wit.s Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/all_konkurs_pomagamy_wymyslic_nowego_nicka-t41153.0.html;all= Wszyscy już głosowali? Jutro kończymy konkurs ...
angela Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A za tydzień ktoś będzie?? mnie napewno nie bedzie
malik Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Mnie niestety nie będzie. Mam sajgon przez cały tydzień.
ykk Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Hornet http://motoryzacja.interia.pl/samochody/premiery/news/nowa-thalia,1163972 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Kaśka Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 umyje autko to Kaska sie będzie mogła poopierać :gwizdanie: :wink4 Dasz jej się oprzeć o auto ? Chyba żartujesz tak, lubi się o mojego siwka ocierać :gwizdanie: Nie było mnie prze moment na forum i już wam głupoty po głowach się szwendają. Poziu specjalnie założę jutro spodnie z jakimiś metalowymi elementami usiądę na masce siwka. :evil:
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Hornet http://motoryzacja.interia.pl/samochody/premiery/news/nowa-thalia,1163972 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: hahahahha dokladnie!! Sam chce takiego mieć!! Wsadzę turbo i kompresor i nitro i napęd 4x4 z żuka!! [br]Dopisany: 18 Sierpień 2008, 14:22 _________________________________________________ Poziu specjalnie założę jutro spodnie z jakimiś metalowymi elementami usiądę na masce siwka. zakładaj cokolwiek w czym bedzie ci wygodnie :polew: :polew:
hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Hornet http://motoryzacja.interia.pl/samochody/premiery/news/nowa-thalia,1163972 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: oszzzzzzzzzz kurfa :polew: Chyba macie nieaktualne info bo już nie śmiga się strzałą ;( ;( Nie ma już zagadki czy wyjdzie się z zakrętu czy przestrzeli go :nabijasie:
Norbi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja chleje piwo, bo eSa dalej w szpitalu, a bez niej nigdzie się nie ruszam,nie gole i nie myje. I tak już drugi tydzień w domu z muchami se siedze
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja chleje piwo, bo eSa dalej w szpitalu, a bez niej nigdzie się nie ruszam,nie gole i nie myje. I tak już drugi tydzień w domu z muchami se siedze Na na co eSa zaniemogła? ----- Bawił się już ktoś w podłączanie dodatkowych LCD do adaptera DVD?
hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja chleje piwo, bo eSa dalej w szpitalu, a bez niej nigdzie się nie ruszam,nie gole i nie myje. I tak już drugi tydzień w domu z muchami se siedze Przynajmniej obiad przylatuje do Ciebie Co pierdło w małej ?
malik Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 spodnie z jakimiś metalowymi elementami usiądę na masce siwka. To poziu zakłada maske na swojego "siwka"? Taką skórzaną z suwakiem?
Kaśka Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 [/size]_________________________________________________ Poziu specjalnie założę jutro spodnie z jakimiś metalowymi elementami usiądę na masce siwka. zakładaj cokolwiek w czym bedzie ci wygodnie :polew: :polew: Jaka łaskawość z twojej strony. [br]Dopisany: 18 Sierpień 2008, 16:04 _________________________________________________ spodnie z jakimiś metalowymi elementami usiądę na masce siwka. To poziu zakłada maske na swojego "siwka"? Taką skórzaną z suwakiem? Zabrakło mi słów jak to przeczytałam. :polew:
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jaka łaskawość z twojej strony. :tongue4 Zgrabne tyłeczki mają u mnie fory To poziu zakłada maske na swojego "siwka"? Taką skórzaną z suwakiem? :shocked tak, z kłódką do tego....a kluczyk będzie tylko jeden
Kaśka Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jaka łaskawość z twojej strony. :tongue4 Zgrabne tyłeczki mają u mnie fory Teraz to już w ogóle padłam z wrażenia :polew:
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Teraz to już w ogóle padłam z wrażenia :polew: tylko wiesz żebyś z wrażenia ci dupka nie zaczęła tyć... :polew: :polew:
Kaśka Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Teraz to już w ogóle padłam z wrażenia :polew: tylko wiesz żebyś z wrażenia ci dupka nie zaczęła tyć... :polew: :polew: Jak niedługo przegrasz z właścicielką tej "dupki" jak skończę autko to ci dopiero łyso bedzie :evil:
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Teraz to już w ogóle padłam z wrażenia :polew: tylko wiesz żebyś z wrażenia ci dupka nie zaczęła tyć... :polew: :polew: Jak niedługo przegrasz z właścicielką tej "dupki" jak skończę autko to ci dopiero łyso bedzie :evil: buahahahhahahahahah :tongue4: :tongue4: :tongue4: padłem :gwizdanie:
Suli Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jaka łaskawość z twojej strony. :tongue4 Zgrabne tyłeczki mają u mnie fory Teraz to już w ogóle padłam z wrażenia :polew: Widzisz Kasia? Masz odpowiedź dlaczego powinnas zakładać tylko mini :polew:
Norbi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 eSa dostaje nowe serucho. Uznałem ,że ADR będzie odpowiedniejszy bo ją odelże o jakieś pińcet kylo
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 eSa dostaje nowe serucho. Uznałem ,że ADR będzie odpowiedniejszy bo ją odelże o jakieś pińcet kylo no i waleczki będziesz miał ostrzejsze i będzie nieźle ciungła pod koniec na finiszu
Rekomendowane odpowiedzi