Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo złapałeś dziwną napinkę :thumbdown:

A Ty masz za to wiecznie wyjebane na wszystkich dookoła :cool1:

TY chyba nie powiesz, że na serio wziąłeś ten mój tekst ? :shocked::blink:

Kto jak kto..ale myślałem, że wyczaisz dżołka :kwasny:

Ja pier***e jacy tu wszyscy poważni nagle się zrobili..ch***j ja się już nie odzywam bo tu nikt żartu nie chwyta :bag:

Niee, no ku***a zapomniałem, że to przecież wyrachowane żarty..

Albo się gdzieś zgubiłem, bo od notowania tych dżołków na temat mojego ślubu to jakoś się tak zamotałem..

I jak mam przyjemność po raz ku***a tysięczny przeczytać tekst na ten temat to mnie trzęsie..

Wypad na czat onetu. Spinacie się jak baranie jaja. Jak chcecie to Wam zamknę temat na weekend :gwizdanie:

Weź mnie nie rozśmieszaj..

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A Ty masz za to wiecznie wyjebane na wszystkich dookoła :cool1:

W życiu :shocked:

:buziak:

Opublikowano

jakie tematy Panowie(jakby co to ja chętnie popatrzę :>)

:no: to nie może być nic ciekawego :no:

Opublikowano

Albo się gdzieś zgubiłem, bo od notowania tych dżołków na temat mojego ślubu to jakoś się tak zamotałem..

I jak mam przyjemność po raz ku***a tysięczny przeczytać tekst na ten temat to mnie trzęsie..

Ja jebie powiem szczerze, że ani razu nie słyszałem żartu na temat Twojego auta-ślubu :kwasny:

Chciałem być oryginalny i jak zwykle się okazało, że mi nie poszło :facepalm:

Nie gniewaj się już :friends::pociesz::kwiatek:

:D

Opublikowano

Raga obrobisz mi ladnie galeczke ? Tylko moze na wiosne bo wtedy mnie bardziej kreca takie akcje :kox: obciagniesz ladnie skorke zeby byla napieta i bedzie bajecznie :evil:

:decayed:

( mocno pedalski glupi zart nawiazujacy do dzialalnosci radzamana jakby ktos nie wylapal :decayed: )

Dlugo jeszcze bedziecie rzucac gownem ? :)

Kali wdg mnie pasowanie zderzaka rs4 mija sie z celem. Lepiej jakis DTM . Bez sensu taki spych na przodzie a reszta seryjna ( niedlugo bedziesz mogl zobaczyc taki mix u mnie ze przod szeroki a pupa waska :sick3: )

Fly I tak bede szybszy :P Bo ja jak mam sie w to bawic to ma byc 5 z przodu albo nie dotykam :)

Bo nosferek mimo całej tej zielonej władzy to biedna , zbłąkana , wrażliwa duszyczka :pociesz: ( zauwaz ze napisalem to zdanie specjlanie dla Ciebie z polskimi znakami :P ) :evil:

Opublikowano

Raga obrobisz mi ladnie galeczke ? Tylko moze na wiosne bo wtedy mnie bardziej kreca takie akcje :kox: obciagniesz ladnie skorke zeby byla napieta i bedzie bajecznie :evil:

Zróbcie koniecznie fotostory :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poziek, na nk są lepsze lachony

maciejjestmoj.th.jpg

Witka Warszawiaki :hi:

Opublikowano

Poziek, na nk są lepsze lachony

maciejjestmoj.th.jpg

Witka Warszawiaki :hi:

:shocked: :shocked:

Opublikowano

Ludzie to sa jednak pierdolnieci. Pierwsze co bym zrobil z taka panna to stuknal ostatni raz na tzw pozegnanie a potem zerwal z nia :D

Opublikowano

Raga obrobisz mi ladnie galeczke ? Tylko moze na wiosne bo wtedy mnie bardziej kreca takie akcje :kox: obcianiesz ladnie skorke zeby byla napieta i bedzie bajecznie :evil:

:decayed:

( mocno pedalski glupi zart nawiazujacy do dzialalnosci radzamana jakby ktos nie wylapal :decayed: )

Gałka do obrobienia musi być dobrze wysterylizowana żeby nie było bakterii od długotrwałego używanie przez Twoją zapoconą jak homonto dłoń :naughty::decayed:

Opublikowano

Fly I tak bede szybszy :P Bo ja jak mam sie w to bawic to ma byc 5 z przodu albo nie dotykam :)

chlopie... najpierw zrob to body, 5 z przodu bedzie kosztowalo znacznie wiecej :kox:

Opublikowano

I to mi sie podoba radzi :polew:

Fly obawiam sie ze nie masz racji :)

Glowice n/a + wieksze turba , wtryski , sprzeglo i moja praca + strojenie. Nie wyjdzie wiecej niz to j**ane body :)

Opublikowano

Ja jebie powiem szczerze, że ani razu nie słyszałem żartu na temat Twojego auta-ślubu :kwasny:

Chciałem być oryginalny i jak zwykle się okazało, że mi nie poszło :facepalm:

Nie gniewaj się już :friends::pociesz::kwiatek:

:D

A gdzie :buziak: ? :naughty:

Opublikowano

Zróbcie koniecznie fotostory :polew: :polew: :polew:

Nie ma co..Nosb chcę murzyńską skórę żeby podleczyć kompleks..a ja z murzyńskich odcieni to mam tylko skaj techniczny i ceratę obrusową :naughty: :naughty: :kox: :kox:

Ludzie to sa jednak pierdolnieci. Pierwsze co bym zrobil z taka panna to stuknal ostatni raz na tzw pozegnanie a potem zerwal z nia :D

weee ale pustostan :polew::blink:[br]Dopisany: Styczeń 27, 2011, 12:48:33 _________________________________________________

Glowice n/a + wieksze turba , wtryski , sprzeglo i moja praca + strojenie. Nie wyjdzie wiecej niz to j**ane body :)

Jak dobrze pobiegasz po podwórku i ogarniesz śnieg to graty znajdą się na wyciągnięcie dłoni :D

Opublikowano

Nosb o niej mówisz, że puknąłbyś ostatni raz i nara.... ale moja sąsiadka Ci się spodobała :decayed: :decayed:

Opublikowano

oj tam... twoja sasiadka to przeskoczyla z lizania lizaka za szybko pewnie jeszcze kurator :D dobra ja spadam :) tymczasem dziewczynki :tongue4:

Opublikowano

nie , są szersze nadkola tak samo jak w przypadku RS4 B5

nie da się oraz nie rób off topicu :kox:

To jakim cudem montują rs4 b5 do zwykłych b5 i ładnie to wygląda?

Mi się podoba zderzak rs4 b7 do tego progi s4, tył s-line, gleba i ladna fela.

Ale pomyśle jeszcze nad DTM bo tez nieźle wygląda. Wiem, że raczej s-line nie wleci bo strasznie duzo tego jeździ.

Kali wdg mnie pasowanie zderzaka rs4 mija sie z celem

Musze sobie zobaczyć jak to wygląda na żywo najlepiej i wtedy coś wybiore.

Opublikowano

Jak tam babcia uwaza :) Jesli chodzi o wpasowanie trzeba dopasowac boki bo sa szersze wiec ciecie , klejenie , szpachlowanie...

Opublikowano

nie , są szersze nadkola tak samo jak w przypadku RS4 B5

nie da się oraz nie rób off topicu :kox:

To jakim cudem montują rs4 b5 do zwykłych b5 i ładnie to wygląda?

Mi się podoba zderzak rs4 b7 do tego progi s4, tył s-line, gleba i ladna fela.

Ale pomyśle jeszcze nad DTM bo tez nieźle wygląda. Wiem, że raczej s-line nie wleci bo strasznie duzo tego jeździ.

Kali wdg mnie pasowanie zderzaka rs4 mija sie z celem

Musze sobie zobaczyć jak to wygląda na żywo najlepiej i wtedy coś wybiore.

Da się wszystko - kwestia błotników, czy nadkoli.. W ostateczności możesz za jedyne 800 euro kupić sobie hofele i mieć zderzak wyglądający jak RS4 bez dodatkowych zmian.

Opublikowano

Tak po napinali przez kable że im się skrętki po prostowały :polew: