Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka wódka na wesele ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Majki w kartonie jest 18 szt wiec suma summarum wyszło 187 butelek :kox: ale zapłaciłem tylko za 170 a 17 szt dostałem gratis, cena tajemnicą nie jest 19,50 MAKRO, w eurocashu ostatnio była promocja po 19zł ale nic w gratisie nie dawali wiec bardziej opłacało mi się makro. Szczerze z ręką na sercu mogę Ci powiedzieć ze wódka 1-wsza klasa, do dziś słyszę same pozytywne opinie wśród rodzinki i znajomych, niektórzy nawet zaczęli pic ja w domu;) Przede wszystkim WÓDKA na weselu i orkiestra to podstawa :kox: No i najważniejsze musi być zmrożona!!!

Zero kaca + zero bólu głowy + dobrze wchodzi <delikutaśna> = NEMIROFF I UDANE WESELE!

Opublikowano

Ja wyrwałem wyborową po 17zł ale i tak bede musiał dokupic jeszcze z 3 kartony osobno na tłuczenie i jakies bramy wiec chyba sie skusze na tego Nemiroffa, kiedys go piłem i pamietam że był OK ale jakos mi z głowy wyleciał....

Zaliczyłem ostatnio 3 wesela i na każdym była inna wódka (finka, smirnoff, sobieski )

Opublikowano

ostatnio nemiroffa pilem na ukrainie tylko byl z chili :gwizdanie: niezly wypalacz

Opublikowano

Majki w kartonie jest 18 szt wiec suma summarum wyszło 187 butelek :kox: ale zapłaciłem tylko za 170 a 17 szt dostałem gratis, cena tajemnicą nie jest 19,50 MAKRO, w eurocashu ostatnio była promocja po 19zł ale nic w gratisie nie dawali wiec bardziej opłacało mi się makro. Szczerze z ręką na sercu mogę Ci powiedzieć ze wódka 1-wsza klasa, do dziś słyszę same pozytywne opinie wśród rodzinki i znajomych, niektórzy nawet zaczęli pic ja w domu;) Przede wszystkim WÓDKA na weselu i orkiestra to podstawa :kox: No i najważniejsze musi być zmrożona!!!

Zero kaca + zero bólu głowy + dobrze wchodzi <delikutaśna> = NEMIROFF I UDANE WESELE!

w 100% powierdzam :D Jak kogos stac na Finke to spoko , ale mysle ze Nemiroff wystracza w 100% i raczej ciezko trafic podrobke ..... Zero kaca u mnie rowniez i tez bylo kolo 180 butelek , z poprawin nie moglem wygodnic :D bo chcieli dalej siedziec , bawic sie i pic :D nie slyszalem ze ktos sie strul :) ale kucharki tez mialem swoje i swoje jedzonko organizowalem :D wiejskie wesele :D

Opublikowano

u mnie tez z poprawin nie chcieli wyjsc, bo kazdy tak dobrze sie czuł ze pic mogli znow do ranca :shocked:

Troche to nieekonomiczne ze taka dobra :polew: :polew:

• 1 rok później...
Opublikowano

A co powiecie na Stock'a?

Osobiście zastanawiam się nad Stock'iem albo Sobieskim, którez tych dwóch byście wybrali??

Opublikowano

a krupnik nie lepszy

Opublikowano

u mnie na weselu pita była:

czysta-de-luxe-zoladkowa-gorzka-40-500ml-Full.jpg

a małe szczeniaczki Nemiroffa były na wykupne fantów (taki żarcik dla gości, każdy wołał flaszkę myśląc, ze to 0,5 a dostawał "szczeniaczka" - oczywiście wszyscy deklarowali na samym początku ile będą wołać flaszek) :)

Opublikowano

ja polecam WYBOROWĄ dobra wóda za niewileką cenę,

odradzam stumbas - z kłoskiem - łed tak po tym boli :facepalm:

Opublikowano

Finlandia biała :dance2:

Opublikowano
Finlandia biała :dance2:

Szlachta?:decayed: rozumiem ze na posiadówke mozna pic Finlandie... ale przy 200 litrach wódki to róznica nie jest mała:wink:

Opublikowano

Czysta zoladkowa jak wyszła parę lat temu to był miód a teraz łeb nap..... jak i po innych

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Finlandia ok ale przy takich ilościach sklanialbym się ku wyborowej , de luxe albo krupnik.

Opublikowano
Czysta zoladkowa jak wyszła parę lat temu to był miód a teraz łeb nap..... jak i po innych

wysłane z Commodore 64

nie wiem jak teraz ale w 2009 była ok, mam jeszcze kilka sztuk co zostały z nadmiaru :naughty:

Opublikowano

wysłane z Commodore 64

Bo pić to trza umić :grin: Dla siostry na wesele kupowałem w październiku czystą żołądkową i nikt na ból głowy nie narzekał i nikt się nie :sick3:

Wysłane z gorzelni

Opublikowano

ja polecam stocka ta sama linia co finlandia a cena nizsza :wink: a i nikt po moim weselichu nie chorowal przyjela sie w 100% :naughty:

Opublikowano

Panowie a Soplica?

Opublikowano

A powiedzcie czy 200 butele starczy na jeden dzień dla 120 osób?? Ja skłaniam się ku stock-owi:wink: Podoba mi się wygląd butelki a w smaku też dobra:decayed: W sumie Palace Vodka też jest dobra a cena nie wygórowana:wink:

Opublikowano

sluchaj ja mialam na 130 osob jezeli dobrze pamietam 240 0,7 i 30l nalewek :whistling: nalewki sie skonczyly po 2 h a stocka zostalo mi 8 kartonow tyle ze wodka byla na polter, wesele i poprawiny:wink:

Opublikowano
A powiedzcie czy 200 butele starczy na jeden dzień dla 120 osób?? Ja skłaniam się ku stock-owi:wink: Podoba mi się wygląd butelki a w smaku też dobra:decayed:

Tego nie da się wyliczyć. Wystarczy, że na liście masz dużo pijusów i już psują Ci średnią :grin: