Labiel Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Panowie, problem jest.Potrzebny wydech na wczoraj, czyli 1-go sierpnia... do kogo uderzyc z tak krótkim terminem? Wczoraj to mieliśmy 1 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 dobrze wiesz o co mi chodzi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelus Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 jakbys potrzebowal puszki koncowe to mam, jezdzily umnie w a4 b6 1.8t Q wydech puszki tlumiki koncowe a4 b6 b7 1.8t Kalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Potrzebny mi cały turboback pod k04... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 czyli taki sam jak do serii k03, mam rure z plecionka z kwasa 2.5 cala na calej dlugosci na sprzedaz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 potrzebujesz jaki wydech nie dodałes... ori w zwiazku z Norwegia (kontrola?) czy jakis kwas 2.5 " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 To wyjscie od k04 nie jest większe? Ta rura twoja to taki dp/tp? Czy posiadasz dalszą jego część za tylną oś ? ---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ---------- potrzebujesz jaki wydech nie dodałes... ori w zwiazku z Norwegia (kontrola?) czy jakis kwas 2.5 " ? Kwas, najlepiej tylko na końcowym 2.5" chyba najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roae Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 czego użyć do rozpuszczenia nagaru oleju, ogólnie syfu w silniku? silnik na wierzchu, wiec plukanka odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nafty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nafty Dokładnie. Odradzam rozpuszczalniki. Jednak nafta sprawdza się najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 pioteros, nie dokonczyles mi o tym kwasie, da sie co z tego wystrugac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Juz sprzedałem go był typowo do 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 chce takie ! Co było podstawa do hybrydy ? bo czapka wyglada na wieksza niz k03 a i d*pa wieksza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ty sie nie ciesz opowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 ktos na racingforum wrzucil ze ma na sprzedaz k04 hybryde Scrollowska, ceny nie podal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 pany mam jedno pytanko po odpięciu n75 turbawka ma ładować 0.3 bara ? w całym zakresie obrotów czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ale po od pięciu wtyczki, praktycznie w całym zakresie bo tyle jeszcze wydoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Pany ma ktoś informacje ile trzeba materiału i co dokładnie do zrobienia orurowania fmic do 1.8T ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi