Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w sumie nie najgorzej. Moze uda sie jeszcze to jakos finansowo zgrac z KSW :P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, OficeR napisał:

To w sumie nie najgorzej.

Patrząc na to jaki jest standard i to co jest w tej cenie to można powiedzieć, że nawet jest bardzo dobrze. Rozmawiałem z kilkoma innymi klubami i jak usłyszeli o cenie i zobaczyli zdjęcia oraz listę tego co jest w cenie to było mocno zaskoczeni ? W tamtym roku w cenie zlotu dla każdego za free bez limitów były sauny, baseny i jacuzzi ?

Trzymam kciuki za to, żeby udało się przyjechać ?

Opublikowano
16 godzin temu, xXPiotrekXx19 napisał:

Ja byłem w tamtym roku pierwszy raz i zapewne w tym roku nie może mnie zabraknąć 

Pamiętam :D

Opublikowano
W dniu 1.01.2019 o 01:15, OficeR napisał:

Jedzie ktos na Bukowine w 2019? Bo sie zastanawiam nad tym

Ja jadę ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Hugo napisał:

Patrząc na to jaki jest standard i to co jest w tej cenie to można powiedzieć, że nawet jest bardzo dobrze. Rozmawiałem z kilkoma innymi klubami i jak usłyszeli o cenie i zobaczyli zdjęcia oraz listę tego co jest w cenie to było mocno zaskoczeni ? W tamtym roku w cenie zlotu dla każdego za free bez limitów były sauny, baseny i jacuzzi ?

Trzymam kciuki za to, żeby udało się przyjechać ?

No to tylko pozostaje sie zastanawiac nad tym czy ruszac swoja fure czy sie do kogos dokleic ?

Opublikowano

Z Tomaszowa standardowo powinny jechać conajmniej 2 osoby , może uda się zebrać większą ekipę . 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam auta do ślubu, najchętniej jakiś nowszy sedan Audi (B8 lift, C7 itd), może ktoś z forumowiczów posiada coś ciekawego i byłby zainteresowany podwózką?

Opublikowano
Godzinę temu, chudy92 napisał:

Szukam auta do ślubu, najchętniej jakiś nowszy sedan Audi (B8 lift, C7 itd), może ktoś z forumowiczów posiada coś ciekawego i byłby zainteresowany podwózką?

Może być Audi S7 ? Białe ?

mozna pisać i powołać się na niejakiego Gero - mojego kolegę 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W piątek spot "Espotted" na Pojezierskiej 93 w Łodzi. Wpadać :) 

https://www.facebook.com/events/292948298273256/

Opublikowano

Panowie i panie niebawem biore slub i zdecydowalem ze wraz z przyszła żoną jedziemy naszym a4 b7 tylko nienwiem gdzie w lodzi sa jakies sklepy w ktorych znajdziemy stroiki na auto aby wygladalo slubnie. Jezeli cos wiecie na ten temat dajcie znać. Mialem okazje skorzystac z auta juz ze stroikiem bmw x6 od kolegi ale wole jechac swoim forumowym a4 

Opublikowano

Na pabianickiej jest poszukaj na necie

Opublikowano
W dniu 12.05.2019 o 19:55, xXPiotrekXx19 napisał:

Panowie i panie niebawem biore slub i zdecydowalem ze wraz z przyszła żoną jedziemy naszym a4 b7 tylko nienwiem gdzie w lodzi sa jakies sklepy w ktorych znajdziemy stroiki na auto aby wygladalo slubnie. Jezeli cos wiecie na ten temat dajcie znać. Mialem okazje skorzystac z auta juz ze stroikiem bmw x6 od kolegi ale wole jechac swoim forumowym a4 

Pabianicka 206

Opublikowano

siema, mialby ktoś pozyczyc dwa kola 215/55 lub 60 w 16calach? chce kupic quattro ale facet ma dwie takie opony i dwie inne

Opublikowano
3 godziny temu, mophk napisał:

siema, mialby ktoś pozyczyc dwa kola 215/55 lub 60 w 16calach? chce kupic quattro ale facet ma dwie takie opony i dwie inne

Siema a czy nusi byc lato czy moze byc zima bo mam 16 zimowe i wydaje mi sie ze mam 215/60. 

Opublikowano
12 godzin temu, xXPiotrekXx19 napisał:

Siema a czy nusi byc lato czy moze byc zima bo mam 16 zimowe i wydaje mi sie ze mam 215/60. 

juz kupilem ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, zna ktoś firmę detalingową snb?

http://www.snblodz.com.pl/

Szukam opinii.

Opublikowano

jedna z lepszych i z pierwszych w Łodzi.

Opublikowano

szukam kogoś, kto ma silnik z nowszym typem cewek np. jak w 1.8T AWT, BEX BFB itp. chcialbym przetestować 10 cewek które mam, zanim przerobie instalację w moim 2.7bit. chodzi o pare sekund pracy na tych cewkach

Opublikowano

:siema: 

Opublikowano

:hi: