Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz CB ? :naughty:

ja mam a nie używam :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jęsli mówisz do mnie to mam ale w tym momencie akurat nie miałem włączonego a nawet nik nie mrógnoł światłami a jechałem dosłownie zatankować tylko

Opublikowano

jęsli mówisz do mnie to mam ale w tym momencie akurat nie miałem włączonego a nawet nik nie mrógnoł światłami a jechałem dosłownie zatankować tylko

no to zatankowałeś z grubej rury

moj rekord 17pkt na raz ale udało się przegadać misiaczka...

Opublikowano

no to zatankowałeś z grubej rury

moj rekord 17pkt na raz ale udało się przegadać misiaczka...

a jaką zrypę dostałem od żony nawet mi dziś śniadanka nie zrobiła do pracy :polew: będą ciche dni tak czuję pozostanie mi jak na razie forum :decayed:

Opublikowano

ja mam a nie używam :decayed:

Ja też.. :decayed:

Ostatnimi czasy śmigam autem tylko w weekendy..a i z jazdą sie uspokoiłem - max 90 :tongue4:

Opublikowano

tak mi powiedzieli

1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej

2 znak zakazu wyprzedzania

3. Prędkość o 40 km za dużo

4. wyprzedzanie na skrzyżowaniu

I to jest właśnie niezbyt udany Polski taryfikator:

1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej czyli niedostosowanie się do znaków B-25, B-26 - 5 pkt

2. wyprzedzanie na skrzyżowaniu - 5 pkt

3. przekroczenie prędkości - 41-50km/h - 8 pkt

Czyli na dobrą sprawę patrząc przecież punkty 1,2,4 to jedno i to samo - z tego co kojarzę to chyba zawsze jak jest zakaz wyprzedzania to jest ciągła/podwójna ciągła, a na skrzyżowaniach też przeważnie są takie linie, a dostaje się podwójnie :tongue4:

Co do skrzyżowania to powiem Tobie, że takie małe dróżki wyjazdowe na trasie są za***iście zdradliwe - ktoś może wyjechać, a Ty będziesz akurat wyprzedzał - widziałem kiedyś takie coś - aż ciary przechodzą :wink4:

Opublikowano

Cos kijowo zaczal sie dla Was ten tydzień :tongue4:

Ale biednemu zawsze wiatr w twarz, piasek w oczy i kotwica w plecy :decayed:

Opublikowano

tak mi powiedzieli

1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej czyli niedostosowanie się do znaków B-25, B-26 - 5 pkt

Czyli na dobrą sprawę patrząc przecież punkty 1,2,4 to jedno i to samo - z tego co kojarzę to chyba zawsze jak jest zakaz wyprzedzania to jest ciągła/podwójna ciągła, a na skrzyżowaniach też przeważnie są takie linie, a dostaje się podwójnie :tongue4:

Co do skrzyżowania to powiem Tobie, że takie małe dróżki wyjazdowe na trasie są za***iście zdradliwe - ktoś może wyjechać, a Ty będziesz akurat wyprzedzał - widziałem kiedyś takie coś - aż ciary przechodzą :wink4:

Jeżeli by to byli Policjanci z naszego rejony to bym nic nie miał nadmienie że jeszcze szwagra mam policjanta i też nic nie dało załatwić bo tamci byli przyjezdni bodajże z Kielc.

Łukasz zgadzam się z tobą że taryfikator to mamy do bani ale jeżeli chodzi o to skrzyżowanie to nie jestem pewny bo na skrzyżowanie to mi nie wyglądało jak można takie coś nazwać skrzyżowaniem droga na wprost i dwie drogi polce po obu stronach jak tam nikt nie jeździ od czasu do czasu ciągnik albo furmanka :wallbash:

Opublikowano

tak mi powiedzieli

Jeżeli by to byli Policjanci z naszego rejony to bym nic nie miał nadmienie że jeszcze szwagra mam policjanta i też nic nie dało załatwić bo tamci byli przyjezdni bodajże z Kielc.

