pioteros Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Napisz skąd zamówiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 No właśnie, skąd? I czy z miejscem na MAP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 MAP to mozna sobei wspawac w najgorszym wypadku - 40 zł u Bausia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieku89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dev w jakiej cenie masz te zaworki n75 właśnie mi padł i potrzebuje czegos pewnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Kup sobie MACa, jest nieśmiertelny. Nr aukcji na allegro: 4517946147 Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieku89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 do końca życia nie mam zamiaru nim jeździć wystarczy mi zwykły n75 a jak sie go podłącza trzeba cos żeźbic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 N75 kosztuje tyle samo co Mac. Musisz tylko polutowac koncowki i podłączasz na auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieku89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ok dzieki zaraz napisze do tego goscia może sie skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Po co masz do niego pisac ? Nie bardzo qumam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieku89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 żeby mi wytłumaczył jak sie go reguluje itp jestem zielony w tym temacie :/ na tym zaworze sa tylko dwa króćce a n75 ma trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Na oczy Ci padło ? Ten Mac ma trzy kanaly tak jak N75. Musisz miec jeszcze jedna koncowke do wkrecenia, gwint M10x1. Podjedziesz do jakiegos gazownika to Ci sprzeda. Zapinasz Maca i jezdzisz, nic nie regulujesz. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieku89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 No faktycznie heh dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam czy ktos jest mi wstanie podpowiedziec jaki gwint jest na czujniku EGT? czy kazdy czujnik ma inny skok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelus Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 wtryski BAM do ilu KM mi teoretycznie wystarcza? ogarna 250-260KM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 wtryski BAM do ilu KM mi teoretycznie wystarcza? ogarna 250-260KM ? ogarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Mam stara glowice od ADRa rocznik 1995 Nada sie do AEB na strokera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 głowicy nie ruszasz przy strokerze i każda się nada, ale szeroki kanał w każdym przypadku jest lepszy, trzeba pamiętać też o kolektorze ssącym na szerokim kanale pod głowicę, głowica w ADR jest identyczna jak w AEB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) nada sie nada jak by co to mam do oddania kolektor ssacy z aeb - nigdy gazu nie widzial Edytowane 8 Września 2014 przez marcindlug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Mam kolektor od jAjEBie, dzieki Chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 skad najszybciej najlatwiej i naj estetyczniej wziac plus po stacyjce pod wskaznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi