczne drogi tak w układzie 75/25. Na trasie to udało się zejść do 9,5.
reniek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie przejmuj sie zawiechą, kupisz dobry gwint i tez bedziesz sobie regulował
alvaro Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale nie z kabiny i nie w kilka sekund
126tomek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Super furka:)Po co robić obniżenie auta które kupiło się po to aby stało wyżej i lepiej jeździło po nieutwardzonym? To bez sensu:) Ewentualnie większą fela choć i tak jest malina:)
Rekomendowane odpowiedzi