Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C6 2,7 Q Pełny s-line. Koło 20"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przy pełnym samochodzie i 1BE przy oponach 255/35 nic nie obcierało. niestety póki co nie mam fotek bo auto ciągle stoi na zimówkach i nie wiem czy letnie w ogóle będą zakładane... ale jeśli zmienimy to podeślę Ci fotkę

Opublikowano

Oki :)

Opublikowano

I nic Ci nie tarło ? jakie ET mają felgi i jaka opona 255 ? profil 35/20 ? [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 16:42_________________________________________________To ten będzie -30mm czy -20 mm bo się gubię

http://moto.allegro.pl/audi-a6-4f0-s-line-komplet-amortyzatorow-i1489662753.html

Opublikowano

Raz mi przytarlo na łuku jak jechałem w 4 osoby z kompletem bagazu przy duzej predkosci . I to dorosle osoby tak po okolo 100kg kazda. Tak mialem 255/35/20. A powinny być 265/30/20. Przez ten wiekszy profil pewnie prztyralo. A tak to przy normalnej jezdzie zero problemów. A et albo 45 badz 46.

Opublikowano

No właśnie się zastanawiam pisałem do Ciebie na gg. one mogą być założone do zwykłych amorów ?

Opublikowano

mogą mogą, dzwoń do nich i zamawiaj i pamiętaj o 10% rabacie dla członka klubu a4

Opublikowano

A no tak to jeszcze rabat jest. Dobra dzwonię i biorę je :) nie będę kombinował z innym :good:

Opublikowano

Jeśli masz mozliwość to i kup sportowe amory do tego Pro Kita. Ja w Passacie miałem nówki Sachsy Touring(czyli seryjne) i założylem własnie Eibach Pro Kit i z poczatku wszystko ok, a po okolo 4-5tys km juz amory rady nie dały, zaczęły cieknąć i jak najechałem na hopke przy większym prędkościach to tak bujało gora, dól że micha dobijałem o ziemie. Założyłem amory sportowe MTSa bo samochód sprzedawałem i tam jazda bajka. Zdecydowanie yło czuć nizszy skok amorka, a nie jak na seri że ostro do góry szedł samochód i w dół.

Opublikowano

No właśnie się zastanawiam pisałem do Ciebie na gg. one mogą być założone do zwykłych amorów ?

Ja kupowałem w Best-Performance, mają niższe ceny i od nich taki sam rabat dają :wink4:[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 10:41_________________________________________________Ale co ciekawe nadawcą przesyłki było właśnie Prince :> a nie Best-Performance :decayed:

Opublikowano

Mody idą w dobrym kierunku, ja najbardziejczekam na zdjecia listew razem z dokładką w czerni :wink4:

Daj lepsze fotki na pierwszą strone.

Jak ten silnik daje rade na tą mase auta.???

Opublikowano

Moim zdaniem daje radę, ostatnio jeździłem taką A6 Avant i całkiem nieźle się to odpycha :).

Opublikowano

Silnik mi starcza ale już na dniach będzie zmiana sof-tu skrzyni i moc :wink4:

Opublikowano

Ładna masz tą furkę. wygląda trochę jak napompowana moja 4ką :)

Granatowy kolor jest super, zwłaszcza w słońcu po wosku wygląda zaje....cie

Ten czarny piano jakim lakierem robiłeś? Standardowy czarny czy coś innego?

Opublikowano

tiefswarz- to jest pigment lakierniczy lub 502 nr pigmentu firmy spiechecker. Bliźniaczo podobny do nr lakieru audi Y9B :hi:

napompowana ponieważ była w zimie na 16" które idą na sprzedaż a będzie 18 s line zimowe :)

Opublikowano

tiefswarz- to jest pigment lakierniczy lub 502 nr pigmentu firmy spiechecker. Bliźniaczo podobny do nr lakieru audi Y9B :hi:

napompowana ponieważ była w zimie na 16" które idą na sprzedaż a będzie 18 s line zimowe :)

thx.

"napompowana" pisalem w kontekscie podobienstwa Twojej A6 do mojej byłej A4 ;-)

Kolor, chromowe listwy, lusterka, wzor kół, przyciemniane szyby - wszystko takie same :cool1:

Fajnie by wygladaly stojac obok siebie :kox:

Opublikowano

Wiem ale na 16 to ten samochód wygląda jak napompowany :wink4:

Opublikowano

Daszek mi znalałzes :)

Opublikowano

Pamiętam i szukam .

Nowe mody to zawias s-line pełny,

zderzak przód się robi oraz BOSE :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...