Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziu to Ty mieszkasz naprzeciwko mojego kumpla, tzn teraz to chyba tam mieszkają jego dziadkowie. Może kojarzysz braci Marcina i Artura K., starszy jest policjantem w Pruszkowie. Oj, Nadarzyn i Rusiec za dawnych lat :gwizdanie: parę Sikorek się obróciło w tamtym rejonie :evil:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

2008Jul25_06_row30_col18_pl.png

Zapowiada się super pogoda na grilla :)

Opublikowano

Żółwik Krzyniek najlepszego z okazji imienin :)

Są tu jeszcze jakieś Krzyśki?

Taaa ja!!! :tongue4:
Opublikowano

Norbi nauczyłeś się po chińsku pisać ? :cool1:

Opublikowano

Poziu to Ty mieszkasz naprzeciwko mojego kumpla, tzn teraz to chyba tam mieszkają jego dziadkowie. Może kojarzysz braci Marcina i Artura K., starszy jest policjantem w Pruszkowie. Oj, Nadarzyn i Rusiec za dawnych lat :gwizdanie: parę Sikorek się obróciło w tamtym rejonie :evil:

Toż obaj to moi bracia cioteczni :cool1:

Opublikowano

no i mamy zajebistą pogodę, akurat na grilla. :decayed::kox:

Opublikowano

zeby tylko pogoda nie przyszla do nas z Opatowa......

Slawek mowi ze 19st i leje ;(

Opublikowano

Norbi nauczyłeś się po chińsku pisać ? :cool1:

a to ja kiedyś nie umiałem? :tongue4:
Opublikowano

zeby tylko pogoda nie przyszla do nas z Opatowa......

Slawek mowi ze 19st i leje ;(

To niech pogodę zostawi za sobą i ucieka do nas jak najszybciej się wygrzać.

Opublikowano

No nie gadajcie mogłoby lunąć, fajowo byśmy się pościskali pod altanką i konkurs mokrego by był odraz :lol1:

Opublikowano

:ranting1:

No i nici z popijawy ;( :wallbash:

Na jutro mam umówione badania lekarskie i jak wczoraj dzwoniłem, żeby potwierdzic termin to mi powiedziano, że na 24h przed nie mozna m.in. pić alkoholu :thumbdown::wallbash:

Wygląda na to, że imprezę spędzić będę musiał przy innych napitkach :kawa:

Po prostu rewelacja :doh1: :beksa:

Opublikowano

No nie gadajcie mogłoby lunąć, fajowo byśmy się pościskali pod altanką i konkurs mokrego by był odraz :lol1:

u mnie już leje i idzie do was :confused4:

mógłby mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć dojazd .... :gwizdanie: znaczy sie tak od Maximusa

Opublikowano

Toż obaj to moi bracia cioteczni :cool1:

Jaki ten świat mały. Z Arturem zwanym "Tołdi" chodziłem do technikum do jednej klasy. Ostatni kontakt miałem z nim przez naszą klasę ale z wiadomych powodów musiał zlikwidować profil. Ale teraz jak będziemy organizować spotkanie klasowe to wiem do kogo uderzyć o kontakt.

Szkoda że mam już zaplanowany wieczór od dłuższego czasu bo bym wpadł i troszkę o Arturo pogadał

Krzyniek przejeżdzasz katowicką Nadarzyn, masz później lekki łuk a za nim po lewej hotel "George" (słynny ze strzelaniny parę lat temu) i zaraz za nim skręcasz też w lewo do Rusca; dalej to już tylko rozglądać się za :audi:

Opublikowano

Mówisz i masz :good: U mnie w Kaniach (kilka km od Poźka) już ładnie napie*dala :slina: Pieruny trzaskają, że hej :naughty: :naughty: Ale wiadomo - jest szansa, że pójdzie bokiem.. Mam nadzieje żę pod altanką zmieści się chociażby sam stół :decayed:

Tak łopatologicznie Krzyniu to wejdź sobie na www.maps.google.com i wpisz dojazd do "Rusiec, szkolna" poprowadzi Cię skąd tylko chcesz..

Opublikowano

Chyba sie niezla burza rozpetala u Was, bo przerwali transmisje z ligi światowej. Zwykle tak jest jak w Wawie napitala :decayed: Miłej imprezy :evil:

Opublikowano

No teraz to jest biała ściana.. :kox:

Opublikowano

A u mnie na Chomiczowce piekne slonce :decayed:

Opublikowano

Tak łopatologicznie Krzyniu to wejdź sobie na www.maps.google.com i wpisz dojazd do "Rusiec, szkolna" poprowadzi Cię skąd tylko chcesz..

jakby mie sie chciało tak zrobić to bym nie pytał. :tongue4: dobra to jadę :kox:

Góra kalwaria - Piaseczno- Nadarzyn a dalej jakoś poleci :cool1:

Opublikowano

młodzi to nie wiedza ale starzy..jest kolejny Krzyś Kichol przecież :)

miłej imprezki, u nas na wsi już po burzy :)

Opublikowano

No widzę że Żół to senior :polew: :polew:

Może balkonik potrzebny :baseball: :baseball: