Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sprzedaje jagody przy lesie i podobno jeszcze 500 słoików brakuje do RS'a :decayed:

chyba 50000..

Opublikowano

sprzedaje jagody przy lesie i podobno jeszcze 500 słoików brakuje do RS'a :decayed:

tam w lubelskim to jagody jak jabłka ,wchodzą 3 sztuki na 1-litrowy słoik :polew: :polew:

Opublikowano

WTF :mysli:
Opublikowano

tam w lubelskim to jagody jak jabłka ,wchodzą 3 sztuki na 1-litrowy słoik :polew: :polew:

O boszzzzz poległem :polew: :polew:

[br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 16:28_________________________________________________http://www.wykop.pl/ramka/212635/stikini-bikini-to-juz-przeszlosc

Opublikowano
:hi: Panowie macie może aktualny (który obiera) nr telefonu do Poźka..?? Dzwonie do niego i jedynie co słychać to jedynie sygnał.. Chłop się zapadł pod ziemię z moimi częściami, na które czekam już baaardzo długo..
Opublikowano

:hi: Panowie macie może aktualny (który obiera) nr telefonu do Poźka..?? Dzwonie do niego i jedynie co słychać to jedynie sygnał.. Chłop się zapadł pod ziemię z moimi częściami, na które czekam już baaardzo długo..

przewalił Cie , on tak ma.. :decayed:

Opublikowano

przewalił Cie , on tak ma.. :decayed:

Mnie to już k..ca chwyta :kwasny: auto już daawno miało jeździć na nowym setup'ie.. na ogólnopolskim w Pile była mowa o szybkiej wysyłce a tu lipa... kasa zapłacona a części jak nie ma tak nie ma... sprawa chyba przybierze inny obrót..

Opublikowano

piruet z podwójnym axlem :polew:

nie słuchaj Moskala ... odkąd dostał headshota nie wie co pisze :decayed::naughty:

Opublikowano

Inni nie mieli by takiej cierpliwości jak ja.. i nawet boska cierpliwość się kiedyś kończy biorąc pod uwagę jeszcze sumę jaka wchodzi w grę.. :wallbash:

Opublikowano

Elo pany, bedzie może ktos jutro na spocie co jest wstanie aktywowac tempomat w 3.0tdi ??

Opublikowano

Panowie... ja tu widze że straszna posucha...

to tak na osłodę tym u których teraz pada i nie ma na żywo...

5f6cb174b851746fmed.jpg

2b1d5e355c1ff799med.jpg

23da09a571ae5bb1med.jpg

Opublikowano

Może znalazł sobie nowych przyjaciół na forum marki nowej fury...

No i już nas nie kocha:(

na razie ładuje foty na NK :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 20:39_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=kh6HzUZuvPs
Opublikowano

Panowie ma ktoś kontakt z Poźkiem??

Opublikowano

Panowie... ja tu widze że straszna posucha...

to tak na osłodę tym u których teraz pada i nie ma na żywo...

5f6cb174b851746fmed.jpg

2b1d5e355c1ff799med.jpg

23da09a571ae5bb1med.jpg

No w końcu cośsiędzieje normalnego na tym forum - a nie tylko gadanie o jakiś głupotach :polew:

Pozdrowienia z czarnuchowa zza oceanem - niestety nie dam rady wpaśćna dzisiejszego spota czego bardzo żałuje :>

Komu przywieźć cycatą LATINĘ?? :kox:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 02:07_________________________________________________

Ja mam - a o co chodzi ?

Opublikowano

:bry:

Pozdrowienia z czarnuchowa zza oceanem - niestety nie dam rady wpaśćna dzisiejszego spota czego bardzo żałuje :>

Fajnie spędzasz wakacje ... może mi przywieziesz coś fajnego ? :naughty: :naughty: :naughty:

P.S. Dobra, spadam na Manhattan ... jak coś to do zobaczenia :polew:

Opublikowano

No spoko - do zobaczenia na Times Square :polew:

times-square-1024x768.jpg

Opublikowano

Nie panikuj ..... tylko spokój Cię uratuje. :cool1:

Opublikowano

Ze specjalną dedykacją ode mnie i Oskara dla Ajdahoł oraz Poźka :naughty: :naughty: :naughty:

7c318aa3cc05b674.jpg

81d06dad5ea0c563.jpg

224431764e8a6a2a.jpg

Opublikowano

Dziewczyny bardzo by chciały poznać "Guys from Polska" - szczególnie pierwsza Włoszka o imieniu Paola :cool1:

Nie do konca trzezwi :kox:

img2435.jpg