tutusik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ej chlopaki i dziewczyny nie mozemy w piatek ? bo w piatek mam sprawdzian z matmy : p i w czwartek ostre wkuwanie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 tutusik, sciagi rob, anie bedziesz sie uczyl. Jak zrobisz 2-3 godziny przerwy to nawet Ci dobrze zrobi. mam nadzieje, ze mi nic nie wypadnie. W koncu jakis mod musi to skontrolowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 no gugas, pomysli sie o tym Klubowiczu pogadamy na spocie o tym A pro po zlotow, nie myslales aby je robic tylko w okreslony dzien tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 witam Przyjaciół z Łodzi kiedy coś organizujecie, bo może zdążę z Hiszpanii wrócić i się załapię a tak poważnie to chciałam tylko przypomnieć o swojej skromnej osóbce i zaprosić już teraz na kolejny spot w Częstochowie jaki mam zamiar zorganizować na przełomie marca/kwietnia ... pozdrowienia ciepłe osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrborsuk Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 dokladnie dokladnie.... parkujemy pod jedna uczelnia.... Postaram sie dzis dotrzec aczkolwiek mam jutro kolo i egzamin i nie wiem czy sie wyrobie zeby sie pojawic na zlocie... bede dzwonil do Ciebie wieczorem zapytac gdzie sie ustawiliscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ...pierwszy! w domu! To dopiero było spotkanie, ta frekfencja, te auta, ci ludzie...to jest to! Byle jak najczęściej! Do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ja tez sie melduje :oklaski: musze tasme przesluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys608 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 WITAM od tygodnia jestem posiadaczem a4 ze spot jest zobaczyłem dopiero o 22 a szkoda mysle ze załapie sie na nastepny POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 No i nawet Moderator nas odwiedził :th:.....tylko szkoda że miał podsłuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udało się dojechałem na spot bez problemu jak to wcześniej bywało Spoko klimat,ilość osób zaskoczyła chyba wszystkich.Jako nowicjusz rewelacyjnie trafiłem . Dzięki i do zobaczenia na kolejnym "nagraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys608 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy. Jakoś spojrzę na kalendarz i wymyślę jakąś datę Hmmm 2.8 V6 no to już nie będę miał najmocniejszego auta na spocie Teraz będzie nas dwóch Mam nadzieję , że uda Ci się przyjechać , bo jestem ciekaw jak Ci się LPG sprawuje w tym silniku Jak masz jakieś fotki auta to wrzuć do "Moja A4" No to idę spać fotki beda jak troche dopieszcze autko a jak sie na gazie sprawuje to zobaczymy POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 az 8 samochodów bylo ? u la la szalejemy łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINN Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 To mój pierszy spot i już się zaraziłem. Myślę o kolejnych. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 no no no widze ze sie u was zaczyna dziac moze w saczu tez tak bede kiedys mial :drool: ( jak przyjedziecie chyba:P ) ogolnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 gugas - 200-tny pościk :oklaski: ...chciałem zaznaczyć że to jusz druga fla... którą musisz postawić jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak to się skończy.... [br]Dopisany: 18 Styczeń 2008, 23:50 _________________________________________________maku-po co czekać, chyba prościej bedzie jak ty sie przeprowadzisz do Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 zaraz bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 23 Listopad 2007[br]Dopisany: 18 Styczeń 2008, 23:50 _________________________________________________maku-po co czekać, chyba prościej bedzie jak ty sie przeprowadzisz do Łodzi ja juz bylem 2 razy teraz wasza kolej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No fajnie się robi kiedyś jeździło się inna A4 i o spotach nie miałem pojęcia teraz miło jest pogadac wśród swoich :th: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinks Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Cześć wszystkim Guga widzę że spocik wam dopisał :th: to cieszy bardzo fajne fotki i widać przewagę sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jasne, ja jestem za. Dla mnie sztuk 1. A czy jakieś ewentualnie naklejki na szybkę w przyszłości się pojawią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi