Gość trueogre Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 schiller nie doszła ode mnie kasa? nadal jestem niebieski a wpłaciłem już jesteś zielony, zielono-różowy dokładniej
alvaro Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Przemek nie bądź jak Twojego ojca dzieci... dawaj dawaj !!!
angela Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 kurde dwa dni do zlotu...a tu taka cisza.....
Gość gugas Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 kurde dwa dni do zlotu...a tu taka cisza..... Wszyscy trenują, żeby w Piątek nie odpaść
poziek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 trzeba się zapytac Schillera czy można juz zaczac siać
slaweq Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Poziu własnie o tym samym pomyslalem Kazdy sie boi Schillera w tym wątku chyba
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 ja sie nie boje i tak juz mam pokój zamiast z Prezesem to z rexem, wiec nic gorszego mi stifler zrobic nie moze Do Prezesa to chociaz przytulic by sie mozna
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Kazdy sie boi Schillera w tym wątku chyba Przecież schillerek to taki miły i uprzejmy chłopak - nie wiem co Wy się tak stresujecie P.S. Za sianie zgodnie z można otrzymać
rex Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 to z rexem, wiec nic gorszego mi stifler zrobic nie moze :naughty: Do Prezesa to chociaz przytulic by sie mozna Psitulanko :decayed: :naughty: ?
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 to z rexem, wiec nic gorszego mi stifler zrobic nie moze :naughty: Do Prezesa to chociaz przytulic by sie mozna Psitulanko :decayed: :naughty: ? a ty wez ze soba to co miales w zeszlym roku
poziek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 A wy chudzielce skombinujcie sobie jakies kobiece ciałka do przytulania Rex po występie solowym nie powinien mieć z tym problemow Murzynek i tak nic nie będzie pamiętał jaku usiadzie z Warszafka do butelek... :gwizdanie:
schiller Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 BARDZO WAZNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW. TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Drogi Poziu Madafaka killerze :gwizdanie: Murzyny nie pija Alkohol szkodzi i w ogole Twojego posta sobie drukne i bede Ci pokazywal jak juz bedziesz wymiekkal
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No to ładnie sie szykuje Murzyn contra Poziek ___________________________________ Dorota
adikrakow Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No to ładnie sie szykuje Murzyn contra Poziek ___________________________________ Dorota stawiam stówę na Murzyna
sokolnh Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No to ładnie sie szykuje Murzyn contra Poziek ___________________________________ Dorota stawiam stówę na Murzyna w mililitrach ? :>
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No to ładnie sie szykuje Murzyn contra Poziek ___________________________________ Dorota to juz jest chyba tradycja prawie od poczatków forum, ze z Poziuniem za kazdym razem mamy jakies "VS" oczywiscie zeby nie bylo to tak z milosci
rex Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 a ty wez ze soba to co miales w zeszlym roku :polew: Nie, nie, tym razem "zielonego" nie będzie :gwizdanie: Jedynie "łódki" itp
spanky Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No to ładnie sie szykuje Murzyn contra Poziek ___________________________________ Dorota dwa leszcze .. smiech na sali ...
Rekomendowane odpowiedzi