.i.KALI.i. Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Byłem właśnie odśnieżać pod firmą Dobrze Ci płacą chociaż? Na korzonki wystarcza Ciekawe ile czasu bede jechał z młocin do wiązownej na wigilie tak 2 godzinki trzeba liczyć napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Byłem właśnie odśnieżać pod firmą Dobrze Ci płacą chociaż? Na korzonki wystarcza Ciekawe ile czasu bede jechał z młocin do wiązownej na wigilie tak 2 godzinki trzeba liczyć napewno wsiadaj w metro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 wsiadaj w metro Do 2050roku moze zdążysz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 wsiadaj w metro własnie o to chodzi, że jade autem bo trzeba się potem wieczorem poślizgać. Ale jakoś dam rade, muzyczke sobie odpale i sie dotocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 AaaaydaaaahoooooUUUU! Dojechales? Ja ruszam z pracy dzis chyba po 19-20 dopiero... czyli jak wszyscy żebyś się nie zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja mam wigilie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Robert ogarnąłeś te części od Szewczyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Robert ogarnąłeś te części od Szewczyka? ogarnięte, dzięki za namiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja dzis nie wracam do pomiechówka jak patrze ja żwirki stoją od rana to mnie to przerosło nocuje w samochodzie :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja dzis nie wracam do pomiechówka jak patrze ja żwirki stoją od rana to mnie to przerosło nocuje w samochodzie :polew: :polew: :polew: zwirki chyba zapomnieli odsniezac a podobno taka wazna ulica na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja dzis nie wracam do pomiechówka jak patrze ja żwirki stoją od rana to mnie to przerosło nocuje w samochodzie :polew: :polew: :polew: raczej na rowerze :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja dzisiaj jechalem do anina i spowrotem w obie strony zajelo mi to ok 1h ale w drugie strony to ludziki chyba stali godzinami moge smialo powiedziec ze warszawa stoi wszedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja dzisiaj jechalem do anina i spowrotem w obie strony zajelo mi to ok 1h ale w drugie strony to ludziki chyba stali godzinami moge smialo powiedziec ze warszawa stoi wszedzie uła a jak tam w centrum:D? bo się zastanawiam czy z bemowa jechać na karową ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnDrIu` Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja dzisiaj jechalem do anina i spowrotem w obie strony zajelo mi to ok 1h ale w drugie strony to ludziki chyba stali godzinami moge smialo powiedziec ze warszawa stoi wszedzie uła a jak tam w centrum:D? bo się zastanawiam czy z bemowa jechać na karową ;P Zerknij tutaj http://www.tvnwarszawa.pl/ulice.html z tego co widze czeka mnie ciezka przeprawa, nawet o tej porze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja dzisiaj jechalem do anina i spowrotem w obie strony zajelo mi to ok 1h ale w drugie strony to ludziki chyba stali godzinami moge smialo powiedziec ze warszawa stoi wszedzie uła a jak tam w centrum:D? bo się zastanawiam czy z bemowa jechać na karową ;P Zerknij tutaj http://www.tvnwarszawa.pl/ulice.html z tego co widze czeka mnie ciezka przeprawa, nawet o tej porze :gwizdanie: patrze patrze ale mało info tam dają nowego[; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voucher Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 To kto dzisiaj atakuje Bronisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 w d*pę nie do domu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Tak to jest jak sie pracuje w Biznes Parkach :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Misiaki kolorowe. Jak madzie gdzies jechac to po 23 puki co jest MA SA KRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi