Dev Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dev po przemysleniu odpuszczam jednak TIPa ... Trafilem na taki TIP ... http://www.ebay.co.uk/itm/VW-PASSAT-AUDI-A4-1-8T-B5-95-00-TURBO-SILICONE-INDUCTION-INTAKE-INLET-HOSE-KIT-/361167172126?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item54173db21e Myśłicie że warto zaryzykować jego kupno w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wysyłka droższa od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 wysyłka była by do ogarniecia bo mam znajomych w UK .. kwestia czy to nie jakaś kicha jest z wykonaniem .. jak to ew. sprawdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 chinski szajs... juz lepiej forga w uzywce poszukac bo jest lepiej uzbrojony jak ten chinczyk albo wałkowaną przeze mnie rurę od 1.8T b6... srednica na wlocie turba i tak jest ta sama wiec nic tym nie ulepszysz a rure od b6 kupisz za 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) rure od b6 mam juz ugadaną i tak ją biorę, a to przy okazji wertowania ebay znalazłem .. wolałem się zapytać dzięki w takim tipie to jedynie sztywność była by bardziej na plus. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez MrTea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 to w zupelnosci styknie ta od b6 bo jest dosyc sztywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 MrTea nie kombinuj jak koń pod górę i bierz metalowego TIPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 co mu tak naprawdę da ten metalowy tip za 4 stowy? na jakieś większe moce ok ale do 250km praktycznie nie będzie różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 co mu tak naprawdę da ten metalowy tip za 4 stowy? na jakieś większe moce ok ale do 250km praktycznie nie będzie różnicy+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domialex Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Metalowy tip daj dosc fajny dzwiek. Cos ala blowoff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ale chyba nie na zwykłym filtrze papierowym...? U mnie tak syczy na filtrze gąbkowym Pipercross, na papierzaku cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Docelowa moc max do 250ps bo na wiecej napewno turbo nie pozwoli .. może jak będzie inne turbo kiedy to wtedy się pomysli nad wiekszym tipe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domialex Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Oczywiscie ze na zwyklym filtrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 znacie kogoś oprócz Bakusia kto mi wyspawa TIPa pod ori puche i wlot 51mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 inkognito? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 inkognito zaglada jeszcze na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 a u Gregora10 pytales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pytalem musi miec auto zeby wyspawac.. na odległośc nie robi niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A dlaczemu u Bakusia nie chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi