Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wczoraj sobie zrobiłem wycieczkę do Grodziska i z powrotem. (...)

A dalej do Żyrardowa też się dojedzie?

Bo z tego by wynikało, że jeszcze na tym odcinku coś robią: Cała A2 ma 'przejezdność'! 100 proc. asfaltu na odc. C

Nie wiem jak z Żyrardowem ale wydaje mi się, że na razie tylko do Grodziska było. Za zjazdem miałem rondo na Błonie i Grodzisk.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajna trasa tylko krótka, zdąrzyłem się rozpędzić i się skończyła:decayed: wcześniej jak jeździłem do grodziska z ożarowa to w 40-50min to teraz jade 15

Opublikowano

Póki co jest tylko do Tłuste , w niedługim czasie mają otwierać dalej Żyrardów itd . . .

Opublikowano

Ode mnie ze wsi, temat do stolycy z 1.15 skrocił się do 30 minut i to 150-cio konnym Saabem, RS-em jeszcze nie próbowałem :decayed:

Opublikowano

Spoko, później postawią bramki i trzeba będzie bezahlen .... :naughty::grin:

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam- bez opłat dla osobówek do 3 kwartału 2013 ;)

Opublikowano
Spoko, później postawią bramki i trzeba będzie bezahlen .... :naughty::grin:

Słabo jesteś poinformowany, a to Żyrardów, a to płacenie... Autostrady w obrębie stolycy są i bedą bezpłatne, zjazd w Pruszkowie należy jeszcze do tego rejonu misiaczku szarawy:decayed:

Opublikowano
zjazd w Pruszkowie należy jeszcze do tego rejonu misiaczku szarawy:decayed:

czyli do Grodziska bedą groszowe sprawy :banan:

Opublikowano

Andy

W Żyrardowie jeszcze długo nie wjedziesz na A2 bo węzeł jest jeszcze nie skończony. A oddadzą go do ruchu najpewniej razem z obwodnicą Żyrardowa w ciągu DK50 bo do niej ma być podpięty węzeł Wiskitki. Na chwilę obecną czynny jest tylko przejazd bez powiązań w ciągu starej 50-tki.

A obwodnica Żyrardowa ma opóźnienia bo z tego co kojarzę, padł lider konsorcjum i budowę całkowicie przejął BG&K (sytuacja analogiczna, jak na A2) ale musieli odpuścić bo przez ciśnienie polityczno - medialne związane z turniejem w piłkę kopaną, musieli rzucić wszystkie siły na odcinek C A2.

Nie ważne to. Ważne, że za góra tydzień będzie w ludzkich warunkach dało się przejechać od M1 w Markach do Berlina a nawet Lisbony. Bo po EURO też nie będą zamykali całej drogi, tylko będą przerzucali cały ruch na sąsiednią jezdnię (i to tylko na odcinku A bo na C wygląda na to, że zdążą ułożyć całą warstwę ścieralną asfaltu i zostanie im tylko kosmetyka, ekrany i otoczenie autostrady w tym drogi serwisowe) albo zwężali o 1 pas, żeby np. uzupełnić ekrany.

Moskal - a co do GW - pełna zgoda. Popatrz jak potrafi iść robota z dobrą i odpowiedzialną firmą, która dysponuje odpowiednim sprzętem, i kadrami nie tylko samymi papierami referencyjnymi (jak np. Dragados) BG&K jest tego doskonałym przykładem. Problem w tym, że kiedy nastał peak boomu autostradowego, za GW i liderów konsorcjów starowały firmy, które powinny być co najwyżej podwykonawcami inwestycji w rozmiarze ułożenia podjazdu do stodoły sołtysa w Gnojnie, a nie wielkiej inwestycji drogowej.

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

Jeszcze jedno - mariucha.

Znak koniec autostrady w stronę Warszawy jest znacznie wcześniej, niż się ona faktycznie kończy po to, żeby węzeł Konotopa był już w całości węzłem ekspresowym. Łatwiej jednolicie oznakować, niż użerać się z mieszanym oznaczeniem autostradowo - ekspresowym.

Opublikowano

Siema :hi:

:shock3: Suli ale pindolłeś posta :naughty: ......

Pany potrzebny bus lub znajomości w firmie transportowej (szczegóły poniżej ) :

Informacje wstępne

- jedzie max 17/18 osób (dwoje instruktorów , reszta dzieciaki )

- termin 30.06.2012 r do 01.07.2012 r

- Węgry dokładnie Veszprem (nie wiem czy tak to się pisze )

Jak by coś to dajcie znaka bardzo proszę jeśli macie możliwość coś pomóc .... dzieciaki nie mają transportu ponieważ w firmach przewozowych nie ma nic wolnego w tym terminie .....

---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ----------

Wyjazd z w-wy ....

---------- Post dopisany 31-05-2012 at 02:04 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2012 at 23:45 ----------

BUBA :przebiegly: mordo - 100 lat staruchu :thumbup:

Opublikowano
Ode mnie ze wsi, temat do stolycy z 1.15 skrocił się do 30 minut i to 150-cio konnym Saabem, RS-em jeszcze nie próbowałem :decayed:

Ja nawet nie wiem jak dojechać do tego odcinka :grin:

Opublikowano

Ja nawet nie wiem jak dojechać do tego odcinka :grin:

Czyli grzecznie klepiesz trasę Kanie -Warszawka w ponad godzinkę :grin:

Dziś trasa z Arkadii do Pruszkowa zajęła mi 12 minut, no ja jebie te atostrady som gieńialne :tongue:

Opublikowano

Kur.wa weź mi powiedz jak tam się jedzie :grin:

Nie wiem gdzie jest wjazd na ten nowy węzeł Pruszków-Grodzis.. Gdzieś na żbikowie w Pruszkowie ?

Tamten odcinek S8 Arkadia-Piastów ogarniam, ale jadym tamtędy jak lecę w okolice Arkadii.

Opublikowano
Kur.wa weź mi powiedz jak tam się jedzie :grin:

Nie wiem gdzie jest wjazd na ten nowy węzeł Pruszków-Grodzis.. Gdzieś na żbikowie w Pruszkowie ?

Tamten odcinek S8 Arkadia-Piastów ogarniam, ale jadym tamtędy jak lecę w okolice Arkadii.

Będąc w Pruszkowie wjeżdżasz na wiadukt i lecisz prościutko tak jak na Poznań i dojeżdżać do wlotu na autostradę. Przetestowałem też następny zjazd, czyli Grodzisk i też git. Dojazd do domu kilka minut wiecej zajął niż zjazdem pruszkowskim.
Opublikowano

3 maja bodajże. Zaraz za skrzyżowaniem z Domaniewską i Żbikowską.

Opublikowano

Chyba taxiarz chciał zarobić :polew:

Opublikowano

cierp otwarty bagażnik miał:) chyba chciał zamknąć:)

Opublikowano

Słyszeliście coś o tym, że niemcy nam podrzucili maszynę która kładzie dwa pasy na raz, byśmy "coś" wybudowali " ? Boją się polskich warsztatów? albo że wjadą i nie wyjadą z nasz dróg?

Opublikowano
Słyszeliście coś o tym, że niemcy nam podrzucili maszynę która kładzie dwa pasy na raz, byśmy "coś" wybudowali " ? Boją się polskich warsztatów? albo że wjadą i nie wyjadą z nasz dróg?

:shock3::shock3:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew: