Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz niech lukasz powie skad ten tekst skopiowal... :tongue4:

Sam to napisałem, a nie skopiowałem Fleuer :naughty:

Jak to gdzieś znajdziesz w internecie to oddam Tobie moją A4 :tongue4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lukaszr wrzuce to sobie w podpis, moge..? :gwizdanie:

(co tam ze bedzie ponad 4 linijki tekstu) :polew:

Opublikowano

... dobre:)

Za kilka lat przyjadę na spota z moją kochaną żoną, naszą wypasioną A4 B10 i przypomnę Wam te wypowiedzi - zobaczymy co wtedy będziecie mieli do powiedzenia :tongue4:

Koniec tematu:P

Opublikowano

Za kilka lat przyjadę na spota z moją kochaną żoną, naszą wypasioną A4 B10 i przypomnę Wam te wypowiedzi - zobaczymy co wtedy będziecie mieli do powiedzenia :tongue4:

I wtedy się obudzisz i zobaczysz, że to był tylko sen ... :tongue4:

Opublikowano

Buehehehe.. Czad normalnie :polew: :polew:

Opublikowano

HŁE HŁE HŁE

Ależ, norrmalnie otworzyłeś Puszkę Pandory :polew: :polew: :polew:

A my lubimy otwarte Puszki Pandory - żywimy się tym wszystkim co z nich wyleci :evil::polew::evil::polew::evil::polew:

Opublikowano

Łukaszur REWELACJA!!!!!!!!!!! Dawno nie czytałam czegos tak zabawnego. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

lukaszr mnie rozwalil tym postem ale to:

bylo jeszcze lepsze :polew: :polew:

Opublikowano

Heja!

Kogo dzisiaj rano ścigałem po Wale Miedzeszyńskim i później Trasie Łazienkowskiej? Srebrne B7 sedan blachy WZ 56121 (numerki mogłem źle zapamiętać)?? Już myślałem, że mnie gość w ogóle nie zobaczy (w końcu śmigam A6) ale jak go mijałem to się nieźle lookał - pomachałem tylko awaryjnymi i poleciałem w swoją stronę... a on skręcił na Wisłostradę... Pozdro!

Opublikowano

ŁukaszR super opowiesc :notworthy::kox:

Opublikowano

A co było inspiracją?

Czy znasz to z autopsji ? :wink4:

Kochanie, z żadnej autopsji, taką miałem wenę twórczą po tekście trzyfx ... jak zawsze zresztą w tym temacie :tongue4:

Po prostu chciałem go sprowadzić na ziemię, no ale ma takie klapki na oczach, że nic to nie da :polew:

Opublikowano

LukaszR :kox::drinks:

okaze sie, ze A4 B10 jest twojej kochanej zony, a ty pod pantoflem, jestes tylko kierowca i wlasnie, jak zwykle gdy ma zachcianke, przywiozles ja na zakupy, akurat w to samo miejsce i tego samego dnia i godziny kiedy warszawka ma spota a4klubu :nose:

ale z jednym masz racje, ciekawe, co koledzy wtedy powiedza :cool1:

Opublikowano

Jest rozwód, ale niestety Twoja żona zabiera Tobie to co kochasz najbardziej, czyli :a4fan:. Jesteś ;( :wallbash: ;(, no ale nie masz wyjścia.

Najbardziej bolesne będzie własnie to :a4fan::nabijasie:

A jeśli to jeszcze na dodatek :quattro: to kanał na maxa :beksa:

:polew: :polew: :polew:

PS. Lukas respect :hi::good::wink4: :oklaski:

Opublikowano

Heja!

Kogo dzisiaj rano ścigałem po Wale Miedzeszyńskim i później Trasie Łazienkowskiej? Srebrne B7 sedan blachy WZ 56121 (numerki mogłem źle zapamiętać)?? Już myślałem, że mnie gość w ogóle nie zobaczy (w końcu śmigam A6) ale jak go mijałem to się nieźle lookał - pomachałem tylko awaryjnymi i poleciałem w swoją stronę... a on skręcił na Wisłostradę... Pozdro!

coż za wyznanie :decayed: ...

Opublikowano

Heja!

pewnie nikogo znajomego ... :decayed:

Opublikowano

Bry :hi:

[br]Dopisany: Sierpień 01, 2008, 08:06:43 _________________________________________________Sprawa techniczna ...potrzebuje dostać sie do skrzynki na listy....ale bez klucza.. :decayed:

Jakieś pomysły ?

Normalne :tongue4:

Opublikowano

A jaki typ skrzynki ? Numer seryjny / model / cokolwiek...

Prześlę Ci plany konstrukcyjne wraz z listą użytych materiałów oraz niezbędne materiały do hackowania takich urządzeń..

:naughty:

Opublikowano

Przemo ..to zwykła skrzynka w bloku .. :decayed:

Tam jest aviso do naszych postojówek :tongue4: