Kowi87 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Paput ale moskal ma kontakt z tym motorem [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 11:10_________________________________________________aaa zapomniałem w profilu opel astra :polew:
paput Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Paput ale moskal ma kontakt z tym motorem [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 11:10_________________________________________________aaa zapomniałem w profilu opel astra :polew: chodzi o armiego
Armi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Eh te osobiste wycieczki. Wolę mieć wiedzę opartą na lekturze forum i doświadczeniach kolegów z forum i mojego mechanika (jedyny, który jako jeden z nielicznych z okolicy, jak nie jedyny naprawia te silniki i sam jeździ esą) niż pisać teksty z cyklu: tata, a marcin powiedział, że nie da się wyjąć turbiny bez wyciągania silnika. Btw, wczoraj dzwoniłem do niego w sprawie mojego auta i przy okazji się upewniłem. Nie piszę na forum rzeczy, których nie jestem pewien :gwizdanie:
medik Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Po kiego ch... są te Wasze wzajemnie napinki ? Da się wyjąć, czy się nie da, jeden potrafi to drugi nie. Opłaca się pchać biturbo, nie opłaca. Jak baby na targu. Spokój ma być Megłajersy jedne :polew:
medik Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A co silników to wiadomo kto tu jest Master 1.6
Iverson Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dobre Nysy to wychodziły w turbo Skąd on moze to wiedziec jak na słowo NISSAN pierwsze co przychodzi mu na myśl to Primera :decayed: jebłem :polew:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 12:24_________________________________________________...no i spokój mi tu :kox:
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 wy sobie za to mozecie co innego wypolerować nawzajem taka wiedza wasza w tym temacie jest rozległa że wazelina leje się hektolitrami zebym Ci kórwa nie musiał wypolerować kiedyś czegoś przy okazji
paput Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 wy sobie za to mozecie co innego wypolerować nawzajem taka wiedza wasza w tym temacie jest rozległa że wazelina leje się hektolitrami zebym Ci kórwa nie musiał wypolerować kiedyś czegoś przy okazji forumowy suplo-kozak
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 forumowy suplo-kozak :polew: :polew: raczej Testo , suple sa dla dziewczyn :naughty: :naughty:
paput Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 forumowy suplo-kozak :polew: :polew: raczej Testo , suple sa dla dziewczyn :naughty: :naughty: EOT
Iverson Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 piz*usie prosiłem o spokój , bo mi roboty narobiliście tym spamem :thumbdown:
Gracjan Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kiera do zmiany... Nie podoba mi się ten tunel, za dużo tego...
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A mi się podoba, po co ma mieć wszystko takie samo jak reszta co modzą na forum, chciał coś oryginalnego i wg mnie dobrze mu to wychodzi, choć ciekawy jestem jak będzie wyglądał III etap bo coś tam wspominał że nie zakończy na II etapie Fakt faktem kiera wszystko psuję ale już mu to dawno mówiłem, zapewniał że zmieni to czekamy
K2 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 on nie nie III etap to wszystko od paska ozdobnego w dol co leci czyli schowek pasarzera i te schowki od kierowcy + obudowa kiery w bialej skorze , chyba jeszcze do 3 podepne tylna pulke nad IV juz mysle : podsufitka , slupki i barwienei wykladziny to napewno
Młody Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zmień kierownicę taka 80-tka [br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 22:07_________________________________________________Trochę zawile tej skóry
Kowi87 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 W pewnym momencie moze przesadzic, no ale śledzimy temat
Rekomendowane odpowiedzi