Kaśka Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 już robiee liste potrzebnych gratów Dziwie sie, że jeszcze jej nie masz i że to nie twoje auto ależ Ci się żarcik zaostrzył chyba nie chcesz żeby następnym razem coś Ci wpadło do zupy ? od mojego jedzenia to trzymaj się z daleka, wole jak siedzisz na przeciwko mnie kiedy jem
_Solar_ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 dzieki mam nadzieje ze jakos trafie oblukalem trase i stwierdzilem aby dojechac od Wilanowskiej to bedzie luzik Pewnie nie będzie wielu osób bo będzie to tydzień wyjazdowy na zlot letni i wielu spotowiczów już będzie na miejscu w Sobieszewie, a część jeszcze będzie tego dnia wyjeżdżać. W każdym razie serdecznie zapraszamy. nawet jesli bedzie malo osob to mysle ze atmosfera bedzie i bede mogl zobaczyc jak wygladaja Warszawskie spociki a kolezanka pewnie tez wybiera sie na ten letni zlocik a ten letni spocik to daleko od Wawy rzadko jestem w mazowieckim wiec mysle ze jak czas by mi pozwolil to bym tez sie tam wybral i poznal kilku klubowiczow
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ...ale mam nadzieje że się spotkamy Bryniu buahaha, przepraszam :>
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 buahaha, przepraszam :> Mihaóek nie przesadzaj ... buahahaha ... przepraszam
_Solar_ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Juz wszystko wiem o tym letnim spociku musze chyba wiecej czytac zeby nie zadawac pozniej glupich pytan :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 buahaha, przepraszam :> Mihaóek nie przesadzaj ... buahahaha ... przepraszam buhahah
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 mam coś dla rezaczy .... http://pl.youtube.com/watch?v=X9w-hZFcSUY&NR=1 Dobry patent na dach w Avancie
Hugo Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Otwieram ostatnio gazetę , przeglądam , patrzę i oczom nie wierzę Na dole strony pod jakimś opisem Skody Scout ta q r w a tomboy Czyżby wrócił z Irlandii , dorobił się kasy i ma zamiar ją oddać tym od których napożyczał i spier.....
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Na dole strony pod jakimś opisem Skody Scout ta q r w a tomboy Czyżby wrócił z Irlandii , dorobił się kasy i ma zamiar ją oddać tym od których napożyczał i spier..... :kwasny Ja tam nie czaje kolesia ..przeskrobał coś ?
krzyniek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ale burza ;([br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:07 _________________________________________________a samoloty to nad wawą kołowały tak że u mnie było widać
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ale burza Jest ostro, wziąłem komórkę za balkon i akurat udało mi się nakręcić najmocniejsze walnięcie pioruna, które dotychczas słyszałem (mało mi komórka z ręki nie wyleciała) http://pl.youtube.com/watch?v=4EJSltsUuN8
inferno Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Burza okropna.. Parę godzin temu jak sie wypogodziło miałem wziąć Audi i pojechać sobie z otwartym dachem.. w ostatniej chwili coś mnie tknęło i wziąłem ML'kę.. W Otwocku NIE MA KANALIZACJI DESZCZOWEJ!! Średnio wody na ulicy od 30 do 50cm[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:25 _________________________________________________i niech ktoś teraz zadrwi po co komu terenówka w mieście..
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 a na Lubelszczyźnie ...cisza ...spokój
inferno Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Chyba do czasu.. Wydaje się, że burza idzie na południowy wschód
krzyniek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 lukaszr podobne u mnie były w dzień ok 12-stej, teraz już mniej ale też nieciekawie [br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:44 _________________________________________________inferno albo bardziej na wschód, ps. nie byłeś może dziś cabrio w garwolcu? [br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:45 _________________________________________________ragga gadałem w dzień z wujkiem z LBN to mówił że macie 32 stopnie i ani kropli
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Chyba do czasu.. Wydaje się, że burza idzie na południowy wschód No własnie zaczeło dobrze wiać Ale fajnie przynajmniej
krzyniek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ale fajnie przynajmniej to też do czasu :gwizdanie:
inferno Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 inferno albo bardziej na wschód, ps. nie byłeś może dziś cabrio w garwolcu?Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:45 Dziś Audi nie opuściło garażu, więc to na pewno nie ja P.S. U nas ciągle pada i grzmi
_Solar_ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 a na Lubelszczyźnie ...cisza ...spokój na lubelszczyznie zawsze jest cicho i spokojnie na zmiane pogody sie jak na razie nie zapowiada ale dzis rano u mnie w miasteczku to byla masakra grzmoty,blyski i deszcz az sie balem o moja niunie zeby sie jej nic nie stalo ale na szczescie odpoczywala sobie spokojnie w garazu lukaszr u mnie bylo 2 razy lepiej jak u Ciebie :> mialem chec tez nagrac ale aparatu nie moglem znalezc :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 inferno albo bardziej na wschód, ps. nie byłeś może dziś cabrio w garwolcu?Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:45 Dziś Audi nie opuściło garażu, więc to na pewno nie ja P.S. U nas ciągle pada i grzmi ok, nie widziałem z bliska dlatego pytałem. u mnie też pada, grzmi itd. idę spać bo mam już dość tej pogody.
Rekomendowane odpowiedzi