Łukasz zgadzam się z tobą że taryfikator to mamy do bani ale jeżeli chodzi o to skrzyżowanie to nie jestem pewny bo na skrzyżowanie to mi nie wyglądało jak można takie coś nazwać skrzyżowaniem droga na wprost i dwie drogi polce po obu stronach jak tam nikt nie jeździ od czasu do czasu ciągnik albo furmanka :wallbash:

Zgadzam się z Łukaszem (pogrubienie, podkreślenie) Też widziałem cudem uchodzącego Reno na kleszczowej - ja nie wyprzedzałem autobusu - on się zdecydował (i jeszcze jak mnie wyprzedzał to miałem odczucie, że zaraz będzie się pukał w głowę, dlaczego ja nie wyprzedzałem - tak sięna mnie spojrzał) i mało nie miał czołówki z wyjeżdżającym z podporządkowanej - i autobus i samochód z naprzeciwka musieli po poboczu zasuwać... Jeździjcie uważnie ludziska...

A w ogóle :hi:

Opublikowano

siemanko mordeczki :hi:

Widze, że niezle przygody mieliście, tylko współczuc bo jeździ się długo i nic a jak juz się coś zdarzy to z grubej rury. Na szczescie mój weekend bezproblemowo przebiegł :)

A dzisiaj nawet słońce rano swieciło :good:

Myslicie, że w zakopcu na ten weekend będzie snieg na stokach?

aaa i w piętek program już bedzie :kox: :kox:

Opublikowano

stało się i się nie odstanie teraz trzeba uważać przez rok

Opublikowano

sam mialem sytuacje ze wyprzedzajac ktos mi wyfrunal z podporzatkowanej. naprawde uczy to pokory i uwagi na drodze.

sytuacje mialem z rok temu a jeszcze dobrze pamietam i 3 razy mysle zanim zaczne wyprzedzac.

i mowie stanowcze nie dla wyprzedzania na podwojnej ciaglej a tymberdziej na krzyzowkach... - jrst to proszenie sie o nieszczescie.

zaraz beda dyskusje ze pasy sa zle malowane ze drogi sa do d*py. ale panowie nie oszukujmy sie puki nie bedzie lepiej musimy sie dostosowac do warunkow obecnych

Opublikowano

To ci kobita forum przegląda ??

powiedz jej ,że zaraz puszcze PW i opisze co ty nam tu wklejasz od rana do wieczora :polew: :polew: :polew: :polew:

O to sie nie martw. Nie przeglada.. Odezwał mi sie leń.. SIegałem po kolejny browar do lodówki,a nie chcąc tracić czasu na pierdoły zleciłem jej wrzucenie tego artykułu na forum. No i sie podpisała..

BTW

yrB :hi:

Opublikowano
:bry: yebacze
Opublikowano

A co do przygód na drodze..

Oto takie coś przyszło pocztą..

scan001.jpg

Opublikowano

Kumpel dostal podobny, od strazy gminnej, z sierpnia tego roku

zaproponowali 150zl i 3 pinkty albo 240 zl bez punktow

skad oni biora takie kwoty?

Opublikowano

:hi: Jako, że zbliżają się święta to trochę sianka :)

z7270826X.jpg

Opublikowano

Kumpel dostal podobny' date=' od strazy gminnej, z sierpnia tego roku

[/quote']

Niewiem dokladnie..

Ja przekroczyłem o 29. Więc liczę ze 10 km/h to taka granica "wolności - bez zdjęcia" a pozostałe 19 km/h po 10zł.. Bo mandat mam na 190zł i 4 pkt.. W piątek jade tam znowu bo to pod koszalinem. Więc jadę się dogadywać.

Opublikowano

Kumpel dostal podobny, od strazy gminnej, z sierpnia tego roku

Niewiem dokladnie..

Ja przekroczyłem o 29. Więc liczę ze 10 km/h to taka granica "wolności - bez zdjęcia" a pozostałe 19 km/h po 10zł.. Bo mandat mam na 190zł i 4 pkt.. W piątek jade tam znowu bo to pod koszalinem. Więc jadę się dogadywać.

o co tu sie dogadywac?

zaplacic i tyle

koszty dojazdu bedziesz mial wieksze jak to warte...

Opublikowano

o co tu sie dogadywac?

zaplacic i tyle

koszty dojazdu bedziesz mial wieksze jak to warte...

Korzeń tak też bym zrobił.. Ale i tak tam jade.. Muszę odebrać siostrzenicę z sanatorium. Więc po drodze mi.. Nie zaszkodzi zajechać. Mogę tylko zyskać..