SEB-A4 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dzięki Panowie (i w sumie Panią też) za mile spędzony spocik i mam nadzieje do następnego! :th: Pozdrawiam.
Thomas Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dzieki rownierz , bylo milo poznac no i czekamy na nastepny spocik :th: Pozdrawiam
greg2,6q Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Fajny spocik, fajna atmosfera, miło było poznac wszystkich no i do następnego. Pozdrowienia
Pepin Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 czy w najbliższy poniedziąłek Łódź może spota skręcić ok. 18tej ? 20080706 23:02 Widze że Łódź zatonęła ...
Pepin Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Znaczy.. dzisiaj? :-) Tak dzisiaj .. zaraz wyjeżdżam z okolic Kozienic/Zwolenia ... wysyałam Ci mój numer na PW ... jeśli coś się urodzi to zadzwoń/napisz adres - miejsce najlepiej tak abym mógł później w miarę sprwnie na A2 wyjechać, bedę jechał od strony Tomaszowa Spocik raczej krótki powiedzmy tak na pół godzinki bym mógł sie zatrzymać ...
paulo77 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam. Panowie mam pytanie, jako że jestem ze Skierniewic i nigdzie bliżej chyba nie znajdę spotów, chciałem zapytać czy robicie spociki cyklicznie i w jakie dni. Z tego co widziałem na forum to róznie to bywa. Niedługo będę miał zrobioną furke i chociaż z ciekawości podjechał bym popatrzeć na Wasze fury. O ile oczywiście mozna. ps. Czy można ewentualnie podjechac z laską lub dwiema ?
Bartas Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 powitac, autko mam moze 3 tydzien potrzebowal bym osoby co by mi zdiagnozowala auto bo.... siakos wydaje mi sie ze duzo pali.
SEB-A4 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam. Panowie mam pytanie, jako że jestem ze Skierniewic i nigdzie bliżej chyba nie znajdę spotów, chciałem zapytać czy robicie spociki cyklicznie i w jakie dni. Z tego co widziałem na forum to róznie to bywa. Niedługo będę miał zrobioną furke i chociaż z ciekawości podjechał bym popatrzeć na Wasze fury. O ile oczywiście mozna. pytanie jasne ze mozna ...a nawet trzeba ps. Czy można ewentualnie podjechac z laską lub dwiema ? jeszcze pytasz jasne że można możesz nawet z trzema lub czterema...płeć piękna w większej ilości jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła
misiek_23 Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 witam. kiedy bedzie jakiś spocik? w lodzi lub okolicach? ?? chetnie bym podjechal :> o ile mozna?
marys608 Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 no to zostałem bez niuni............... kupie jakiegos taniego golfika jak by ktos miał szkoda seba ze sprzedałes teraz by sie przydał POZDROWIONKA
misiek_23 Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 czy wszyscy wlasciciele w lodzi wymali?
poziek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 czy wszyscy wlasciciele w lodzi wymali? zaproponuj coś bo reszta jakoś mało sie garnie :gwizdanie:
psiku25 Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 no to zostałem bez niuni............... kupie jakiegos taniego golfika jak by ktos miał szkoda seba ze sprzedałes teraz by sie przydał POZDROWIONKA Marys dzieki za podrzucenie gadzetu Ja jesli wogole bede to i tak bez niuni bo sie leczy
misiek_23 Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 czy wszyscy wlasciciele w lodzi wymali? zaproponuj coś bo reszta jakoś mało sie garnie :gwizdanie: moze sobota za tydzien pod m1? lub galeria? kots chentyn?
Hugo Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Chłopaki ustalcie jeszcze jakąś godzinę to Wam podwieszę temat i walnę duże info w pierwszym poście
misiek_23 Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Moze sobota 19.07.2008 godzina 18.00 parking M1 ktos chentny???? chyba ŁÓdz nie umarła? [br]Dopisany: 13 Lipiec 2008, 21:56 _________________________________________________dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi