jacar_master Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 ...ale był chyba za cienki w uszach. Mam nadzieję, że to nikt z forum Choć internauci pewnie i tak go znajdą http://www.milanos.pl/vid-29996-Gdzie-mieszkasz.html
jarmary Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 dokladnie, cienki w uszach, grzecznie by powiedzial Panu ze od kilku lat jego rodzice posiadaja teraz tam mieszkanie, a teraz wynajmuja i przyjechal okazjonalnie do lokatorow na 10 min, stad tez nie zna ani jego ani jego samochodu i tyle..... i by dzidzia tak sie spalal. Nie powiem ze oczekiwalem, jakiejs napasci ze strony kierowcy seicento....
jacar_master Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 to teraz szukajmy tego kierowcy audi
Marcino87 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie mało takich. Dziwie się ze ten starszy gosciu i tak miał tyle cierpliwości
Piotrek98igo Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 ten starszy to dopiero burak pokazal kulture... typowa zawistnosc,zablokowac i ch... tak jakby nie mial gdzie postawic tego malego chinskiego auta
damian_qbass Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Polska mentalnośc niestety....
I r o Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 obydwa buraki, młodszy za buraczaną pyskówkę, a starszy za buraczane podejście do sprawy :facepalm:
Tomson Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 obydwa buraki, młodszy za buraczaną pyskówkę, a starszy za buraczane podejście do sprawy :facepalm: dokładnie młodszy niepotrzebnie wyskakiwał ze swoimi tekstami z piaskownicy, a stary typowy polski zawistny "strażnik teksasu", który pozazdrościł młodemu audi, bo sam buja się zardzewiałym seicento
mariuszsmietana Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wg mnie starszy ma racje. jesli jest zakaz to jest zakaz. za wyjatkiem mieszkancow.... proste, proste he u mojego ojca jest tak samo... parking dla mieszkancow a mieszkancy nie moga na nim parkowac poniewaz buraki parkuja.... proste, proste he
Tomson Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 proste, proste he zgadzam się, ale ja często wbijam na takie miejscówki tylko dla mieszkańców i idę na 10 min do sklepu miejsc parkingowych pełno, a na noc tam samochodu nie mam zamiaru zostawić
I r o Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wg mnie starszy ma racje. jesli jest zakaz to jest zakaz. za wyjatkiem mieszkancow.... proste, proste he u mojego ojca jest tak samo... parking dla mieszkancow a mieszkancy nie moga na nim parkowac poniewaz buraki parkuja.... proste, proste he istnieją pewne organy, które niwelują te precedensy, a nie sposoby rodem z pod remizy
WinterOOOO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 ...trochę kultury z jednej i z drugiej strony i było by po sprawie...
leon_stalowawola Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 aj tak sobie gadacie ale takie znaki że miejsce dla mieszkańców.......nie ma żadnego odzwierciedlenia w prawie
Hasiuk89 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Hehe to jest włąsnie Polska "Prawo dżungli" hehe
jacar_master Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 z kontekstu mozna wyczytac, ze jednak małolat zaczął cwaniakować na samym początku. starszy w pewnym momencie mowi "wystarczylo powiedzieć proszę odjechac, przyjechalem do kogos nie moge wyjechac". pozatym cala rozmowa wskazuje na wyzszosc kierowcy pikoczento, zadna zawiść tylko zwykle doswiadczenie w rozmowach z cwaniakami. malolat odpowiada jakby byl jakims pieprzonym flegmatykiem, a starszy pewnie, bez chwili zawahania wszystko ripostuje pozdro i nie robcie jaj jak kierowca audi z tego filmu
kubson Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jasne kierowca z seicento zachował sie odpowiednio w stosunku do tego szczyla..
Piotrek98igo Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 z malego chinskiego wozu to zawisnty burak...u mnie tez jest taki znak i jakos jak przyjezdzam i nie mam gdzie stanac to nikogo nie blokuje.
scuzz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wg mnie starszy ma racje. jesli jest zakaz to jest zakaz. za wyjatkiem mieszkancow.... proste, proste he u mojego ojca jest tak samo... parking dla mieszkancow a mieszkancy nie moga na nim parkowac poniewaz buraki parkuja.... proste, proste he istnieją pewne organy, które niwelują te precedensy, a nie sposoby rodem z pod remizy Nie wiem gdzie ty widziałeś te organy bo jeżeli ci chodzi o sm czy policję to 4 godziny wyjęte z życia. Niestety społeczeństwo w polsce mamy bardzo zdziczałe.
Rekomendowane odpowiedzi