m@riucha Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Poziu to Ty mieszkasz naprzeciwko mojego kumpla, tzn teraz to chyba tam mieszkają jego dziadkowie. Może kojarzysz braci Marcina i Artura K., starszy jest policjantem w Pruszkowie. Oj, Nadarzyn i Rusiec za dawnych lat :gwizdanie: parę Sikorek się obróciło w tamtym rejonie
Norbi Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Żółwik Krzyniek najlepszego z okazji imienin Są tu jeszcze jakieś Krzyśki? Taaa ja!!!
adamooo Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Żółwik Krzyniek najlepszego z okazji imienin Są tu jeszcze jakieś Krzyśki? Taaa ja!!! Norbi nauczyłeś się po chińsku pisać ?
poziek Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Poziu to Ty mieszkasz naprzeciwko mojego kumpla, tzn teraz to chyba tam mieszkają jego dziadkowie. Może kojarzysz braci Marcina i Artura K., starszy jest policjantem w Pruszkowie. Oj, Nadarzyn i Rusiec za dawnych lat :gwizdanie: parę Sikorek się obróciło w tamtym rejonie Toż obaj to moi bracia cioteczni
Kaśka Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no i mamy zajebistą pogodę, akurat na grilla.
angela Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no i mamy zajebistą pogodę, akurat na grilla. zeby tylko pogoda nie przyszla do nas z Opatowa...... Slawek mowi ze 19st i leje ;(
Norbi Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Żółwik Krzyniek najlepszego z okazji imienin Są tu jeszcze jakieś Krzyśki? Taaa ja!!! Norbi nauczyłeś się po chińsku pisać ? a to ja kiedyś nie umiałem?
Kaśka Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no i mamy zajebistą pogodę, akurat na grilla. zeby tylko pogoda nie przyszla do nas z Opatowa...... Slawek mowi ze 19st i leje ;( To niech pogodę zostawi za sobą i ucieka do nas jak najszybciej się wygrzać.
Norbi Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 No nie gadajcie mogłoby lunąć, fajowo byśmy się pościskali pod altanką i konkurs mokrego by był odraz
Suli Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 :ranting1: No i nici z popijawy ;( Na jutro mam umówione badania lekarskie i jak wczoraj dzwoniłem, żeby potwierdzic termin to mi powiedziano, że na 24h przed nie mozna m.in. pić alkoholu Wygląda na to, że imprezę spędzić będę musiał przy innych napitkach Po prostu rewelacja :doh1:
krzyniek Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 No nie gadajcie mogłoby lunąć, fajowo byśmy się pościskali pod altanką i konkurs mokrego by był odraz u mnie już leje i idzie do was mógłby mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć dojazd .... :gwizdanie: znaczy sie tak od Maximusa
m@riucha Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Poziu to Ty mieszkasz naprzeciwko mojego kumpla, tzn teraz to chyba tam mieszkają jego dziadkowie. Może kojarzysz braci Marcina i Artura K., starszy jest policjantem w Pruszkowie. Oj, Nadarzyn i Rusiec za dawnych lat :gwizdanie: parę Sikorek się obróciło w tamtym rejonie Toż obaj to moi bracia cioteczni Jaki ten świat mały. Z Arturem zwanym "Tołdi" chodziłem do technikum do jednej klasy. Ostatni kontakt miałem z nim przez naszą klasę ale z wiadomych powodów musiał zlikwidować profil. Ale teraz jak będziemy organizować spotkanie klasowe to wiem do kogo uderzyć o kontakt. Szkoda że mam już zaplanowany wieczór od dłuższego czasu bo bym wpadł i troszkę o Arturo pogadał Krzyniek przejeżdzasz katowicką Nadarzyn, masz później lekki łuk a za nim po lewej hotel "George" (słynny ze strzelaniny parę lat temu) i zaraz za nim skręcasz też w lewo do Rusca; dalej to już tylko rozglądać się za
Nosfer Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 No nie gadajcie mogłoby lunąć, fajowo byśmy się pościskali pod altanką i konkurs mokrego by był odraz Mówisz i masz U mnie w Kaniach (kilka km od Poźka) już ładnie napie*dala Pieruny trzaskają, że hej :naughty: Ale wiadomo - jest szansa, że pójdzie bokiem.. Mam nadzieje żę pod altanką zmieści się chociażby sam stół _________________________________________________ Tak łopatologicznie Krzyniu to wejdź sobie na www.maps.google.com i wpisz dojazd do "Rusiec, szkolna" poprowadzi Cię skąd tylko chcesz..
letallec Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Chyba sie niezla burza rozpetala u Was, bo przerwali transmisje z ligi światowej. Zwykle tak jest jak w Wawie napitala Miłej imprezy
krzyniek Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak łopatologicznie Krzyniu to wejdź sobie na www.maps.google.com i wpisz dojazd do "Rusiec, szkolna" poprowadzi Cię skąd tylko chcesz.. jakby mie sie chciało tak zrobić to bym nie pytał. dobra to jadę Góra kalwaria - Piaseczno- Nadarzyn a dalej jakoś poleci
T-żółw Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 młodzi to nie wiedza ale starzy..jest kolejny Krzyś Kichol przecież miłej imprezki, u nas na wsi już po burzy
hornet Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 No widzę że Żół to senior :polew: Może balkonik potrzebny :baseball:
Rekomendowane odpowiedzi